Kaede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 rosarionun başlardaki çizimleri ÇOK kötü sonra çizer geliştiriyor kendini epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 O amator tarzi seviyprum ben. Samimi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 evet hayli geliştirdi kendini, ilk seri ile ikinci seri arasında çok fark var. ikinci serinin de ikinci yarısı için dedim zaten esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Borastus said: açılışı yeter OVER 9000 FRAMES PER SECOND!!! anime bütçesinin yarısını openinge gömmüşler lol^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ahah rotoscopingin gözü kör olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 hdd'de tuttuğum tek op. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ffs Bakuman ı bu hafta yine sublamamışlar http://i.imgur.com/wOI6b.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 sakurasou bu hafta çogzeldi çocuk sunumda resmen "hocam bilmediğim yerden sordunuz!!1" tribine girdi, allan ergeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/7014_525083420842997_21105616_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 sakurasou ay dontoo sipikoo ingiliş! süper epic bir oyun geliyorum derken bu rita paçozu nereden çıktı lan, "ve biz onu sakurasou ya drama çıkarsın diye gönderdik" sanırsam şunu benden başka izleyen kalmadı.. karılar ve panzere akayım, onu da benden başka izleyen yok gibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 cok seviyom sakurasouyu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 karılar ve panzer çıktığı gibi izlediğim tek dizi bu sezon oha hakkımı yeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 çok lanet yerde bitti ya okulla ilgili bir sorun var dedim de tam oalrak ne olduğunu anlatıp öyle bitirselerdi bari :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 bu araa yalnız olamdığım için multu oldum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 karı panzer okadar iyimi ya? başlasammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 iki bölüm daha bekle tek seferde çıkar eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Sakurasou iyi ama tankli karilar kotu ya. Bakamiyorum ben ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 sensin kötü bestest panzer http://4.bp.blogspot.com/-7JcGDfkVlr0/UIBZEvSdlvI/AAAAAAAAGP0/4pNLvvHjU1A/s1600/girls-und-panzer-2.jpg bestest team http://farm9.static.flickr.com/8040/8069460536_a9813260ce_o.jpg rommel-chan tam bir seks ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Shin Sekai Yori iyi gidiyor ama plot? tonari no kaibutsu da iyidi, cizimlere bakmaktan altyazilari kaciriyorum ama, animasyon cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 geçen sezon jinrui bu sezon shin sekai bence #1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Shinsekai yori bayağı sapıttı son bölümde, bi noktadan sonra birisi çaktırmadan yemeğime lsd filan mı karıştırdı diye şüphelenmeye başladım. Ama gerçekten sezonun en iyilerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 valla son 2 bölümü bekletiyorum izlemeye kıyamıyorum başka nası mindfuck gelebilir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 shinsekai yori napıyo kafam almıyo artık ya timeskipten sonra sapıttı anime. türkçe çevirisininde çevirisini istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 shin sekai yaoi konuyu iyi baglayabilecekse oniki bolum daha izlerim robotics note da gercekten meh cikti, gary stu online'dan iyi gerci sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 pazartesi ne kadar boş bir gün ya.. sakurasou ile karılar ve panzer var bugün diye topuklarım götüme vura vura eve geldim.. ama salıları çıkıyormuş :/ her hafta mesaiye kala kala mesaisiz geçen gün anlamsız geliyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar