tektasimikendimaldim Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Diyelim ki sevgiliniz sordu bu konuyu. Siz de sorduğu kadarını gizlemeden saklamadan ama gereğinden fazla da açmadan anlattınız. Sonra ben anlattım e sen de anlat dediniz. O da olayı yok ki ne anlatayım şeklinde geçiştirdi, önceden de tanıdığınız ve ortak arkadaşlarınızdan da bildiğiniz kadarıyla olan biri yoktu zaten çok üstünde durmadınız siz de. Aradan 1 yıl geçti ve daha önce bahsedilmeyen eski sevgililer ortaya çıktı. Ama kısa süreli bir iki hafta süren, ciddiye alınmayacak şeyler bunlar ona göre. Peki neden daha önce anlatmadın deyince de, ne düşüneceğini bilemedim, seni kaybetmek istemedim gibisinden laflar edildi. Naparsınız ? Ne düşünürsünüz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Kısa sureli iliskileri olan kızlar bizim toplumda pek hoş karşılanmaz. Kız ondan soğursun belki diye korkmuş. Normaldir. Şimdi anlattığına göre artık sana güveniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 "eh peki" derim sonucu ironiyi anlayıp anlamayacak olması belirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 kısa süreli ilişkisi olan erkek yalnız anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 liseden mezun olalı kaç yıl oldu acaba diye düşünürüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 göktenmi inicek abi kız/erkek illa olucak eski sevgilisi bence o seni yargılamalı nası olmadığını düşünürsün diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 ne düşüneceğimi bilemedin de sen niye bana sordun madem e tapir diye darlarım biraz. sonra bir yıldır beraberiz lan zaten hehe neyaptın diyip tatlıya bağlarım. bağlardım. ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 kız milletine hiç bir zaman güvenmeyeceksin, eğer geçiştirdiğini hissettiysen direkt üstüne gideceksin. yoksa emin ol zamanı gelince onları istemeyeceğin şekilde duyarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Eskileri ilişkilerde hiç karıştırmamak lazım. İk başta kız sorduğunda terslemek gerekiyor sana ne ben soruyor muyum diye.. Yoksa sonuç hep aynı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 relationship is the ultimate lie-art Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 eski ilişkilerini niye soruyosun kıza, nası bi cevap bekliyosun ki? 'aşkım daha önceden bardan tanıştığım 4 kişiyle mayonez gargarası yaptım ve 5 kişinin zevk aleti oldum falan mı desin kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 eğer kız sen ise basardım tekmeyi erkek sen ise yine basardım tekmeyi güven önemli kız boşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 gelecekte böle sorunlar kalmayacak.. yapıcaksın data mining'i. hangi gün nerdeymiş, hepsi smartphone'da.. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 bugün google sevgilinizi sizin 10senede tanıyabileceğinizden daha fazla tanıyor, daha iyi biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Benim hiç sevgilim olmadı lan nası bişey bu yeniliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 ilişkileri 1-2 hafta sürdüğü için eğer sana o zaman anlatsayd "hmm bu çocuk p.ç galiba kullanıp kullanıp atıyo kızları, kaçayım ben" diye düşünecektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 bu tip konulara cevabım hiç değişmiyor. maçoyum galiba http://actionflickchick.com/superaction/wp-content/uploads/2010/01/bloodsport-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Masakari said: Benim hiç sevgilim olmadı lan nası bişey bu yeniliyor mu ? abi hadi senin olmadı. arkadaşlarının da mı olmadı? yoksa sen sen İNŞAATÇIMAKİNACI MISIN!!! gerçekten ya. inşaat + makine okuyabilse birisi nasıl olurdu acaba? "ANANIN RULMANINA BETON DÖKERİM" gibi yaratıcı deyimler çıkar mıydı? ayrıca evet, yenilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 hep inkar tam inkar, bu gibi geçmiş konularda şeffaf olmayın kardeşim. sevgilinize yazık edersiniz. kadın da olsa erkek de olsa düşünür illa ki of benden önce kütür kütür mevzuları döner bilincin alt taraflarında, kimisi bunu dışa vurur kimisi de kurdukça kurar ama haberi yoktur. o yüzden şeffaf olmayın, transparan giymeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 bence ayrılmasılısın, hangi şehir bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Ciddi olmak gerekirse son kez sevişir ayrılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 dasaaa said: Masakari said: Benim hiç sevgilim olmadı lan nası bişey bu yeniliyor mu ? abi hadi senin olmadı. arkadaşlarının da mı olmadı? yoksa sen sen İNŞAATÇIMAKİNACI MISIN!!! gerçekten ya. inşaat + makine okuyabilse birisi nasıl olurdu acaba? "ANANIN RULMANINA BETON DÖKERİM" gibi yaratıcı deyimler çıkar mıydı? ayrıca evet, yenilebilir. var tanıdıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 tektasimikendimaldim said: Aradan 1 yıl geçti ve daha önce bahsedilmeyen eski sevgililer ortaya çıktı. Ama kısa süreli bir iki hafta süren, ciddiye alınmayacak şeyler bunlar ona göre. Peki neden daha önce anlatmadın deyince de, ne düşüneceğini bilemedim, seni kaybetmek istemedim gibisinden laflar edildi. Naparsınız ? Ne düşünürsünüz ? Ağzının ortasına tokadı basar ve ayrılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Umarım hala birlikte değilsinizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 1-2 haftalık sevgili sevgiliden sayılmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar