Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon Age #2

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
4 magra, 4 sokakdan olusan zengin bir dunyasi var, 8 saatlik devasa hikayesi cidden cok dolu asspull olsun, secimlerin oyuna etkisi olsun hani secim mekanikleri o kadar iyiki kurtardigin adam EBIIIL ise her sekil sana daliyor, KILLL KILLL KILLL THIS IS THE NEW SHEAAAAT die geziosun devasa sehirde

http://media.giantbomb.com/uploads/3/33179/1846626-1311547064976_super.png

Norvecin halk kahramani anders da var kadroda, kirik hayallerinin parcalari ile bileklerini keserkenteselli ediyim emoyu dersen direk yatakta buluosun kendini, butunarakterler biseksuel filan

Combatta o kadar iyiki dot kadar mekanda gezerken bole swat ekiplei gibi tepeden iple iniyor moblar, diyaploda bu kadar action yok yani awesome buttoni spamliyim herkesi dovuosun
Mesaj tarihi:
dragons age 2 oyun dünyasının bugüne kadar gördüğü gelmiş geçmiş en iyi oyun falan
sanırım aramızda oyunu beceremeyip bırakmış ahmaklar var, kedi-ciğer ilişkisinde sıkışıp kalmışlar ağlıyorlar aylardır
dragons age 2 gibi bi oyunu oynayabilecek bi dönemde doğduğum ve yaşadığım için kendimi şanslı sayıyorum diyebilirim
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
ben eğlenmiştim stand-up repliklerini seçe seçe, çok güzel laf sokuluyor npc'lere yer yer. aveline'le isabelle'in gel-git sohbetleri de gayet eğlenceliydi.

hmm yok ya karıştırdım, evet cidden da2 başlığına benzemiş lol.

ama evet 1'i de oynamak lazım.
Mesaj tarihi:
oyun bile kezban-meriç motoru üzerine kuruluymus arkadas.

iki kızla da iyi geçiniyorum genç meriç gibi. birine hediye verince diğeri darılıyo şaka mısınız lan?
  • Yeni Oluştur...