Masticore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Terlemis ve parliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 krem la o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Yalnız gözü bir tuhaf çıkmış, hayko cepkin gibi bakıyor sdfsfdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Tori yanlış yere mi bakıyosun acaba abi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 derin bir nefes aldiktan sonra bakinca ben de aynisini dusundum, gozler bi feci. kate upton biyigi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 sakalına zıctım ya tipe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 empati yapabilir isek yetistirilis ve cevre etmenleri sayesinde pozitif egosu zarar gormus ve yalnizligini ailesine baglayarak asmaya calisiyor. oyle dusunuyorum ki normalde insani acidan iyi birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 bir killer'ın posta bak bir ninjanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ahahaha bardağın dolu tarafı boş tarafı adeta bir ying ve yangsınız beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Garadia said: lol fhm kapağındaki random hatunun memeleri monte edilmiş fake, wouldn't fap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ya da bi dakka başka fotolar da varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 KillJoy said: ahahaha bardağın dolu tarafı boş tarafı adeta bir ying ve yangsınız beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 beyler Ibrahim tatlıses yazdığımda hep ibrahim tatlısex yazıyorum, size de oluyor mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 bana da hiç olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 bana da olmuyo ne yalan söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 . prd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 benim arkadaşın ilk mail adresi idi ibrahimtatliseks. seni arkadaşla tanıştırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 bu arada yeni haberim oldu bu tiwtter hesabından..yaran twtleri var önceden yazılmışta olabilir fakat tekrar paylaşayım.. [hr] İdo Kaşlıses @idotatlikas İDO'lünüz.. Kaşistan · ido.com.tr [hr] Bu aralar çok kaşınıyorum. Atalarım Kaşgarlı Mahmut'a kadar dayanıyor. Bana "kaşkım" diyecek sevgili arıyorum. Only kaş can judge me. Sizce maç kaş kaş biter ?? Beni başgöz edelim derlerken kaşgöz etmişler... Kaş tesadüfleri sever.. Vay kaşıma gelenler.. Oh my kaş. Sen kaşlıydın? [hr] https://twitter.com/idotatlikas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Adamla boyle alay etmenin neresi komik anlamiyorum. Recep Ivedik filan tam olarak bu milletin hak ettigi mizah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 gülmedim. "insannarın dış görünüşüylen dalga geçmeyin tamam mıa" geyiğinden değil komik olmadığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 GERGE said: Adamla boyle alay etmenin neresi komik anlamiyorum. Recep Ivedik filan tam olarak bu milletin hak ettigi mizah. sanırsam suna bende katıldım ya herifin öle pis bi gen havuzu var ki yapıcak bişiyi yok gotunden kaş çıksa normal yane ki adamın yaptığı şeyler çokta ütopik değil yurt dısında okuyo felan babası zengin bi adam işte bagdat caddesi bebelerinden aşırı bi adam değil çıkıp mesela "fazıl say müzik mi yapıyor be asıl müziği ben yapıyorum" felan diye bi açıklamada bulunmadı bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 GERGE said: Adamla boyle alay etmenin neresi komik anlamiyorum. Recep Ivedik filan tam olarak bu milletin hak ettigi mizah. para var panpa millet kıskanıo doğal olarak dalga geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Aileden dolayı kazandığı şeyleri tipi ve tavrı nedeniyle haketmedigi düşünülüyor sanırım istemsiz olarak. Gayet doğal böyle tepkiler alması. Anladığım kadarıyla kültürsüz seviyesiz biri çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar