Kaede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 karekanonun ilk yarısı cidden çok güzel sonra mangasından devam et zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 GERGE said: GIRLS und PANZER hakkında ne düşünüyorsunuz? Orijinal öykü ama yapanların referansları iyi hep. kesin deneyeceğim, PANZAAA olsun taştan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 zetsuen no tempest(tu) o diil de her animede de sawashiro hanazawa olmasın artık ya. hiç alakasız rollerde bile bu ikisi var artık boku çıktı resmen. sonra kiritsugu reyizin sesi duydum hah o olmuş dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 6 tane izledim şimdiye. Dördünü de takip edeceğim. Tonari no Kaibutsu-kun (Komedi) Chuunibyou Demo Koi ga Shitai (Komedi) Zetsuen no Tempest (Supernatural, Magi) K (Supernatural - War) (Keşke 1080p çıksa, Sanal bebek kalitesi olması kötü.) K O kediye yapabileceklerimin yarısı aklımda yok. Ama semirmiş haline :D sdfsdf İkinci bölümüne göre devam edip etmeyeceklerim: Shin Sekai Yori (Superpowers, Drama) Hayate no Gotoku Can't Take My Eyes Off You (WTF did i just watch) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 ascraeus said: o diil de her animede de sawashiro hanazawa olmasın artık ya http://www.fybertech.com/4thread/v_123204892/1325498675504.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 oha hayate no gotoku mu var bakayım hemen yapımcısı falan kimmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 K bana biraz shounen-ai gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Blast of Tempest iyiymiş. Sezonun en iyisi gördüklerimden. Kaç bölüm olacağı da belli değil. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Chuunibyou çok iyiymiş. Karakterleri filan çok tatlı, izlerken bayağı eğlendim. Tonari no Kaibutsu-kun da güzelmiş. Bu da bayağı eğlendirdi. Shinsekai Yori de bayağı güzel gibi, gerilimi filan bayağı hoş. Ama böyle kopuk kopuk anlatılan hikayeler uzun vadede bayıyo beni. Ne biliyim böyle epik bi hikayesi olur, her saniyesini hafızana kazırsın bitince dumur olursun filan o zaman çok sağlam oluyo da vasat bi hikayeyi sırf şekil olsun diye böyle anlatınca iyice batırıyolar. Gerçi kesin bişey söyleyebilecek kadar olmadı daha, sırf hızlı başlangıç için de böyle yapmış olabilirler, veya hikayesi güzelleşebilir ama umarım böyle gitmez. Zetsuen no Tempest te aksiyonu güzel vericekler gibi, bunu da kesin izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 hayate = kötü tempest = leş k = dandik btoom = berbat busou shinki = FUCK YES HOT GLUE THE ANIMATION to love ru darkness = JESUS CHRIST WHY CAN'T I HOLD ALL THESE BONERS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 btoom tam anlamıyla sezonun bomba animesi, izlemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Hayate no Gotoku'nun ilk bölümünü izledim şimdi, güzelmiş. Daha önce baksaydım keşke. Bu sezonki bunun devamı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 baya kötü bu 3. sezonu esas 1. sezonu izle baştan sona. süper parodi/komedi 52 bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 hayatenin ilk sezonunu izlemeyen kesin bir baksın bence bu yeni sezondakini referans almayın seviye olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 İlk sezonun ilk bölümünü izledim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Magi epey sağlam görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 aksiyon sahnelerini tekrar izledim de busou shinkinin tek bölümünde resmen geçen sezonun toplamından daha kaliteli aksiyon var oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 K da nasıl bir filter kullanmışsa adamlar çok farklı ve göze hitap eden bir görsellik tutturmuşlar. aşık oldum resmen özel bir ismi falan var mı bu tekniğin yoksa sadece filtreden mi geçirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 To Love-ru Darkness... Kesin izlenecekler arasına girdi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Onun ilk bölümünün mangasını okuyayım diyordum, bu vesileyle okuyayım. Bir de hayate izliyorum ama CR'deki hd değil. hd'si varsa bunun söyleyeyin indireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Yarıladım mangayı, güzelmiş. Bittiğinde anime ile devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Ixion Saga DT'de iyi gibi geldi. İkinci bölüme göre devam edip etmemeye karar veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Bu sezon biraz sıkıcı geldi bana ya. Geçen sezon çok iyiydi, ondan mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Kaede said: aksiyon sahnelerini tekrar izledim de busou shinkinin tek bölümünde resmen geçen sezonun toplamından daha kaliteli aksiyon var oha ABİ BU NASIL BİRŞEY, İGRENC FAN SERVICE. 15 CM LAN O KIZLAR, AYIP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Jormungand GEL ARTIK!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar