Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Valla GS Tofaş'ı ezdi resmen. Arroyo fazla iyi, Gordon'ın arada içine Kobe kaçıyor. Oyunda hiç bir varlık gösteremedi Tofaş. Fener'in şu haliyle GS'nin finale kadar çıkacağını düşünüyorum ben açıkçası. Eğer Fenerbahçe'deki herkesin kafasına birer saksı düşüp akılları başlarına birdenbire gelmezse tabi. Bütün sezon boyu bu olmadığına göre artık da olmaz heralde. Baksanıza Karşıyaka'yı yenebilir mi acaba diye konuşuyor insanlar, Euroleague Final 4 için kurulmuş takım için. Finale çıkarız çıkarız da Efes gelecek %90 öteki daldan, küçük bir ihtimal de Banvit, çoooooook daha küçük ihtimal Kolej. Final ne olur bilemiyorum. Ama GS yine favori gibi oynadığı oyunla. Yalnız GS'li de olsam Ergin Ataman'ı pek sevmiyorum ya, iyi koç da hiç sevemedim adamı. Mahmuti'yi de bayağı seviyorum. Efes-GS finali olursa Oktay Mahmuti, Ergin Ataman'a yenilsin istemek garip olacak, ama yenilsin tabi lan :P. Şampiyonluk görelim.
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Bir de Samet'e vereceği paraları baskete verseydi Bjk ya seneye, diye düşünmeden edemiyor insan ya.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Karşıyaka iç sahada bu sezon herkesi yendi, doğal Karşıyaka'yı yenebilir mi? diye düşünülmesi, hatta şu an salondayım atmosfer on numara Fenerbahçe'nin çok üstün performans göstermesi lazım buradan galip çıkması için. Galatasaray'ın şampiyonluk özlemi malum fakat öncelikle finale kapağı atıp Euroleague'i garantilemek lazım, step-by-step. Ha bir de 2013 yılında oynadığımız tüm maçları kazandık (19/19) çekişmeye sahne olan bir Aliğa bir de Bjk maçı hatırlıyorum o kadar.
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bugün karşıyaka'daydık pankartımızı asıp çıktık. https://pbs.twimg.com/media/BKzgAZzCYAE06Yy.jpg https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/936709_467568726646967_1376139497_n.jpg
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 KSK'nin FB'yi elemesi iyi oldu. Fener saçma sapan para saçarak bu işin olmayacağını öğrensin az. Ayrıca lige de yeni enerjiler gelsin. Euroloeague'ye gitme ihtimalleri diğer klüpleri iştahlandırıyor.
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 http://www2.sporx.com/basketbol/tbl/ivkovic-fenerbahce-ulkere-dogruSXHBQ329129SXQ fenere ivkovic diyolar, teodosic'i de alıp gelecekmişmiş
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Bo'yu aldik gorduk vallaha benim bu saatden sonra hic umudum yok.
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 abi ivkovic ama ya, gelirse pianigiani'ye benzemez bence sonu. ha benzerse de sorunun fener'de olduğundan emin oluruz o zaman asfasdf.
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Oha Fener elendi mi? O zaman Karşıyaka ile GS oynayacak heralde. Maçların deplasman seyircisiz oynanması lazım yoksa olaylar daha da büyük olur gibi geliyor bana.
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 evet bizle eşleşti karşıyaka. valla iyi oynuyolar da, biz de çok iyi oynuyoruz be. salonda da kesin olay çıkıcak, ne yaparlar ne ederler engellerler inşallah.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Maç kaybetmiyoruz, kaybetmenin yakınından geçmiyoruz. Karşıyaka'nın salon evimin dibi olduğundan çoğu maçına gittim bu sene pazar gündüz aktivitesi olarak, taraftar çok gaz, aşırı hem de. İşler ters gittiği vakit takıma el freni olabilecek gruplar var (Futbol taraftarları), dün misal maç çıkışı Bostanlı'da içmeye gittik, Fenerbahçeli gibi Galatasaray'ı rival bellemişler, ilk 10 dakikadan sonra bütün mekanlarda Galatasaray'a küfürler özellikle son olaylardan sonra. Yani Ksk taraftarı bu seriye bir futbol seyircisi mantığıyla bakacak ve salonda yer alacak, müthiş savunma performansımız ve istikrarlı hücumlarla 2 çeyrek götürsek dirençleri kırılır. İstanbul'da maç vermeyiz zaten, Galatasaray lig standartlarında bir kadroya sahip olmasına rağmen, standartların çok üstünde oynuyor kadro yapılanmasının en önemli 2 oyuncusundan sezon boyu neredeyse yararlanamamasına rağmen
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 efes-gs finali olur bu sene farmar-arroyo performansları belirler işi isim olarak efes daha kaliteli ama gs iyi oyun oynuyor. gecen seneki final serisi cok zevkli gecmişti 4-2 ile bu sezon da 4-3 gibi bir seri bekliyorum ben finalde yari finaller 3-1 olur
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 efes net favorim ama tabi farmara bagli butun olay.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Hem saha hem tribün avantajı Galatasaray'da, ben Efes'i Fenerbahçe hatta Beşiktaş'a bile tercih edebilirim herhangi bir finalde. Çünkü şu an Galatasaray basketbol taraftarı Euroleague garanti kafasında, finale çıkıp EL garantilenince herkes şampiyonluğa odaklanacak, futbol sezonu da bitti deli tribün olur. 2 maçtan fazlasını alamaz Efes. Efes'in kadrosu daha derin fakat genel anlamda Farmar ve Dusko dışında üstünlük sağlayabilecekleri bir bölge yok ki Arroyo ve Gordon da ağırlıklarını koymaya başladılar özellikle son 1 ayda
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Efes finale gelsin de BJK'liler orayı doldurur zaten, geçen yıl her ne kadar yine hırs yapmış olsa da BJK taraftarı Özilhan abilerinin savaş çağrısına karşı koymazlar asasfsd En kötü beleş biletler ile orası zaten doldurulur.
apsingir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Galatasaray M.P 70-54 Karsiyaka. sonuc olarak seriyi devam ettiriyoruz 20 olmus.
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Takım çok iyi durumda. Ergin Ataman gerçeği var. Adam hangi takıma gitse başarı getiriyor. Bu kadar sakatlığın altından başka bir takım kolay kolay bu duruma gelemezdi.
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Eğer bu sene Galatasaray şampiyon olursa, rakiplerinin dağınıklığından faydanalacak. Savunma da ciddi bir sıkıntı olmasa da, hücumda zaman zaman tıkanıyoruz.
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 pınar karşıyakayı seride 3-0 mağlup eden galatasaray medical park finalde
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 çok iyi oldu karşıyaka'ya, takıma değil de o taraftara diyeyim
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 çirkefleri süpürdük. Bakalım finalde nolacak. Efes serisini takip edemedim, her şeye rağmen Efes çıkar diyorum. Finalde de süper oyun göremeyiz tahminen, günlük performanslar sonucu belirler.
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 http://cdn.galatasaray.org/images/giris/8808_001.jpg boniface ahsdfaad
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Truva yaptım maçtaydım, maç bitince hemen eve koştum sevgili ilçe taraftarımı salon çıkışı balkondan izledim. Beter olsunlar, haddini bildirdik iyi oldu, sözüm sadece taraftara. Bu senenin saha içi sevgilisi Karşıyaka'dır, büyük iş yaptılar her anlamda. Onun dışında bizim taraftar keşke Ergin Ataman'ın bizi bastığı kadar bağrına bassa adamı, herif natural born Galatasaraylı, Yenilmez Armada saçma bir reklam sözü olmaktan çıktıysa bu adam sayesindedir, helal olsun koç. Mahmudi sonrası carlayanlara gelsin bu başarı Kolay değil, bütçenin %75'ini Domercant ve Hawkins'e harcıyorsun ve sene boyu neredeyse yararlanamıyorsun, bir teşekkür de Markoishvili ve Arroyo'ya, diğer 2 danadan beklediğimiz katkıyı yarım sezonda verdiler. N'dong sezonun maçını çıkardı ve çıkarmaya da devam edecek Efes'in cılız uzunları karşısında
apsingir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Efes yok Banvit var :) Efes elenmis final M.P Galatasaray - Banvit.
Öne çıkan mesajlar