Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyler Şam düşüyor galiba

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Viktor said:

Ver kurtul kolaya kacmak ya

Ben olsam federe yapi ile birlestirirdim kurtleri, kacak elektrik karsiliginda petrollerini gasp ederdim

Abi neden hep baska ulkelerin bizle federe yapi kurmak isteyecegini dusunuyoruz? Yani onlar kabul etti de, biz mi etmiyoruz ki?

Adamlar bagimsizlik icin savasiyor on yillardir (kuzey irak tan bahsediyorum), neden Turkiye'ye katilsinlar ki? Tum petrol u kendileri yiyip, kendi ic ve dis kararlarini verebilecekken.
Mesaj tarihi:
nedanko said:

Viktor said:

Ben olsam federe yapi ile birlestirirdim kurtleri, kacak elektrik karsiliginda petrollerini gasp ederdim

Abi neden hep baska ulkelerin bizle federe yapi kurmak isteyecegini dusunuyoruz? Yani onlar kabul etti de, biz mi etmiyoruz ki?

Adamlar bagimsizlik icin savasiyor on yillardir (kuzey irak tan bahsediyorum), neden Turkiye'ye katilsinlar ki? Tum petrol u kendileri yiyip, kendi ic ve dis kararlarini verebilecekken.

yanlış izliyorsun canım kardeşim olan biteni. bağımsızlık için savaşan bir Kuzey Irak yapısı yok ortada. Bağımsızlık için topyekün savaş veren sadece ve sadece Türk Milletidir. Bunun onurunu ve gururunu bile unutturdular ya bu topraklarda yaşayanlara, helal olsun. Diyeceğim odur ki bağımsızlık savaşı vermek öyle kolay iş değildir. Barzani ve Talabani isimli <> kişiler(benim ifadem değil) Amerika'nın ve İsrail'in uzun yıllardır yaptıkları çalışmaların ürünü olan, babaları da aynı amaçlarla zamanında kullanılan kişilerdir. hiçbir savaş vermeden gayette hazır bir biçimde yakında ilan edileceğine emin olduğum Kürt devletinin başına konacaklar.
Mesaj tarihi:
Hayir buna da tavim yani. Amerika'nin usagi olayi.

Kucucuk ulke, devlet gecmisi yok, tam bagimsiz degiller halen Irak'tan, ne kadar de facto oyle olsa da artik. Etrafinda kocaman gucler, turkiye iran vs gibi.

Amerika'nin usagi oluyor.

Peki 80 yildir "bagimsiz" yasayan Turkiye neden Amerika'nin usagi halen. Bugun tayyip gibilerini, ilimli islami getiren Amerika degil mi? 12 eylul de parmagi olan degil mi? Bi cok dis politika kararlarimizda onlar etkili degil mi?

Biz kendimizi duzeltelimde once "bagimsizlik" konusunda, sonra digerlerinin dis iliskelerini elestirelim.
Mesaj tarihi:
sap ve samanı karıştırmayalım canım kardeşim. Türkiye'nin neden ABD'nin uşağı olduğu burada ki tartışma sayfalarına sığmaz. Ama tek cümle ile istersen bunun nedeni vatan haini politikacılar ve askerlerdir. Türkiye'nin iç huzuru çevresindeki ülkelerin de iç huzuruna bağlıdır. Suriye, Irak, İran karışıkken, huzursuzken bizim mutlu olmamız, huzurlu olmamız beklenemez. Zaten oyunu kuranların amacı budur. Kendilerinden binlerce kilometre uzaktaki ulus devletleri bölüp yönetmek, kontrol altında tutmak ancak onların huzur içinde olmalarını sağlayabilecektir. Dünya egemenliğinin bedeli Türkiye gibi 100e yakın devletin (ne yazık ki) UŞAK olmalarından geçiyor arkadaşım.
Biz kendimize bakalım, herkes kendine şeklinde anlatılacak, tanımlanacak bir durum yok. Kuzey Irak'ta ki ilan edilmek üzere olan Kürt Devleti Türkiye'nin de bölünmesine neden olacak olan bir yapıdır. Mesele Türkiye'nin bölünmesinden yanamıyız, değil miyiz sorusuna vereceğimiz cevapla ilgilidir.
Tav mısın hala ABD uşağı terim ve tanımına?
Mesaj tarihi:
nedanko said:

Viktor said:

Onu bizim muslumbordlere sorucan abi, su anda suriye kurtleri ile irak kurtlerini birlestirip voltrani kirma hayali kuruyorlar, pkk yi filan unutuyorlar arara ama idare edicen iste

Butun hayaller ve heaaplar bu yonde, araplardan bi cacik olmiyacaginida gorduler hazir
Mesaj tarihi:
El-kaide'nin suriye'de örgütlü kolu olan bir grup Turkiye'den yardım aldıklarını açıkladı işte daha yeni. Özgür Suriye ordusu dediğin çapulcuların çoğu el-kaide militanı, sempatizanı, bir kısmı Libya dahil birçok yerde para için savaşmış katiller. Mahalleleri ele geçirip, evleri, camiileri sığınak olarak kullanan, sivilleri kendilerine kalkan yapan adamlar. Türkiye bu pislikten ömrü boyunca kurtulamayacak. Davutoğlu, RTE falan bunların yaptıklarının faturası 20 sene sonra 30 sene sonra asıl fitil fitil bir tarafımızdan gelecek.
Mesaj tarihi:
Ellerindeki esirleri canlı bomba olarak kullanmaya çalışıyorlar, bu nasıl bir şerefsizliktir

http://video.nytimes.com/video/2012/08/20/world/middleeast/100000001731940/the-lions-of-tawhid.html
Mesaj tarihi:
axedice said:

Peki başka bi soru, muhaliflerin insanlık suçu işlediğini hürriyet neden yazıyor? Hatta daha da önemlisi BBC ve NYT neden yazıyor?

çünkü muhalıflerden halt olamayacagını anladılar sonuç olarak da bır sıcak savaş gelebılır. Nato'yu devreye sokabılırler vs.
Mesaj tarihi:
Evet, ve o yüzden gaziantep olayı pkk olmayabilir gibi geliyor bana. Hadi türkiye gogo suriyeye gir, esed şehirlerini bombalıyor diye gazı alırsak sonumuz daha da kötü. Zaten gayrı resmi olarak bu "bölücü teröristleri" destekleyerek baya bi boka battık, bide resmi savaş bokuna batarsak boğuluruz heralde.
Mesaj tarihi:
abi bi haftadır gavur el kaide ve benzeri yapıların suriye'de cirit attığını ve güçlendiğini söylüyorlar.

yemen'de adamlar geçen hafta istihbarat binasına falan saldırı yaptılar. ne kadar güçlü olduklarını öyle düşün.

el kaide ve türdeşleri genelde yemen'e sıkıştırılmıştı. şimdi suriye ve mali çok süper bir üreme alanı oldu adamlar için.

burada da yayılırlarsa ürdün, lübnan diye sorun çıkartmaya devam ederler.

büyük terör saldırıları gelir gene tüm dünya çapında ses getirecek.

muhalif dediğiniz adamların çoğu şu an el kaide yani.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...