Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amnesia reactions


Artariel

Öne çıkan mesajlar

Akhlaur said:

Ahaha olayı ne abi bu oyunun ?

öncelikle, ölümüne tavsiye ederim

psikolojik sorunlar üreten bi korku oyunu. hikayesi de gayet iyi, 1800lerde bir kalede geçiyor olay. prusya baronu alexander diye bi elemanın peşindeyiz. ana karakter uyandığında hiçbir halt hatırlamıyor, sadece eline tutuşturduğu bir not var, alexanderi öldür, adım daniel, sen gençsin ve kuvvetlisin alexander yaşlı ve zayıf kolayca öldürürsün falan diyor. izleri takip ede ede geçmişinden günlükleri okuyarak hatırlıyorsun, türlü flashback ile. ama ciddi anlamda rahatsız edici bir oyun. silent hill serisini komple bitirdim az korkuyla ama bu oyun bağırttı beni, ciddi anlamda rahatsız edici


edit:
oyunda iki gösterge var, health ve sanity. health bildiğimiz yaralanma etme işi, sanity ise akıl sağlığımız. oyunda karanlıkta çok durursan, yaratığa bakarsan, korkulu yerlerden geçersen falan sanity inanılmaz düşüyor, sanity düştükçe oyun sapıtıyor, hem de ne sapıtma. oyunda gaz lambası alıyosun ancak oil hızlı tükeniyor, sürekli oil bulmalısın. bir de tinderbox var bunlarla da ortamdaki mum falan yakabiliyorsun ama gaz lambası tam anlamıyla bir ihtiyaç. sanity resmen oyuncunun korku seviyesini gösteriyor, karakterin değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun sonu(ymuş)

said:
Don't forget... some things mustn't be forgotten. The shadow hunting me... I must hurry. My name is Daniel, I live in London at... at... Mayfair... What have I done? This is crazy. Don't forget, don't forget. I must stop him. Focus! My name is... is... I am Daniel.


said:
19th of August, 1839.

I wish I could ask you how much you remember. I don't know if there will be anything left after I consume this drink. Don't be afraid Daniel. I can't tell you why, but know this..I choose to forget. Try to find comfort and strength in that fact. There is a purpose, you are my final effort to put things right. God willing, the name Alexander of Brennenburg still invokes bitter anger in you. If not, this will sound horrible. Go to the Inner Sanctum, find Alexander and kill him. His body is old and weak, and yours, young and strong. He will be no match for you. One last thing. A Shadow is following you. It's a living nightmare, breaking down reality. I have tried everything, and there is no way to fight back. You need to escape it as long as you can. 'Redeem us both Daniel. Descend into the darkness where Alexander waits and murder him.

Your former self,

Daniel.





amnesia candır.

Şpoyler taktırıldı/müdürüyet
taktırılamadı, şimdi taktırıldı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...