Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 benim saçım belirli bir aşamaya gelince kabarıyor ve kes beni kes beni diye bağırıyor. saçı düzelttirmeye gidincede hep şurasınıda düzelteyim, burasınıda düzelteyim diyen berberlerden dolayı bir türlü uzamıyor. merak ettiğim konu şu, saçını uzatıpta benim gibi kabaranlar herhangi bir krem, köpük vs. bir şey kullanıyor mu ve saçı güzel uzatmak için taktikler nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 bi müddet mağara adamı gibi dolaşmak şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 saç uzatma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 elidor 7/24 kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 kulaklarına giren kısmı kes yada bişiyle tutturcan kulak arkasına. sonra zaten uzayınca aşağı inmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 saç uzatanlar, saç uzatmayanlara oranla %47.3 daha çok iri memeli kadının dikkatini çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 uzatma. ben uzattım bi yerim bi tarafıma değmedi yani. ki benim böyle muhteşem dalgalı saçlarım vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 moriQ said: bi müddet mağara adamı gibi dolaşmak şart. budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 saçlarım dalgalı. böyle bukle bukle. ama baya kabarıyor hatta bağımsızlığını ilan etmiş durumda. artık ben karışmıyorum. 7 aydır bekliyorum. bi bu kadar daha beklerim. düzelmezse kendi bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Uzun saç ne ya bu sıcakta, yanıyoruz ülen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 uzatmayın karı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 wastyrx said: Uzun saç ne ya bu sıcakta, yanıyoruz ülen sen kestirdin diye millete çamur atma lan!! ben de kestiricem ama nasıl kestireceğimi bulamadığım için düşünüyorum.o sırada kestirmiyorum ama sakalları da kesmiyorum. böle tööris gibi geziyorum doğrusu. sıcakta saç uzatmayın. çok gerek yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 herkes koç burssuz gibi gezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 yakışacak olsa öle keserim. ama çokacaipsüperçirkinötesi bi varlık olurum. zaten yeterince çirkinlik var dünyada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 xaty said: elidor 7/24 kullan bunu kullanma benim saçları bu döktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 dasaaa said: wastyrx said: Uzun saç ne ya bu sıcakta, yanıyoruz ülen sen kestirdin diye millete çamur atma lan!! ben de kestiricem ama nasıl kestireceğimi bulamadığım için düşünüyorum.o sırada kestirmiyorum ama sakalları da kesmiyorum. böle tööris gibi geziyorum doğrusu. sıcakta saç uzatmayın. çok gerek yok zaten. Yolladım ya olm böyle kestir diye resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Yarın ilk iş 3 e vuruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 6 senedir uzun sanırım saçım ve gittiği yere kadar giderim yani. hem seviyorum hem zaten niye kestireyim, kendi kendine uzuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 calisiyo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 dasaaa said: ben de kestiricem ama nasıl kestireceğimi bulamadığım için düşünüyorum.o sırada kestirmiyorum ama sakalları da kesmiyorum. böle tööris gibi geziyorum doğrusu. sıcakta saç uzatmayın. çok gerek yok zaten. olm sana berber adresi de verdik kestireceksen kestir artık saçını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konu: Saç uzatma bknz. olumsuzluk eki me ma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Salacan gidicek, sonra da eğer kıvırcıksan geniş lastiklerle gio dos santos tadında arkada toplayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 uzatın gitsin ya hiç birinizin saçı benimkinden kötü olamaz zaten o yüzden np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Ohoo, duştan çıktıktan 5dk sonra kuruyan saç gibi saç mı var ya, uzatmak da neymiş. Kısa saç ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 uzun saçlı olduğumdan beri saç kurutmadım. aynen salıyorsun kuruyorlar. kışın da yazın da. gerçi çok gürse saçların bilemem. kendim için konuşiim madem. abi tek derdi var: duşta o saçları açacaksın. düz saçlıysan sorun yok ama benim gibi kıvırcık mı dalgalı mı olduğunu bilemeyen saçların varsa; açacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar