Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.0.4 patch

Flassh

Öne çıkan mesajlar

nereye yazacağımı bilemedim aslında. yeni başlık açmak da istemedim.

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6413025317#13

+X% ELEMENTAL DAMAGE MECHANIC

The "+x% Elemental Damage" affix works by adding "x%" of your physical damage to your attack, in the form of the damage type listed.

So, really basic example:
Your physical damage is 100, and the item adds +3% Fire damage.
You gain 3 extra damage to your attacks as Fire damage.

Things this takes into account:
Rings, mojos, orbs (etc) that have an "X-Y" damage affix (e.g. "1-2 Damage")
The base damage range of your weapon, before any elemental damage is added from the affix
+Min or +Max affixes on weapons

(Note: It doesn't benefit from "+X-Y Elemental Damage" affixes on weapons.)

We realize the current wording for this affix can be confusing, and it's something we'd like to make more clear in the future. If you have any suggestions for how this affix could be better worded, we're definitely interested in your suggestions. Just keep in mind that space is limited in item tooltips, and that whatever we use would need to be translated into all of our supported languages.

Sosyal ağlarda paylaş

5 stack nv, totalde 170 mf ile azmodan 4 rare attı.

seksi itemler için tıkla

51 hand crossbow, 55 chest, 58 bracer ve çok sağolsun 54 1h axe.

arkadaşa da 5 stack nv totalde 96 mf ile trashmobdan 1300 dps 358 str %190 crit damage soketli skorn falan düşüyor. aynı adam zunimasa chest, immortal king kafalık, act1'de elite moblardan daha oyuna girer girmez perfect rollu ouroboros falan düşürüyor.

sinirlerim bozuldu resmen :/
Sosyal ağlarda paylaş

Paragorn level 27 oldum. 27 olabilmek için kaç act 3 run yaptım siz tahmin edin.. Tamamını düşünürsek 1k lvl63 açmışımdır heralde. Bütün bunların toplamında bir 8-10mlik glove harici hiç bir şey atmadı.. En az 50-60 tane 63 silah açtım. Hepsi çöp. Zaten dikkat edin artık silahda soket neredeyse hiç açmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ahdaki itemlar nereden geliyor peki?

paragon lvl daha 17benim. şu ana kadar 2 parça natalya düştü helm + boot, bi de 17m'den sattığım bi silah. bunlar dışında kötü rollenmiş butcher sickle ve hellrack var legendary olarak. 1-2m civarına veya altında satılan baya bi item da düştü.

tldr düşüyor yani item
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

5 stack nv, totalde 170 mf ile azmodan 4 rare attı.

seksi itemler için tıkla

51 hand crossbow, 55 chest, 58 bracer ve çok sağolsun 54 1h axe.

arkadaşa da 5 stack nv totalde 96 mf ile trashmobdan 1300 dps 358 str %190 crit damage soketli skorn falan düşüyor. aynı adam zunimasa chest, immortal king kafalık, act1'de elite moblardan daha oyuna girer girmez perfect rollu ouroboros falan düşürüyor.

sinirlerim bozuldu resmen :/

şans abi yapıcak bişey ama bu şansı mf ile katlıosun gene bi işe yaramıyo mesela benim bu tarz konularda şansım sıfır.bildiğiniz üzere sıfırda yutan eleman olduğundan dolayı sıfır olarak kalıyo 11293 mf bile giysem bi işe yaramıo
Sosyal ağlarda paylaş

300 saat falan oynamışlığım var şimdiye kadar sadece 1 tane item düştü çöp olmayan onuda 180 milyona sattım ama 180 etmezdi bence 10-30 falan ederdi heralde malın biri aldı diye düşünüyorum sadasf bunun dışında tık yok.

[img=http://s10.postimage.org/9163395vd/Screenshot008.jpg]
Sosyal ağlarda paylaş

Ah deki itemler birikmiş itemler. Patch ilk geldiğini 2 gün içersinde 4 legend 1 plan legend düşürdüm. Ondan sonra tık yok. Hele son 4-5 gündür item düşüyor ama affixler berbat oluyor. Belki ben şanssızım.

Birde ww build oynarken çok rahatsız oluyorum. Koşarak tornado ile mob öldürdüğün için acaba geride legend attımı diye düşünmeden edemiyorum. Yöntemi yok mu bunun ? Nebilim legend düşünce ekranında kocaman "Legendary" fln yazsa güzel olmaz mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Churel said:

300 saat falan oynamışlığım var şimdiye kadar sadece 1 tane item düştü çöp olmayan onuda 180 milyona sattım ama 180 etmezdi bence 10-30 falan ederdi heralde malın biri aldı diye düşünüyorum sadasf bunun dışında tık yok.

[img=http://s10.postimage.org/9163395vd/Screenshot008.jpg]

yalnız bu belt 200milyon falan hala
çünkü crit dmg veren tek belt sanırım
500 milyona bile satanlar var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...