zeper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 evet yüksek lisans da kalkıyor=)=)=) sevindim de, başka yerlerden çıkarılır bunun acısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 senko said: kredi borcunu silseler bak çok severim tayyibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Masquerade said: yuksek lisans harci da kalkti di mi simdi? gerci uludag'in alacagi harc ne kadar olacak ya. abi uludağ'da mı yl yapıyosun, bölüm nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 y.lis kalkıyorsa askerden kaçmak için gider başvururm lan eheaueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 o da en fazla 2 sene, ne kadar kaçabilrsin.Sonrasında doktora yaparsan o ayrı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sosyalabi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 açık ögretimlerden de 42 liralık katkı payı kalkmıs. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 senko said: kredi borcunu silseler bak çok severim tayyibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 zeper said: o da en fazla 2 sene, ne kadar kaçabilrsin.Sonrasında doktora yaparsan o ayrı=) sadece kayıt yapıcam gitmicemki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 açık öğretim ile normallere kalkmış Bizim ne günahımız vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mandalina Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 elektrik yakıyon fazladan sdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 doktora harcı da kalktı mı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ben şimdi acıkogretime nasıl yazılırım bunun peşindeyim, biri tuto yazabilir mi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 uzaktan eğitim etkilenirmiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 herhangi bir lisans düzeyinde bir üniv de okuyorsan direk gidip kayıt oluyorsun açık öğretime, öteki türlüyse o seneye kaldı sanırım öss ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 BabacumMostors said: doktora harcı da kalktı mı lan? dur vazcaydım geçirmiyorlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Bedava öğretim istiyoruz dedi diye hapse atılanları serbest bırakacaklar mı peki? Hadi bıraktılar dedim en güzel gençlik çağlarını hapiste geçirmelerini nasıl telafi edecekler? Hatta buna gelene kadar onlara bakmaya yüzleri olacak mı? Gencecik çocukları kızları hapse atıp sonra da onları haklı bulduklarını gösteren hamleler yaptıktan sonra kendilerini insan olarak sınıflandırabilecekler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Peki ödediklerimizi geri verecekler mi bize?Bari kalan taksitleri almasınlar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ikinci öğretimlerin isyanlarını okumak çok zevkli..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Of nasıl ağlıyorlar ikinci öğretimler. Ha bi indirim gerekirdi, 1. öğretim fiyatına düşürebilirlerdi. Ama hepsinden kalkması da başka taraftan adaletsizlik yaratacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 2. öğretim bir bakıma parayla okuyan insanlar için zaten. Kaldırmazlar onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 kitabı mitabı almayı zorunlu yaparlar, bulurlar bi yerden o parayı geri almayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 vakıf üniversitelerini bağlayan bir yönü var mı bu olayın? malumatı olan? yalnız devlet üniversitelerinde kaliteyi çok düşüreceğini tahmin ediyorum. aöf nasıl olacak hele bakalım. herkes öğrenci olur artık heralde :) sonrada aöf sınavları panayır alanına döner. şehir dışına filan gideriz heralde sınava girmeye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 yok derken; vakıf üniversitelerini bağlayan bir yönü mü yok yoksa malumatın mı yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 belirsiz olmus, vakif unilerini baglayan bisi yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar