patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 [günlükkişiselgözlemsonucu] Neden bi anda herkes gülerken kız arkadaş da 2 saniye güldükten sonra şap şup kafadan tutup öpüyo. böyle bi gurur duydum havasıyla falan. kendimi çocuk gibi hissediyorum bazen, ince güzel bi espri yapmışsın, bi anda saçlara bi bozma suretiyle el hareketi ardından kafadan tutup yanaktan öpme. [/günlükkişiselgözlemsonucu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Malını işaretliyor işte. Bölgesine işiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 kız arkadaşı var ve öpmüş. : / sırf acıdıklarından az önce madalya verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 HALA ANLAMADIN YANİ. ÖYLE Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ilk kız arkadaşı ve ilk esprisi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 daha yaratıcı şeyler bekliyorum. işemeye puan verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 öperken "guzuuum" demiyosa sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 imamizer said: kız arkadaşı var ve öpmüş. : / sırf acıdıklarından az önce madalya verdiler. 1000 eder !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ben espri yapınca turkcellden mesaj geliyo, yeni servis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 beyler su konuyu 10 sayfa yapinda adam tatmin olsun, bi nevi yanagindan opun su adami hadi bakim sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Saeros said: ben espri yapınca turkcellden mesaj geliyo, yeni servis telefonuna bak, titreşimi buradan hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 reyou said: beyler su konuyu 10 sayfa yapinda adam tatmin olsun, bi nevi yanagindan opun su adami hadi bakim sdfsdfsdf dur tahmin edeyim, kız arkadaşın yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ucuncu parti olarak gozlemlemekle yetindigim durumlarda boyle bir seyle karsilasmadim bence kiz arkadaslarinda bir error olabilir iyi gunler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Lelouchshiba said: reyou said: beyler su konuyu 10 sayfa yapinda adam tatmin olsun, bi nevi yanagindan opun su adami hadi bakim sdfsdfsdf dur tahmin edeyim, kız arkadaşın yok ? dur tahmin edeyim, elemanin kiz arkadasisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Akhlaur said: Malını işaretliyor işte. Bölgesine işiyor. işeseymiş bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Kız arkadaşın espri yaparsa sende onu öp. Sonra bir espri daha, bitane daha, bitane daha, bitan.....B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 tamam sakin, geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Offff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Ona küçük espriler yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 abi garip geliyorsa bi konuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 kız arkadasım öptü diye başlık açılırmı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 reyou said: dur tahmin edeyim, elemanin kiz arkadasisin? ehehe espriler şakalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 GÖRÜŞTÜĞÜM VAR VE DÜZENLİ OLARAK ÖPÜŞÜYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 esprinin seviyesine gore tepki veriyo demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 TL;DR Sparkcaster said: GÖRÜŞTÜĞÜM VAR VE DÜZENLİ OLARAK ÖPÜŞÜYORUM diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar