Ren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 of şu ne beklediniz mantığı nedir ya. rakı masasında dansözün memesine para yapıştırmak ile oyun oynamayı aynı görüyorsunuz. skyrim nasıl quest vs diyerek denge sağlıyor. uzun süreli tatminkar gameplay sağlıyor. diablo da aağlayacak abi. sağ-la-ya-cak. angut mu insanlar onlarca dolar verdikten sonra sıkılıp kabullensinler. hayır bana ne ya, ne yaparsanız yapın. oyun kalitesini koruyalım developperlara prim yedirmeyelim diye kıç yırtıyoruz gördüğmüz muameleye bak. kızdım. elimden gelse aldırtmayacaktım kimseye. gidişat belliydi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Ahh ah skidrow tum suc senin :( beceremedin kirmayi satin almak zorunda kaldi millet, skyrimi %90 warez oynayip mutlu mesutken %100 3 aylik harcligini verince oyuna zor tabii beklentiyi karsilamak, ahh skidrow ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 d2 falan sadece item diildi ama şimdi. bi yerden sonra itemdı, o yere de hemen ulaşılmıodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Ren said: skyrim nasıl quest vs diyerek denge sağlıyor. uzun süreli tatminkar gameplay sağlıyor. diablo da aağlayacak abi. sağ-la-ya-cak. angut mu insanlar onlarca dolar verdikten sonra sıkılıp kabullensinler. skyrim apayrı bişey ya, oyunu iki farklı karakterle tükettikten aylar sonra yeni bi karakter açtım akıyorum şu an eheh. bi de dawnguard gelse tam olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 dün girdim. 3 dakika oynadım, kapattım. iyi ki para vermemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Kanuni said: Ahh ah skidrow tum suc senin :( beceremedin kirmayi satin almak zorunda kaldi millet, skyrimi %90 warez oynayip mutlu mesutken %100 3 aylik harcligini verince oyuna zor tabii beklentiyi karsilamak, ahh skidrow ah. haklilik payin var ama bu kadar basit diil sorun d3u ben gayet begendim, infernoya gelene kadar dort dortluk neredeyse oyun ama su haliyle sonu bok gibi inferno olmasaydi, hellde bitirseydik ve infernoyu ucretsiz patch olarak koyucaklarini soyleselerdi ilerde millet bu kadar rage yapmicakti, pespese gelen buff nerf parkla abondone olmiycakti, butun endgame AH uzerine kurulu kimsede kusura bakmasin arbitrajdan zevk aliyor olsam vaktimi zaten borsada gecirirdim, aylar arkadaslarindan yardim almadan veya AH kullanmadan bu oyunu bitirmek IM-KAN-SIZ hardcore olmemek degil AH kullanmamak olsaymis cok daha isabetli olurmus yani diablo 2 modunda olsa, bi single opsiyonu olsa bayana kadar her karakteri kasar, daha sonra eglencesine editorle abuk subuk itemlarla buildler denerdim d2 de yaptigim gibi ama onada izin yok, daha kotusu single da patchi cekmeyip nerfle ugrasmama luksu varken bunda oda yok falan filan gerektiginden fazla mmo havasinda oyun, insanlar bu yuzden kiziyor butun endgame AH uzerine kurulu, AH ile oynamaktan haz almiyan, gercekte zaten sayilarla ugrasan bir adam icin isi gucu birakip ayni isin benzerini AH de cevirmek COK BAYIK, muhendisler veya omrunde ilk defa ticaretle tanisan ergenler ile evinde oturan issizlerin hosuan gidebilir AH oyunu, ben oynadigim hicbir oyunda AH den zerre haz almadim, d3 zevkiminde icine eden faktor ah kullanmaya zorlamasidir direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Viktor said: muhendisler veya omrunde ilk defa ticaretle tanisan ergenler ile evinde oturan issizlerin hosuan gidebilir AH oyunu, ben oynadigim hicbir oyunda AH den zerre haz almadim, d3 zevkiminde icine eden faktor ah kullanmaya zorlamasidir direk mükemmel tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Viktora katılıyorum ben item için nyie AH kasıyorum ki. yani end game de AH ile uğraşacaksam ne anladım diablo dan ben? . oyunun drop rate leir ortada. AH ye yönlendiriyor seni. Ben rahat rahat ara ara girip diablo run yapıp boss lara dalıp itemımı düşürmek istiyorum. ama bu ona izin vermiyor ki. Item kasmak artık gold biriktirip ah den item almak ya da bastırıp paranı RMAH dan item almak olmuş. bu ne lan? Ben zaten bundan korkuyordum başarmışlar. MMO oynamak isteseydim zaten MMO oynardım. Ben diablo oynamak için bu oyunu aldım... Sonuç ortada. bunlar ayrıca kişisel kanaatlerimdir bu arada. kimse katılmak zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Ah ok da rmahdan para kazanma hirsi sonrasi drop rate kurcalanmasi kotu. Rmah iyi olur demistim ama yanilmisim beni oyundan soguttu. Keske su sistemin boklugunu d3 ile ispat etmek zorunda kalmasa idi oyun sektoru. Ha gene 3 x 60 2 x 50 plus karakter kastim 3000 ustumu ne ach kastim eglendim esimle parasini cikarip mopa icinde para kazandim. Ama keske kazanmayip oynuyor olabilseydim ama yapacak seyim yok oynamayandan cok oynayani vardir hala.. Zaten mob kes item dussun tarzi oyunlari uzun sure oynayaman sahsen. Bittiyse hikaye bitmistir iste, expansionda donerim gene. Viktorada katiliyorum kisaca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 AH'siz oynamaya oyun gayet izin veriyor, sallamayın. Sadece sabır meselesi bu. Sabredersen, gider Hell Act3/4 farmlar, Inferno Act1 lootunu alırsın. Inf Act1 farmlayıp, Act2 geçersin ama yooooooooook, Act1 bitirdim, hiç farmlamayıp Act2 geçeyim, über olayım diyorsan, o zaman iş başka tabi. 100k budget, 200k budget karakterler var inferno bitiren. İlla AH farmlamak zorunda değilsin, tercih meselesidir bu. Oyununun diğer yanları ile ilgili eleştirilere kesinlikle birşey söyleyemem, haklı olduğunuz yerler de var, haksız olduğunuz yerler de. Ama "AH zorunlu, yoksa imkansız" falan bu ııh yani, valid bir argüman değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 ah sadece kullanmayacağın itemları elinden daha kolay çıkarmanı sağlıyor. 7/24 ah refreshleyip işi ticarete vurup vurmamak senin elinde tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Gangren said: AH'siz oynamaya oyun gayet izin veriyor, sallamayın. Sadece sabır meselesi bu. Sabredersen, gider Hell Act3/4 farmlar, Inferno Act1 lootunu alırsın. Inf Act1 farmlayıp, Act2 geçersin ama yooooooooook, Act1 bitirdim, hiç farmlamayıp Act2 geçeyim, über olayım diyorsan, o zaman iş başka tabi. 100k budget, 200k budget karakterler var inferno bitiren. İlla AH farmlamak zorunda değilsin, tercih meselesidir bu. Oyununun diğer yanları ile ilgili eleştirilere kesinlikle birşey söyleyemem, haklı olduğunuz yerler de var, haksız olduğunuz yerler de. Ama "AH zorunlu, yoksa imkansız" falan bu ııh yani, valid bir argüman değil. 200k yi gectim 2m veriyorum full clear icin, varmi gonullu? ama hilesiz hurdasiz solo olucak, kisme carrylemicek bosslara o videolar o kadar yalan dolanki, adam arkadasina waypoint actirip kesiyor bossu sonra 2m MONKLA TEMIZLEDIM, halamda temizler ole ozellikle ghomu nasil kesiolar 200k lik gearla bunu cok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 400 falan loh varsa kesilir ghom rahat barbarian ile hele 5 stack nv şart olmayacaksa her türlü yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 bu arada total 30 act 3 rundan ise yarar 3 item dustu, full exploitli yaptim wizard bugi ile, 2 legenderyi bi set item dustu statlar cop tabi, set itemi 500k ya anca satabildim pop olmasa halim viran yani direk, oyun ciktigindan beri 2m para anca yapabildim ki anca 1m si ah dendir toplasam, 20 saat farm yapip cer cople kasabaya donmek =/= endgame diablo 2 de esit zamand aen azindan diger charlar icin bisiler gelirdi, baska karaktere yariycak kalitede item bile dusmuyor ki macrosuz mf gear swaplicam diye oldugum icin uste para oduyorum resmen her runda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Aluriel said: 400 falan loh varsa kesilir ghom rahat barbarian ile hele 5 stack nv şart olmayacaksa her türlü yani ole char secmece yok, her charin her bossu kesebilio olmasi lazim esit sartlarda ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 walla wizard ve barbarian ile sıkıntı yaşamadım ben. hadi barbarianın üzeri iyi 4 kişilik oyunda bile kesiyorum diğer elemanlar ölse bile. ama wizardın üzeri barbarian ile farm yaparken düşen ve satılmayan çer çöp itemlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 kripparrian 500k lık barbarla bitirmisti total 15 kere mi ne olerek infernoyu. hic bir pack i atlamadan. ha tabi o us de bitirdi us le eu arasında 4 kat gibi bi fark var eu parasıyla 2m olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 500 600k ya bitirenler ww+tornado gibi oyunun en gerzek en imba buildlerini kullanıyorlar. 1.3den önce dhye atack speed abanmak gibi bir şey bu. geçerli bir argüman sayılmıyor malesef ahsız oyun bitirmeye monkla bitirsinler 500klık set ile kolaysa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 ama bi okadarda oyunun en zevkli buildlerinden biri double tornado hatta hack and slashin dibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Hayir gear toplicam para harcayip, blizz bi nerflicek cop sonra, as de aynisi olmasa anlicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 eu da yapılmadı da. us da tum karakterlerle budget inferno run diye bi challange oldu ve yapıldı diye biliyorum. en azından dh barb ve wd yi gormustum. diger ikisi de kesin yapılmıstır 500k olmasın 1m olsun yapmıslardır. Ayrıca kripparian normal buildle bitirdi infernoyu diye biliyorum 500k ile al sana budget monk. http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6148557204 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Monk ile yapilabildigini bilmiyordum yuh, adama tebrik, ne diyecegimi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 biraz fark yok değil eu/us ah arasında gerçi. iyi tabiki yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Birisi bir budget DH build koysun bari ya, sınıf öksüz kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar