Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sam, 13.11.2025 22:10 tarihinde dedi ki:

game pass ile ubisoft olduğu için play now diyor ama umarım eklemiştir basınca ama install etmeyince lol.

hee sorma ya storeları felaket, hangi oyun hangi dlc var store gezerken bu sende var lan falan diye söylemiyor bu devirde. Library den bu dlc var mıydı diye kovalaman lazım, tekrar satın almana izin veriyor mu bilmiyorum bu boktanlıkla kesin veriyordur 😛 . 

• Haha 1
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Hery Pottır mı oynayacaz bu saatten sonra, bi sefer sinemada izlediydim çok sövdüydüm zorlan izlettiren arkadaşa asadfas

madem 2binlik oyun verebilme potansiyelin var, versene daha herkese yönelik güncel bir oyun meh

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

abi sadece ep*c'e bağlı değil ki bunlar dsfghgf. yani şöyle düşün publisher'sın, yepisyeni oyunun bedavaya dağıtılsın istemezsin diye düşünüyorum? hani "nolcak epic'ten parasını alıyo" da kesmez, bunun prestiji var, hissesi var, ip değeri var. en basiti yarın yeni oyun çıkarınca "bedavaya verirler nasılsa çıktıktan bi hafta sonra" mı desin insanlar?

Cokomantis tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Aslında haklısın arkasında Warnerbros varmış zaten para bile vermemiştir Epic, safi reklamdır lol

çok sevinmiş DH tayfası baktım da, bana gelmiyor bu tip oyunlar ama olsun bugün bunu veren yarın daha güzelini de verebilir, yılbaşına kadar gözümüzü açık tutalım🤩

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

çakma diablo vermişler. liste baştan patladı, şööle bi Ghost of  Tsushima veya AC:Shadows falan versinler ya 🥷

Shadow tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...