Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 bakuman önümüzdeki ay, upotte de 1-2 aya. hellsing ova belirsiz, kenshin emin değilim bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Upotte kışa değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 kısaydı sanırım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Ben burayı takip edeyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Upotte devam edecek mi :3 Çogzel, Jormungand da geliyor mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 evet ama sadece bir bölüm plaj ovası varmış ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Magi yi oneririm mangasi guzel bir sekilde ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0qofZjpp-6A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=_yDRPQBa1OU k yı da izliyoruz demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 CR'de yani sezonda yayınlayacaklarını açıklamaya başlamış. Gintama ve Hiiro No Kakera 2 var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 GERGE said: CR'de yani sezonda yayınlayacaklarını açıklamaya başlamış. Gintama ve Hiiro No Kakera 2 var sadece. http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/230/952/49e.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Yaz sezonunda bir seferde 15 şey birden duyurmuşlardı, işin heyecanı kalmamıştı, bu sefer teker teker gelecekler sanırım. Gintama iyi abi ama Sket Dance bitti, ona üzülüyorum ben. Onun slotuna girdi Gintama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Sket Dance ın bitmesine ben de üzüldüm ama asıl Gintama dururken poor man's gintama ya gerek yok zaten ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Gintama rerun olarak dönecek diyorlardı ama perşembe gününe geçiyorsa yeni bölümler için umutlanmakta bir sakınca görmüyorum :) Kin-chan arch ile mükemmel bir dönüş olacak gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Kaede said: http://www.youtube.com/watch?v=_yDRPQBa1OU k yı da izliyoruz demek ki female cast muthis abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 xunn sandım bi an postun altına gif koyunca kendini ifade etmekten yoksun oldugu için :( neyse burdaki açıklama amaçlı olmuş sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Şimdi farkettim, Code: Breaker da geliyormuş bu sezon. Çok iyi. Mangası epey epey iyi onun. Eğlenceli çok. 192 chapter şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=xg4p78KjWJg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bi kaç seri başladı galiba listeleyin güzel olanları başlayalım direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 tanıtın nördler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 shinsekai yori yi izledim ilk bölümü ilginç gözüküo, bol gerilimli hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Shin Sekai Yori güzel görünüyor, ne olduğu belirsiz ama çizim, müzik, karakterleri filan iyi gibi. My Little Monster dediklerini genelde hiç shōjo izlemeyen biri olmama rağmen çizimler ve esas kızın ilgi çekici gerçekliği yüzünden açtım. Hoşuma gitti. Esas kız iyi cidden, esas erkek de shounen'lerdeki aşırı basit ve salak kız karakterlerin shōjo versiyonu değil gibi duruyor. İzleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 GIRLS und PANZER hakkında ne düşünüyorsunuz? Orijinal öykü ama yapanların referansları iyi hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 dün ben tonari no kaibutsu-kun u izledim ilk bölümü fena değil. Kare Kano'yu anımsattı hehe tbi o kadar tatlı değil ana karakter olan kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Kare Kano izlemedim hiç, bakayım öyleyse ona da. Bu mu: http://www.hulu.com/his-and-her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar