Remus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 bütün classlar için olani varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Pvp için bilmiyorum da dün LFR'ye girdim, monk healerler ilah gibi, en baba heallarını sabaha kadar spamlıyorlar bir yandan sağa sola koşup vuruyorlar falan tekme sille healing meterların anası ağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Galiba paladin oynıcam. Hiç istemiyordum noob class ı diye ama, retri pala iyi olacak diyorlar, healer zaten pvp de ölümsüz gibi.. Birde elimde kalkan gezmek istiyorum yahu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Roglar çok mu kötü ya ilk kez bi rog kasayım dedim. Ama düzeltirler değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Rogue'lar asla kötü olmaz, en kötü ilk patch'te spastik bir buff gelir alır yürürsün. Beni de kandırdılar açtırdım oyunu da priest'in mop talentları çok hoşuma gitti. Shadow priest olduğumuzu anlayabileceğiz sanırım sonunda, üstüne bir de vanish vermişler <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Aynen bende öyle düşünüyordum zaten. Rogla devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 tabiki druid... istediğinde tank oluyo istediğinde healer.. can basıyo.. gizlenebiliyo... kesinlikle druid... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Valla betaya hiç girmedim, bugün patchten sonra charlarla sırayla girip pvp yapıyorum.. Resto druid daha iyi olmuş, rogue de aynı, ama şu an paladayım hayvan olmuş retri.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Benim gördüğüm kadarıyla değişikliklere en hızlı adapte olabilen klass op klas olmuş . Yani rogla girip mage lere retrilere kepaze olurken mage le girip dk lara çatır çatır kesildim . Ama sonuç olarak kaçmasını becerebilen destro lock , cd lerini iyi kullanan hunter en iyileri diyebilirdim ki retri pala denen yaratıkla tanıştım dün . doğradı resmen beni hepsi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Ben sadece priestle oynadım da, shadow ne kadar iyi olmuş bilemesem de eskisine nazaran 20 kat zevkli hale gelmiş. Fade Vanish Dispersion yapa yapa bütün casterları mundar ediyorum, özellikle vanishledikten sonra castlerinin bozulmaması cdlerini harcamaları vs. mmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 deadwoll said: Ben sadece priestle oynadım da, shadow ne kadar iyi olmuş bilemesem de eskisine nazaran 20 kat zevkli hale gelmiş. Fade Vanish Dispersion yapa yapa bütün casterları mundar ediyorum, özellikle vanishledikten sonra castlerinin bozulmaması cdlerini harcamaları vs. mmh pve de iyi olmamış, 3-4 tuşa basarken 5-6 tuşa basmamız gerekiyor, :P dün gece raidde farketmedim 4pc bonus gitmiş. çok sıkıntılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 PvE'de bayağı radikal değişiklikler olmuş olmalı, sw:d ve mb daha ön planda artık, bir de mind spikeları falan iyi takip etmek lazım. Ama bu şekilde alışınca dpsin gözle görülür miktarda artıyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 yeni rotasyon ne su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 VT, sw:p sürekli up; CD'de ve procta mindblast+%20 altında sw:d, 3 stack orb oldukça DP; procladıkça Mind Spike; geri kalan sürede mf channel Raid tabii ki yapmadım ama en mantıklı cycle böyle görünüyor şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 deadwoll said: VT, sw:p sürekli up; CD'de ve procta mindblast+%20 altında sw:d, 3 stack orb oldukça DP; procladıkça Mind Spike; geri kalan sürede mf channel Raid tabii ki yapmadım ama en mantıklı cycle böyle görünüyor şu an için.Pvpde neler kullanıyorsun en cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 http://www.wowhead.com/talent#p]| Şu buildim, Mind Blast stacklemeye çalışıyorum hemen, sonrasında VT, sw:p sürekli up; multitarget varsa elimden geldiğince dağıtıyorum. Orbları genelde DP'ye harcıyorum, çok iyi hp veriyor, özellikle yeni vampiric embrace + DP yapınca dotlarım vs. de diziliyse ölümsüzüm VE bitene kadar. Onun dışında bir de genelde target'ım ölecek gibiyse ya da CD kullandırabileceksem atıyorum DP'yi. Burst'ü mükemmel nitekim. Mindbender 1dk cd'li ve CC'lemesi shadowfiend'den daha zor, ayrıca daha çok vuruyor; onu da burst'lemeden hemen önce atıyorum rakibe, ekstra dot gibi. Shadow Priest şu an ütün casterları kesebiliyor, flash heal düz 34k heallıyor bende, zaten form değiştirmeden pom ve renew atabiliyoruz artık. Üstüne bir de phantasm ve spectral guise sürekli cast bozuyor. Sıkışınca genelde fade açıp 2-3 tane flash heal atıyorum, hp'm doluyor hop diye. Bu sırada hiç bir caster'ın bana interrupt atma şansı yok lock peti dahil. Millet psyfiend tercih ediyor ama ben void tendrils aldım, çünkü neredeyse bütün melee class'lar sürekli fear bozabiliyor, iş yapıyor bayağı. Bir tek şu movement speed veren mf glyphini denemedim henüz, o da güzele benziyor, %45 civarı movement speed sürekli açık olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 talenti bi daha linklesene cıkmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 www wowhead com/talent#p]| Şu saçma uzantı yüzünden sitede linki doğru düzgün çıkmıyor, nokta koysan kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 http://www.wowhead.com/talent#p^| ps : deneme yaptım meraktan url ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 caster olarak pvp'de en op: mage, shadow pri orta şeker: elem shaman, warlock bok tier: boomkin level 90 beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Shadow pri çok övüyorlar bu exp shadow pri oyna diyor zaten guild hadi hayırlısı be gülüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 neye gore ama pvp mı pve mı ben sureklı pve yapdıgım ıcın pvp kısmıyla pek ılgılenmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 blackwolf said: neye gore ama pvp mı pve mı ben sureklı pve yapdıgım ıcın pvp kısmıyla pek ılgılenmem pve lvl85 şu anda single targetta memnun değilim. ancak fazla dot atabileceğin addler vs var ise ancak o zaman zevk alıyorsun. , surge of darkness da buglı bu arada. bazen (%30-%40), özellikle 2 stack olmuşsa dotları siliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Trias said: blackwolf said: neye gore ama pvp mı pve mı ben sureklı pve yapdıgım ıcın pvp kısmıyla pek ılgılenmem pve lvl85 şu anda single targetta memnun değilim. ancak fazla dot atabileceğin addler vs var ise ancak o zaman zevk alıyorsun. , surge of darkness da buglı bu arada. bazen (%30-%40), özellikle 2 stack olmuşsa dotları siliyor. allince;humanmısın yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 blackwolf said: Trias said: blackwolf said: neye gore ama pvp mı pve mı ben sureklı pve yapdıgım ıcın pvp kısmıyla pek ılgılenmem pve lvl85 şu anda single targetta memnun değilim. ancak fazla dot atabileceğin addler vs var ise ancak o zaman zevk alıyorsun. , surge of darkness da buglı bu arada. bazen (%30-%40), özellikle 2 stack olmuşsa dotları siliyor. allince;humanmısın yoksa? horde bloodelf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar