Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bıktım bu şehrin evlerinden

hexadecimal

Öne çıkan mesajlar

avrupa yakasında leventte işim , beşiktaşta 850 liraya kalıyorum gidip geliyorum , gecenlerde gece rutubetten nefes alamaz oldum.gına geldi taşınıcam ama lanet olsun beşiktaşada şişliyede , 1500 lira versen gene köpek baglasan durmaz evler. en sonunda EEEEH diyip 700 liraya kucukcekmecede residance da oturucam herhalde.. -.-
Sosyal ağlarda paylaş

ben de taşınmayı düşünüyorum da bostancı-göztepe arasına, bazen de diyorum oraya verceğim parayla kurtköy tarzı bi yerde kat kat daha güzel bi evde mi otursam diye.. ama çok sıkıcı be abi. yürüyüp çıkıp gezmek istiyorum. yeri gelince dolmuşa atlayıp bi yerlere hemen gidebilmek ya da milletin kolayca evine gelebilmesi güzel. biraz yürüyüp sahile gitmek vs. bunlar daha cazip geliyor sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

ilk evin falan mı ilk defa mı kendi başına kalıyosun?

çünkü ben de rutubet kokmuştum ilk
sonra meğersem anladım ki evi havalandırmak gerekiyormuş :D :D :D
daha da olmadı rutubet mutubet. (zemin girişli 1.kat)

beşiktaş'ta yalnız yaşıyorum kral gibiyim dfg 5 kere farklı adamdan teklif geldi birlikte çıkalım diye ama hep geriçevirdim beni tanımıyolar adam gibi çok şirin sanıyolar tabi uzaktan heheh
benim ev de biraz homeoffice gibi böyle genişçe güzel bi salonum yok ince uzun maalesef. buyrun beklerim her zaman. Abbasağa'dayım.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

ilk evin falan mı ilk defa mı kendi başına kalıyosun?

çünkü ben de rutubet kokmuştum ilk
sonra meğersem anladım ki evi havalandırmak gerekiyormuş :D :D :D
daha da olmadı rutubet mutubet. (zemin girişli 1.kat)

beşiktaş'ta yalnız yaşıyorum kral gibiyim dfg 5 kere farklı adamdan teklif geldi birlikte çıkalım diye ama hep geriçevirdim beni tanımıyolar adam gibi çok şirin sanıyolar tabi uzaktan heheh
benim ev de biraz homeoffice gibi böyle genişçe güzel bi salonum yok ince uzun maalesef. buyrun beklerim her zaman. Abbasağa'dayım.

ahah bunlar doğru. evi havalandırmazsanız nem yapar deli gibi.

komşu sayılırmışız senle.
Sosyal ağlarda paylaş

bir tane 1200'e ıhlamurdere'nin dibinde yepyeni kocaman güzel bir evde 2 akradaşım kalıyor
bir tane de ortaköy'de boğaz manzarlı dublex evde yine 2 arkadaşım 1500'e kalıyor
800-1200 civarına tek kişilik gayet tatminkar evler de mevcut.

o trafiğe yollara eşek bağlasan yürümez asıl dfgh
abartıyosunuz bence veya ev bulma konusunda beceriksiz veyahut bahtsızsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...