Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Op class in MoP


loop

Öne çıkan mesajlar

lock resto druid en iyi 2s setupu olcak gibi duruyor,wariorlar baya iyiymiş diye duydum.
Monk yeni gelen class olduğu için dk gibi bir süre op olabilitesi var.
Shammy pek güçlü olacağını sanmıyorum normal shammy işte,rogue en kötü class olarak gösteriliyor ilk defa bu iyi oldu yeter bıktık roguelardan.
Pri hep pri hep op.
DK hunter paladin i have no idea.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bayadır arena olsun raid olsn dungeon olsun takılıyorum betada.karşılaştığım classları pvp olarak değerlendirirsem.

Warrior : Herzamanki expansion başı warrior OPliğini görücez.Avatar falan derken tatlı burstler dönüyor.

Rogue : Diye bişi söz konusu değil şu haliyle.Buff gelir.

Warlock : 5v1 alıyordu hayvanlar gibi nerf yedi buna rağmen cok survival skilli var artık.damage reductionlar falan shieldler falan.gene bir healer ile akacaktır.

Druid : Resto druid dokunulmazları oynuyor.Knockback root cyclone zıpla catform stunlar olaylar olaylar.diğer healerlara nazaran fazla op.

Priest : Priest aynen her zamanki priest.Shadow priest damage biraz op gibi duruyor acaip damagelar vuruyor arada sırada.

Hunter : Su anki halinden bi fark göremedim pvp olarak.

Paladin : Retri pala geldimi arenadan cıkıyoruz.Holy pala eskisi gibi değil.CC ler falan dönüo baya gerçi.

Shaman : Restoyu çözemedim . iyi bi playerın elinde ölümsüz oluyor ama healer arena tecrubesi olmayan adamın elinde yavru bir kedicik gibi.diğerlerine pek rastlamadım.

Monk : WW monkun sürekli bi slowu ve sustained bi dpsi var ama pvp icin gerekli olan burstu eksik.

DK : gene işkence gene işkence.

Mage : ilginc gelebilir ama arenada mage görmedim ^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vanilla da druid, sonra tbc den beri mage oynadım , MOP da tekrar druid main e geçesim var. Jack of all trades olmayı özledim, sıkıl sıkıl spec değiştir. Mage de arcane e hiç ısınamadım, fire seviyorum oda nerf yiyip duruyor, durmadan arcane a geçişe zorluyorlar pve'de.Frost u raid spec olarak en son 3 sene öncemi ne kullanabildim =P

Vanillada resto druid lvl 3 healing touch felan spamliyorduk ehueha
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Su anda betada elemental shaman / hunter akiyo resmen sonra DK ve rouge geliyo melee olarak healer olarak ise monk feci akiyo oyle boyle degil tabi bu pve. Tabi expantion basi melee'ler gene ezik gene ezik :)

healing meterda %30-40 arasi heal atiyo 1 monk. Hani monk healliyo diger 5 healer oyle bakiyo kek kek %10-15 de dklar healiyo kısaca nerf gelmezse etraf monk healer kayniyicak.

PS: Tabi bu beta oyle cok bilimsel data yok :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeager said:

blizzard said:

You are soon going to see damage go down for several classes and specs in cases where we overshot our targets or fixed bugs that required adjustments. Hunters are likely among these.

Son beta builde kadar classların genel damage outputları hakkında konuşmak yanlış olur.


Zira ele shaman warlock hayvan gibi dps yaparken bir build sonrası hunter tepeye geçip canlarına okuyabiliyor. Son buildi görmeden classların nasıl bir başlangıç yapabileceğini söylemek zor.

Healerlara gelecek olursak.

Monklar Druidler ve Paladinler iyi durumdalar. Shamanlar ve Priestler hem mana hem throughput olarak gerideler ve acil şekilde bufflanmalarına ihtiyaç duyuluyor.

Sanırım holy priest bütün class ve specler arasında cataya oranla en az değişikliği aldı. Can sıkıcı Solace adında mana veren 2sn casti olan spell spamlamak eğlenceli değil zira fight başına %15 downtime yaratıyor. Ghostcrawler şuana kadar inkar edip gözlerini kapatsa da değişiklik şart. Yapılacak en güzel şey şuandaki halinin spirit veren stacklenen buff olarak değiştirilip spi'den p. mana gain %65 civarına bufflanarak class diğer healerların uğraşmak zorunda olmadığı bu aptallıktan kurtarılmalı ya da en basitinden shadowfiend bufflanmalı.

25m testing yeni bitti bu hafta. Heroic testing başlamadan önce epey değişiklik yapılacaktır, muhtemelen pazartesi-salı günü değişiklikleri görürüz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...