Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

d3 büyük patladı mı acaba

kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

Popeye said:

paypal'a para aktarılırken blizz kendi aldigi 1 euro disinda % 15 daha kesmiyor mu?

kesiyor, %15 de paypal üstüne. 1$ + %30 toplamda.

Itemlerde, RMAH için:

Öncelikle 1€ düşüp, sonra 15% fee kesiliyor.

Commoditylerde, RMAH için:

15% düşülüyor, sonra tekrar 15% kesiliyor.
%30'luk bir durum yok.

Uydurmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Paypal babanızın hayrına çalışmıyor. İtem satışından %15'in tamamını paypal alıyor. Blizzard item başına aldığı para 1 dolar-euro o kadar. Yok bliz %30 alıyormuş falan diye sallamayın.

Paypal'ın çalışma mantığını öğrenmek istiyorsanız; Gidip paypala başvurun "internetten satış sitesi kuruyorum, tüm para transferi paypal üstünden olacak" diyin. bakın bakalım yüzde kaç istiyor paypal.
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

Quadrophenia said:

Flassh said:

10 yıl boyunca wow oynayan heriflerle her sene yeni codu oooo süfer süfer grafikssssss diyip en çok satan oyun yapan herifler arasında fark yok

Aynen, en azından biz her sene 'AB7000' den 'AB7005' ekran kartına geçiş için yüzlerce dolar vermiyoruz. Benim 7 yıllık laptop hala kaldırıyor WoW ve Diablo'yu (tu)

her ek paketi yeni grafiklersss diye sundu mu ekran kartı alıcak 1 milyon aptal biliyorum(:P)

ekran kartı alan adam niye aptal olsun ki. rmah gibi bi şeye para veren insanlar varken oynayacağı oyun için ekran kartı alan adama aptal demek über bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard'ı severim, savunurum ama kesinlikle sütten çıkmış ak kaşık değil.

Asıl voleyi 1 €/$'lık item satışlarından değil, commoditylerden vuruo.

1. 10 €'luk satışın, 1.5 €'sunu direk cebe indirio.
2. Binlerce bot accountu var, hepsi RMAH üzerinden daha karlı ve yasal olarak satıo.
3. Bot accountları banlediğinde, kullandıkları Battle.net Balance'taki paralarla yeni account alınıp, aynı bnet balance'a bağlanmasına izin verio.

Hem gold satışından, hem yeni account satışından adamlar botter'ları inek gibi sağıyor resmen lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Bak bu doğru işte, Blizzin yaptığını gayet net özetlemişsin. Ancak Blizz niye gold satışına yüksek bir limit koydu onu anlayamıyorum. Limiti 0.1 dolar-euro yapsa çok daha fazla gold ticareti olur ve çok daha fazla kazanmaz mı bu adamlar.

Acaba RMAH'taki fiyatlar düşmesin diye ordaki itemlerin fiyatına göremi belirlediler alt limiti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...