samaella Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 http://thecartdriver.com/wp-content/uploads/2010/08/neregate.com-Fall-2012-Anime-v1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Code:Braker ve K! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Shin Sekai Yori'yi bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 uzun metrajda iyimiş -hana no utame -ashura -009 -fuse teppou musume no torimonochou güzü seviyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 oo code breaker gelii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 fuck yes seitokai no ichizon http://www.youtube.com/watch?v=lAadscWweQc&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 jormungand, upotte, bakuman, mardock scramble kesin. robotics;notes, code:breaker, girls und panzer (lawl) denerim. tales of symphonia, 009 re:cyborg, mass effect çıkınca artık izlerim. yalangelion bilmiyorum artık dayanamıyorum, düşünürüm. genel olarak fena değil sezon ya, bayağı izlenecek şey çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 code breaker, jormungand ve shin sekai yori'yi takip ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 kodu giyasu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 güzel güzel ^_____^ seitokai no ichizon nandaattttteeeeeeeee die bağıramsı arkadan hueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Bu sezon cok saglam gözüküyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 steins gate i yapanlarin yeni vn degil miydi robotics notes ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=gClXarjl8os K iyi duruyor gibi ama plot bilgisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Fly said: steins gate i yapanlarin yeni vn degil miydi robotics notes ? evet ve en kötüsüymüş 3 seri arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 k-project ve little busters(yeto j.c bu şansı iyi değerlendirirsin umarım!) beklentiler yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 hm tuh ya, neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 uf roboticte ana kızı seslendiren kugimiya rie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 K! hiro no kareka 2'nd ve magi ile başlarım sanırım sonrasınada bakarım yorumlara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Şunları bekliyorum: Btooom! Ixion Saga Psycho Pass Robotics;Notes Sakurasou No Pet Na Kanojo Shin Sekai Yori Monsuno (sırf 52 bölüm olduğu için ilk 3-4 bölüme olsun bakacağım) K Tonari No Kaibutsu-kun Magi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Kaede said: fuck yes seitokai no ichizon http://www.youtube.com/watch?v=lAadscWweQc&feature=related NANDATTEEEAAARRGHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Psycho-Pass ı Madoka ve Fate Zero nun yazarı yazıyomuş. Kesin izlenir bu. Bakuman, Seitokai no Ichizon, Jormungand sequellerine devam ederim kesin. Code:Breaker, Shin Sekai Yori, Ixion Saga DT ve Magi ilgimi çekti gibi. Geri kalanında tavsiyelere güvenicem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Shinsekai yori ve bosou shinki den cok ümitliyim code breker Zetsuen no tempest Tonari nokabi buts.. magi Jojo no kimyou na bouken Chumunibyou demo kori ga shitai bunlara bakarim güzelse izlerim Physco blade ve K nin afişleri güzel içerikleride güzel olur insallah Bu arada sunrise epic fail yine arkadaşim bi gundam serisi yapin kaç sene oldu :) Çok gundamim depreşirse robotic notes felan izlerim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 K'nin çizimler çok güzel de, çok fazla yakışıklı erkek tiplemesi var. Action Shoujo çıkabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Pek vaktim olmuyor, takip edemiyorum. Bir iki seri sorucam çıkış tarihleri ne zaman diye. Hellsing final ova Upotte ! Bakuman Rurouni Kenshin 2012 ova 2 Hepsi bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar