Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2013

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

souldarkorn said:

çok bug var. rakip oyuncu kendi sahasından benim ceza sahama kadar kayarak geldi.

şu çok oluyo zaten. bi adamım pozisyonda yere düşüyo, bi sonraki pozisyonda yerde yatar halde ilerleyip gol atıyo falan :)

bence de asıl önemli olanlar bu koşmayı bırakma, üstüne gelen topu bırakma gibi şeyler. tam delirtiyo insanı.
Sosyal ağlarda paylaş

erdalz said:

20 yıl oldu hala hersene baştan keşfediyolar amerikayı. yaw bi oturtun üstüne koyun artıkımn

+2

El-Barto said:

souldarkorn said:

çok bug var. rakip oyuncu kendi sahasından benim ceza sahama kadar kayarak geldi.

şu çok oluyo zaten. bi adamım pozisyonda yere düşüyo, bi sonraki pozisyonda yerde yatar halde ilerleyip gol atıyo falan :)

bence de asıl önemli olanlar bu koşmayı bırakma, üstüne gelen topu bırakma gibi şeyler. tam delirtiyo insanı.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben elimdekilerle birinci sene kupa ve ligi aldim zar zor ama, 2. senede sampiyonlar liginde 3.luge zar zor oynuyorum. ilk sene basarili olursan ikinci sene butceyi duzeltiyolar. 10m euro veriyo transfer icin.

4-3-3 oynattim arada klasik 4-3-3, arada dmli ve kanatlara winger koyarak. ozellikle oguzhan ve olcay gayet iyi idare ettiler. quaresmayida tutmustum, kontratini yenileyemeye yaklasamiyosun bile, onun yerine bi kanat alirsin ikinci senede. gerisini de kafana gore degistir.
Sosyal ağlarda paylaş

Quaresma'yı tutacağınıza direk 5.5m eurodan satın, Juventus alıyor zaten asdfads yerine daha ucuza kaliteli adamlar bulunabiliyor.

Ben 2 oyunumda da Fernandes'ten faydalanamıyorum ya, satacağım ilk fırsatta da Beşiktaş'tan da çok soğudum. Yeni bir takımla oyuna başlayacağım sanırım ...
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş ile zevkli esasında ben taktigi güzel kurdum şu an 14 maçta 4.sıradayım ilk sezon için hedefim ilk 3 dü az kaldı.

Özellikleşu taktik beşiktaşlık.

4 defans
1 ön libero
2 orta saha göbek
2 hücum kanat
1 forvet.

kalede cenk
defansta : ugur-ersan-hilttriger-hilbert
ön libero: sivok
orta saha : fernandes- necip
hücum kanat : olcay - holosko
forvet: almeida

her oyuncunun bir alternatifi de var kadroda. Tek transferim hilttriger norvecli.

ilk5 maç inanılmaz küfür ettim takıma ama sonra toparlandı ve çıkışa geçti. Özellikle kanat agırlık oynarsanız bu kadro ile holosko ve olcay çoşuyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

4-1-2-2-1 dizilişinde güzel bi taktik yaptım, işler baya yolunda gidiyo ama büyük takımlara karşı zorlanıyorum. bu haliyle test edip yardımcı olmak isteyen varsa sevinirim.

eksik yönlere beraber karar verip geliştirebiliriz. özellikle taktik oturtmakta güçlük çekenlerin denemesini istiyorum.

backlere çok iş düşüyo taktikte, gökhan gönül tarzı sürekli ileri çıkıp orta yapabilen backler şart.

edit: bi yere upload edebilecek biri varsa öm atsın pls :)

şurdan indirebilirsiniz

amclerden birini treq. veya inside forward olarak değiştirebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaşta mesela orta sahada necipin alternatifi olarak oguzhan ve hasan da gayet iyiler. erken kaş olcaya iyi alternatif oluyor.

Birde antreman çok önemli. antremanları düzgün ve iyi yaptırırsanız takim oturuyor. Ben ilk maçlarda savunma yerleşme ve savunma duran toplar üzerine hiç özel antreman yaptırmıyordum.

bu ikisine 2-3 hafta yüklendim takımın defansı toplandı.
Sosyal ağlarda paylaş

ohara kesinlikle deneyin derim fenerle 3. kez başladım dehşet başladım bu sefer :D defansa albiolu alıp gökhanla hasan aliyi satmayı düşünüyorum iyi de gelir getirir kbeklerden kurtulmak.

http://www.fmscout.com/a-fm13-tactic-3-5-2-antonio-conte.html

3-5-2 juventus taktiği

ilk resmi maçım fc vaslui ye karşı 5-1 aldım genel olarak ağır bastığım bir maç oldu.hazırlık maçlarında da oldukça iyi skorlar aldım.
Sosyal ağlarda paylaş

bende de gs aynı duruma düştü de son hafta düşmekten kurtuldu :D tabii ben o aralar işssizdim, ikinci oyunumda sdfs bjk ne olacak diye takip ediyordum.

Şuan Gençlerbirliği ile oynuyorum. Herşey iyi güzel hoş ama bir duraklama dönemine girdim burada da, takım kazanamıyor. Moraller tavan ama Buca'ya bile yetemiyorum. Öncesinde ise bir tek Bursa ve FB sıkıntı oluyordu, geri kalan bütün maçları kazandım.

Şu Bursa oyunda bug gibi ya, çok iyi kadroları var adamların ve taktik yapmadan bile domine edebilirsin ligi...

Gençlerde Azo çok şey katıyor takıma ama sezon sonu sözleşmesi bitiyor. 750k istiyordu vermedi Cavcav baba, Kayseri'ye kaçtı :(

Serdar Kurtuluş'u istedim Cavcav babadan, 5.5 milyon euroya bağladı hemen asdfsda transferi yönetimden istemek hoş ama bazen de kolay sözleşmeleri karışıklaştrıp sıçabiliyorlar. Coritiba'daki Rafinha mesela almak istedim, taksitli alma imkanım varken para vermediler. LAN KENDİNİZ alın o zamn dedim peşin parayla almaya çalışıp anlaşamadılar falan, hayat
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...