LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 eheh merhaba. ben liquid, bombacimulayim, vs. nereye yazacagimi bilemedim. dark-dr (mert) denilen vatandaşın izini 2 sene evvel kaybettim, elimdeki mail adresleri de işe yaramıyor. bu vatandaşı hatırlayan, yerini yurdunu bilen varsa yardımcı olsun lütfen. bu vatandaşımızı en son kaybettiğimizde sanırım popeye denilen bir başka vatandaşımız vasıtasıyla izini bulmuştuk. dolayısıyla, popeye denilen vatandaşımızın izini bilen varsa da yardımcı olabilir. sevgiler
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 popeyenin izini biz de arıyoruz ama bulamıyoruz
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 4 yıl geçmişten gelmiş adam, yardımcı olun eskiler alooo
huun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?39,5930627,page=1 biz aradık bulamadık 9 ay önce. ben en son türkiye'ye mi gelsem diye bir muhabbet açtığını hatırlıyorum. belki gelmiştir interneti yoktur
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 vay auuo goying. Desu kimdi acep, tanıyormus beni de. haybinkunduz. iş yapıyordum da aklıma düştü yine, özlemişim herifin dark-dr'nin muhabbettini. senelerdir her kanalı denemistim de ulasamamıstım, bi bura kalmıstı. DARK-DR BUNU OKUYORSAN RONZBU COCUGUSUN. valla bi köşelerde ölüp gitmediysen veya bu tip fantastik bir konumda değilsen alacağın olsun.
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 erdener abi iletisi oldu o, niye ki? bi bildiğin mi var?
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Sparkcaster said: popeyenin izini biz de arıyoruz ama bulamıyoruz üsküdarda oturan 35-40 yaşlarında evli bir bayan bi tek bunu biliyoruz pop hakkında
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 hayır üsküdar çiçekçide kayınbiraderi balıkçı
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 bi de abisi var bildiklerimiz bu kadar
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 gökhan çiçekçide sıcak çikilota satışları piyasa araştırması yapıp bi buldursana popu
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 hakkaten o kadar ingilterelere japonyalara gönderdik oku diye bi işe yara vatana hayırlı evlat ol
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 aa bombacımülayim diye bi üyemiz vardı di mi ya *!el sallar*
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 LiquiD said: eheh merhaba. ben liquid, bombacimulayim, vs. nereye yazacagimi bilemedim. dark-dr (mert) denilen vatandaşın izini 2 sene evvel kaybettim, elimdeki mail adresleri de işe yaramıyor. bu vatandaşı hatırlayan, yerini yurdunu bilen varsa yardımcı olsun lütfen. bu vatandaşımızı en son kaybettiğimizde sanırım popeye denilen bir başka vatandaşımız vasıtasıyla izini bulmuştuk. dolayısıyla, popeye denilen vatandaşımızın izini bilen varsa da yardımcı olabilir. sevgiler Ben hem dark'in hem de senin izini ariyordum. En son WOW'da takilirken ortadan kayboldunuz.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 heh selam bombacı, geçenlerde seni düşünüyordum tam azmo'yla bodrum buluşmasını hatırlarken ne oldun diye. :p dark'ı en son aoc'ta görmüştüm 2008'de ben de, wow e-sport filan iddiasındaydı ehu. bulursan selam söyle heh.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 popu kesin askere aldılar lan bu arada unutulmasın ses kayıtlarıda var bide yiğeni var abisinin oglu
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Sam said: dark'ı en son aoc'ta görmüştüm 2008'de ben de, wow e-sport filan iddiasındaydı ehu. bulursan selam söyle heh. AOC ile ilgili en son anim ikinizin saatlerce suren o tartismasi.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 popeye burlarda ya dalga mi geciyosunuz bilmiyorum yok diye euheu diablo bölümünde gelip gidiyo
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 eheh selamlar komutan, sam ve bone.
Öne çıkan mesajlar