hexadecimal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 avrupa yakasında leventte işim , beşiktaşta 850 liraya kalıyorum gidip geliyorum , gecenlerde gece rutubetten nefes alamaz oldum.gına geldi taşınıcam ama lanet olsun beşiktaşada şişliyede , 1500 lira versen gene köpek baglasan durmaz evler. en sonunda EEEEH diyip 700 liraya kucukcekmecede residance da oturucam herhalde.. -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Ben yeni tasindim, 30 yillik eve 900 lira kira vercem uskudarda diye.. Sevemedim bi turlu ben de buralari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 900 liaraya ökz alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 2 - 3 kişi olmadan beşiktaş, mecidiyeköy, şişli taraflarında kalmak saçma bence zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 harbiyede oturan varmı o taraflar nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Beylikdüzü abi. Alacaksın bi tane de ipad ya da iphone. Beylikdüzünden vuracaksın kendini metrobüse boş koltuk bulup uyuyacaksın 40dakika. Akşam dönerken yine boş koltuk oturup vuracaksın müziğin oyunun dibine 600'e 3+1 tertemiz resepsiyonlu güvenlikli apartmanlarda evler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Orada oturanlar da h'leri soyleyemiyo bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 kiram 550 1+1 kurtköy. havuz manzaralı, güvenlikli site. izmire 1 saat uzaklıkta. kadıköye 1.5 saat. ha pardon leventte demişsin işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 ben de taşınmayı düşünüyorum da bostancı-göztepe arasına, bazen de diyorum oraya verceğim parayla kurtköy tarzı bi yerde kat kat daha güzel bi evde mi otursam diye.. ama çok sıkıcı be abi. yürüyüp çıkıp gezmek istiyorum. yeri gelince dolmuşa atlayıp bi yerlere hemen gidebilmek ya da milletin kolayca evine gelebilmesi güzel. biraz yürüyüp sahile gitmek vs. bunlar daha cazip geliyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 tek basına olmaz da hisarustu taraflarına bogazicili arkadas bul tasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 o paralara "ev"de oturduguna sukredin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Çok çetin bi ikilem bu. Uzakta güzel bi ev mi, şehir içinde ahır gibi ev mi? Cevabı bulaiblsme ev alıcam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Bence o Besiktastaki ev degildir o fiyata ya siginak falandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 valla ben de fenerbahçe-kalamış-kadıköy civarına taşınayım istiyorum ama kira+aidat için 750 kaattan fazlası çalışmayacağı için gitmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 ilk evin falan mı ilk defa mı kendi başına kalıyosun? çünkü ben de rutubet kokmuştum ilk sonra meğersem anladım ki evi havalandırmak gerekiyormuş :D :D :D daha da olmadı rutubet mutubet. (zemin girişli 1.kat) beşiktaş'ta yalnız yaşıyorum kral gibiyim dfg 5 kere farklı adamdan teklif geldi birlikte çıkalım diye ama hep geriçevirdim beni tanımıyolar adam gibi çok şirin sanıyolar tabi uzaktan heheh benim ev de biraz homeoffice gibi böyle genişçe güzel bi salonum yok ince uzun maalesef. buyrun beklerim her zaman. Abbasağa'dayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 bu arada çok param olsa da heralde gider yine fulya'da oturmak isterdim. o kurtköy ataşehir falan fişman izole hayatlar bana acayip ters. (inşallah çoluğa çocuğa karışıp tükrüklerimi yalamam allahk orusun aman titüütü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 sen kaç para kazandın şükrü bu güne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 yav said: ilk evin falan mı ilk defa mı kendi başına kalıyosun? çünkü ben de rutubet kokmuştum ilk sonra meğersem anladım ki evi havalandırmak gerekiyormuş :D :D :D daha da olmadı rutubet mutubet. (zemin girişli 1.kat) beşiktaş'ta yalnız yaşıyorum kral gibiyim dfg 5 kere farklı adamdan teklif geldi birlikte çıkalım diye ama hep geriçevirdim beni tanımıyolar adam gibi çok şirin sanıyolar tabi uzaktan heheh benim ev de biraz homeoffice gibi böyle genişçe güzel bi salonum yok ince uzun maalesef. buyrun beklerim her zaman. Abbasağa'dayım. ahah bunlar doğru. evi havalandırmazsanız nem yapar deli gibi. komşu sayılırmışız senle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 beşiktaş, gayrettepe, levent taraflarında 2+1 olan bir ev min. 1600-1700 olacak yoksa eşek bağlasan durmaz. ben de işe yeşilköy'den gidip geliyorum, her gün 3 saat yol gidiyorum ama durum bu yani, ev arkadaşı olmadan kalmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 istanbulda yol çekilmez. eviniz kötü olsun ama işe yakın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 bir tane 1200'e ıhlamurdere'nin dibinde yepyeni kocaman güzel bir evde 2 akradaşım kalıyor bir tane de ortaköy'de boğaz manzarlı dublex evde yine 2 arkadaşım 1500'e kalıyor 800-1200 civarına tek kişilik gayet tatminkar evler de mevcut. o trafiğe yollara eşek bağlasan yürümez asıl dfgh abartıyosunuz bence veya ev bulma konusunda beceriksiz veyahut bahtsızsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 elesso said: istanbulda yol çekilmez. eviniz kötü olsun ama işe yakın olsun. iş gebze'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 ev arkadasim bir ara mecidiyekoyden tuzlaya yardiriyordu her gun akıl sagligindan suphe ediyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 oha deli galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar