Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 buradan devam lütfen. eski başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Ne zamandır aklımda oyun ama görmem de iyi oldu, sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 awakening güzel mi ? aldıktan sonra soruyorum lol kurmaya üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 güzel, ama kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 dragon age 2 başlığı gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Dragons age ıkının kötülenme sebebi ne? originsi ps3 de oynuyorum, baya iyi. İkisi için ratingler kötü falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 4 magra, 4 sokakdan olusan zengin bir dunyasi var, 8 saatlik devasa hikayesi cidden cok dolu asspull olsun, secimlerin oyuna etkisi olsun hani secim mekanikleri o kadar iyiki kurtardigin adam EBIIIL ise her sekil sana daliyor, KILLL KILLL KILLL THIS IS THE NEW SHEAAAAT die geziosun devasa sehirde http://media.giantbomb.com/uploads/3/33179/1846626-1311547064976_super.png Norvecin halk kahramani anders da var kadroda, kirik hayallerinin parcalari ile bileklerini keserkenteselli ediyim emoyu dersen direk yatakta buluosun kendini, butunarakterler biseksuel filan Combatta o kadar iyiki dot kadar mekanda gezerken bole swat ekiplei gibi tepeden iple iniyor moblar, diyaploda bu kadar action yok yani awesome buttoni spamliyim herkesi dovuosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 PC'de hala keyifle oynanan nadir genrelardandi, oldurduler onu da sonunda su oyunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 dragons age 2 oyun dünyasının bugüne kadar gördüğü gelmiş geçmiş en iyi oyun falan sanırım aramızda oyunu beceremeyip bırakmış ahmaklar var, kedi-ciğer ilişkisinde sıkışıp kalmışlar ağlıyorlar aylardır dragons age 2 gibi bi oyunu oynayabilecek bi dönemde doğduğum ve yaşadığım için kendimi şanslı sayıyorum diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Başlık DA:O için yalnız, DA2 için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 ahaha ben de sabahtan beri da2 diye bakıyorum. başlığa bi el atılsa fena olmıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 axedice said: Başlık DA:O için yalnız, DA2 için değil. troll gone wrong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 ne yazılsa yanlış anlamayacaksınız onu da bilmiyorum gerçi, (2) yazılsa anlaşılacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 ikinci topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 canım sıkıldı oynasam mı bunu ya? çıkalı 4 sene olmuş, daha dün gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ben eğlenmiştim stand-up repliklerini seçe seçe, çok güzel laf sokuluyor npc'lere yer yer. aveline'le isabelle'in gel-git sohbetleri de gayet eğlenceliydi. hmm yok ya karıştırdım, evet cidden da2 başlığına benzemiş lol. ama evet 1'i de oynamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ahah evet ben de ilkinden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 başlayıp başında bırakmak zorunda kalmıştım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Zevkli oyun, farklı ırklarla başlangıç questlerini oynamak da zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 15gb download ettirmeyeydi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 oyun bile kezban-meriç motoru üzerine kuruluymus arkadas. iki kızla da iyi geçiniyorum genç meriç gibi. birine hediye verince diğeri darılıyo şaka mısınız lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 biz onda ejderha kesmeye çalışıyorduk, karı kaldırmaya değil sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 adam heryerde playboy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar