Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal Gear Solid

Bone

Öne çıkan mesajlar

bu metal gear solid hd pakedini görmüşsünüzdür.
bir video izledim, baya özellik eklediklerinden bahsediyorlar.
ancak pakette sadece 2 ve 3 (bi de psp oyunu sanırım) varmış.
bende zaten ps2 için 2 ve 3, pc için de 2. oyun varmış.
ps3'te oynamak için bu pakedi almaya değer mi?
bi de 1. oyun hakkında herhangi bir remake haberi var mı hiç? seriyi baştan oynamak istiyordum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

sons of liberty
snake eater, yani 2. ve 3. oyunlar ile psp için Peace Walker var hd collection da.

ayrıca 80 lerde falan yapılan ilk mgs oyunlarını da oynayabiliyosun. 2 adet. tabi onlar tam atari oyunu yani öylesine koyulmuş.

sonuç olarak 1. oyun, shadow moses yok. 4. oyun da yok haliyle hala satışta olduğu için.

almaya değer mi, bence değer. eğer elinde 4. oyun da varsa koleksiyonu tamamlamış olursun. 1. oyun artık bulunmaz zaten kolay kolay.
Sosyal ağlarda paylaş

Hazir böle bi başlık varken sorayım dedim. Bende bir tek MGS 4 var. Hic bir MGS oyununa daha önce bulaşmadım. Direk olarak 4ten başlarsam hikaye anlamında vs kaybım olur mu? Olursa bu kaybı kapatmak için bir hikaye yazısı filan var mıdır dördüncü oyunda bazı şeylerin havada kalmaması için?
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

Hazir böle bi başlık varken sorayım dedim. Bende bir tek MGS 4 var. Hic bir MGS oyununa daha önce bulaşmadım. Direk olarak 4ten başlarsam hikaye anlamında vs kaybım olur mu? Olursa bu kaybı kapatmak için bir hikaye yazısı filan var mıdır dördüncü oyunda bazı şeylerin havada kalmaması için?

abi sakın cd yi takma bile ps3 e önce diğerlerini oyna
Sosyal ağlarda paylaş

wiki felan okumanı tavsiye etmem, oyunun zevki oyun içi dönen olayları izlemek.
gidip ekşisözlükte, wiki'de "hmm, hmm... demek böyle olmuş, hmmm" diye okursan (gerçi kesin gidip okumuşsundur ekşisözlük linkini görünce) aynı zevki vermez. sırf mgs4 oynamak için kıyma etme.

boşuna mgs serisini baştan oynamakla ilgili topic açmadım :P
Sosyal ağlarda paylaş

oyununu oynamayı tercih ederim.

diyorum ki, "sırf mgs4 oynamak uğruna" önceki oyunların wikisini okumayın ya da ekşisözlükte "hmm, hmm, demek ki böyle böyle olmuş" demeyin.
oyunun kendisini oynayın, hikayenin tadı öyle çıkar.

yani şu an savunulan şey, hobbit, lord of the rings 1-2'nin sadece özetine (birer paragraflık özet) göz gezdirip sonra lord of the rings 3'ü okumak gibi bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

oyununu oynamayı tercih ederim.

diyorum ki, "sırf mgs4 oynamak uğruna" önceki oyunların wikisini okumayın ya da ekşisözlükte "hmm, hmm, demek ki böyle böyle olmuş" demeyin.
oyunun kendisini oynayın, hikayenin tadı öyle çıkar.

yani şu an savunulan şey, hobbit, lord of the rings 1-2'nin sadece özetine (birer paragraflık özet) göz gezdirip sonra lord of the rings 3'ü okumak gibi bir şey.

Tamam seni yanlış anlamışım ben. Kusura bakma. Ben de aynen öyle düşünüyorum.

Serjuhan; HD Collection'da şu oyunlar var:

MGS2
MGS3 (Beraberinde iki en eski Metal Gear oyunu Metal Gear 1 ve 2 geliyor ilgileniyorsan)
MGS Peace Walker

Benim sana önerim şu. PSN Store'dan MGS1 al. HD Collection ve MGS4 te alırsan serinin bütün önemli oyunlarını bir konsolda toplamış olursun.

Oyunları oynarken şu sırayı takip edersen hiç zorluk çekmezsin:

MGS1 -> MGS2 -> MGS3 -> MGS4 -> Peace Walker

İstersen Peace Walker'ı MGS3'ten sonra da oynayabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...