dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 goldbären said: damacana so mainstream dedik olm zaten. ben gingsengli ukrayna, borjomi ya da kore suyu içiyorum beat this gerge.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Laorx said: Feamer said: Kazasız belasız suyu içti bitirdi müşteri. Ancak o gün arabasının mazotu bitti. Veya iş yeriyse, kompresörün mazotu bitti. Ahmet şuradan boş damacanayı al, git benzinlikten 20 lt mazot al gel. Mazot yerine ulaşır. Sonra nereye gider? Cevap veriyorum. Su bayisine yeni su almak için değişiklik yapılır. Bayideki en fazla 2 aylık adamın, umrunda olmadığı için damacanayı koklayarak almaz. Diyelimki fark etti. Müşterisine dediki, abla buna mazot mu koydunuz? Cevap; evet, ne olmuşki? Mazotlu damacanayı fark edecek ne teknoloji, ne de sistem var. Olanlarda da bir koku parametresi koyuyorsunuz, diğeri için başka bir kit almanız gerekiyor. Ancak Türk milletinin yaratıcılığına yetişmek mümkün olmadığı için o yüklü ve bilinmez yatırımdan vazgeçiyorsunuz. Neler mi geliyor? Ayran, benzin, mazot, yağ, oyuncak, çiş vs…Hemen aklıma gelenler… bu ne lan, çiş diyo. damacanaya tecavüz eden adam vardı ya işte onun tecavüz etiği damacanaya tekrar su doldurup veriyorlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Fistan said: kalabak>all kalabakta eski kalabak değil (u'kiddin) ama yine de kalabak diğer sulardan çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Sparkcaster said: valla kilerden 10 litrelik nestle alıyorum buldukça 3 milyona kafam bi nebze rahat, çok büyük firmalarda böyle bi pislik olmuyo bide şaşallar zaten sıfır üretim. 2. kullanıma girmediği için de kafa rahat 6 aydır felan damacana almadık kiler o sular ilk geldiğinde nerede tutuyor onu da düşünmek gerek ben kamyondan indirilen suyun 5 saat güneş altında kaldığını gördüm sonra o suyu iç içebilirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 damacanayla iliskiye giren olmustu..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Markalar nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 çeşmeden içiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 sebilden aliyoz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 ee ne içmek lazım onuda söylesenize bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 salgam suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 tv de tuncelililer hes insaatini basip atese veriyorlar simdi baktim da ,bu tunceliyi komple gettoya donusturup acligami mahkum etmeli acaba? teror desen her koyunde teror var eskiyalik deseler iyi biliyorlar iste yuh harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 git varosunun kahvesinde salla bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Fistan said: git varosunun kahvesinde salla bunları cok varosum fistan o kadar varosum ki nickim bile fistan benzeri varos bir nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 oncekendimi said: tv de tuncelililer hes insaatini basip atese veriyorlar simdi baktim da ,bu tunceliyi komple gettoya donusturup acligami mahkum etmeli acaba? teror desen her koyunde teror var eskiyalik deseler iyi biliyorlar iste yuh harbiden agzını topla terbiyesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 ııyy bi de cevap vermeye calisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Fistandantilus lan neresi varoş. Giysi olan değil demi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 abi su skandalına geri dönelim. bi manasız derail çabası olmuş. hallettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 havadaki nemden su yapan şeyden alın sizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 1 yıldır hayat söylüyorum, hep üstü açık arabada geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 markalar ne cidden yazlıkta damacana benzeri doldurup getiren bi komşumuz var böyle doğal kaynak suyundanda kışın erikli falan alıyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 izmirin çeşme suyu leş ötesi ya. söylemeye üşendim iki gündür çeşme suyu içiyorum ama ölecek gibiyim yani. onun dışında koru su söylüyordum damacana olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 ben izmir'de cesmeden su icmeyi bırak banyoya girerken bile bazen tiksiniyorum. aslında ismi ilk seferde insanlara mide bulandırıcı gelmese turkiye'nin en guzel suyu cene suyudur da, iste cene dagından geldigi icin ismi bir su icin iyi degil. ama onun tadı hicbir suda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Ulan su bile içemez olduk doğal yaşayan topluluklara katılacam şaman olacam avcı olacam anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 günlük su alıyorum ben en güzeli pastorizesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 erikli ve hamidiye en temiz diye soylediydi numune yaptiran bir arkadas,Adamin dava acmisligi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar