Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012 - Sonbahar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GERGE said:

CR'de yani sezonda yayınlayacaklarını açıklamaya başlamış. Gintama ve Hiiro No Kakera 2 var sadece.

http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/230/952/49e.png
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yaz sezonunda bir seferde 15 şey birden duyurmuşlardı, işin heyecanı kalmamıştı, bu sefer teker teker gelecekler sanırım.

Gintama iyi abi ama Sket Dance bitti, ona üzülüyorum ben. Onun slotuna girdi Gintama.
Mesaj tarihi:
Gintama rerun olarak dönecek diyorlardı ama perşembe gününe geçiyorsa yeni bölümler için umutlanmakta bir sakınca görmüyorum :) Kin-chan arch ile mükemmel bir dönüş olacak gene.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Şimdi farkettim, Code: Breaker da geliyormuş bu sezon. Çok iyi. Mangası epey epey iyi onun. Eğlenceli çok. 192 chapter şu anda.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Shin Sekai Yori güzel görünüyor, ne olduğu belirsiz ama çizim, müzik, karakterleri filan iyi gibi.

My Little Monster dediklerini genelde hiç shōjo izlemeyen biri olmama rağmen çizimler ve esas kızın ilgi çekici gerçekliği yüzünden açtım. Hoşuma gitti. Esas kız iyi cidden, esas erkek de shounen'lerdeki aşırı basit ve salak kız karakterlerin shōjo versiyonu değil gibi duruyor. İzleyin derim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
GIRLS und PANZER hakkında ne düşünüyorsunuz? Orijinal öykü ama yapanların referansları iyi hep.
  • Yeni Oluştur...