Liebe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Abi görsel hatalar problem değil mantıksal hatalar çıldırtiyor sow topu kontrol edemeyip sektiriyor bizim kaleye doğru sonra takip etmeyi bırakıyor gol yiyorum şaka gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 souldarkorn said: çok bug var. rakip oyuncu kendi sahasından benim ceza sahama kadar kayarak geldi. şu çok oluyo zaten. bi adamım pozisyonda yere düşüyo, bi sonraki pozisyonda yerde yatar halde ilerleyip gol atıyo falan :) bence de asıl önemli olanlar bu koşmayı bırakma, üstüne gelen topu bırakma gibi şeyler. tam delirtiyo insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ya onlar görüntü bugıdır işte. düzgün şekilde gösteremiyodur oyuncunun orada saçmalamasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 20 yıl oldu hala hersene baştan keşfediyolar amerikayı. yaw bi oturtun üstüne koyun artıkımn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 erdalz said: 20 yıl oldu hala hersene baştan keşfediyolar amerikayı. yaw bi oturtun üstüne koyun artıkımn +2 El-Barto said: souldarkorn said: çok bug var. rakip oyuncu kendi sahasından benim ceza sahama kadar kayarak geldi. şu çok oluyo zaten. bi adamım pozisyonda yere düşüyo, bi sonraki pozisyonda yerde yatar halde ilerleyip gol atıyo falan :) bence de asıl önemli olanlar bu koşmayı bırakma, üstüne gelen topu bırakma gibi şeyler. tam delirtiyo insanı. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Beşiktaşla iş yapabilen var mı ? Ligde gelen giden 3-4 attı, 12. sırayla 16. sıra arasında gidip geliyorum. Geçen sene 2. senede CL almıştım, o kadar da nub değilim. Ne yapmak lazım agalar, beyler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 valla ben elimdekilerle birinci sene kupa ve ligi aldim zar zor ama, 2. senede sampiyonlar liginde 3.luge zar zor oynuyorum. ilk sene basarili olursan ikinci sene butceyi duzeltiyolar. 10m euro veriyo transfer icin. 4-3-3 oynattim arada klasik 4-3-3, arada dmli ve kanatlara winger koyarak. ozellikle oguzhan ve olcay gayet iyi idare ettiler. quaresmayida tutmustum, kontratini yenileyemeye yaklasamiyosun bile, onun yerine bi kanat alirsin ikinci senede. gerisini de kafana gore degistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 kadıköyde barca ile 4-4 berabere kalarak elendim cl yarı finalinde messiye top gelmesi gol olması için yeterli orta sahada bile olsa tren gibi ilerliyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Quaresma'yı tutacağınıza direk 5.5m eurodan satın, Juventus alıyor zaten asdfads yerine daha ucuza kaliteli adamlar bulunabiliyor. Ben 2 oyunumda da Fernandes'ten faydalanamıyorum ya, satacağım ilk fırsatta da Beşiktaş'tan da çok soğudum. Yeni bir takımla oyuna başlayacağım sanırım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 bugün bi incelemede okudum classic modeu baya zevkli diyolar. ben direkt normal modda başlamıştım ama şimdi denemeyi düşünüyorum diğerini de. maç sonu basın toplantıları falan tek soruya düşüyomuş galiba, böyle oyunda tekrarlı otomatik yaptığın bi sürü şeyi azaltıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Abi ilk dedim heralde daha çok pazarlık yapalım diye böle uçuk ücret istiyolar futbolculardan ama kesin sorun var menajerin teki adamını getirdi 33 yaşında normalde fiyatı 140k görünen bi orta saha oyuncusu.Utanmaz herif 320m a bırakıyolar aga istermisiniz diyola?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 real madrid kakadan bıkıyor artık 3. yıl bu arada. kimse almıyor adamı, yüksek maaş isteğinden dolayı her sene önermelerine rağmen. en son bi 9m usdye önerdiler, yok dedim kalsın. adamlar çaresizlikten bi süre sonra 750k ya önerdiler sdsfsd. aldım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Buarada bi baksanıza Genk in u19 yaş kadrosu wonderkid mi dolu? Scoutum bikaç adam önerdi ordanda baktım kadrolarına 16 yaşında bütün skilleri 13-14 olan adamlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Tr'deki yabancı sınırı yüzünden daha oynamıcam abi hasan alilerle canerlerle top ileri gitmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ingiliz ligi oynayın en temizi olmadı italyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 gençleri aldım ben, çok tatlı oldu ya beşiktaş cidden çekilmez çile abi, benim gibi hırs yapıp günlerinizi yemeyin asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 beşiktaş ile zevkli esasında ben taktigi güzel kurdum şu an 14 maçta 4.sıradayım ilk sezon için hedefim ilk 3 dü az kaldı. Özellikleşu taktik beşiktaşlık. 4 defans 1 ön libero 2 orta saha göbek 2 hücum kanat 1 forvet. kalede cenk defansta : ugur-ersan-hilttriger-hilbert ön libero: sivok orta saha : fernandes- necip hücum kanat : olcay - holosko forvet: almeida her oyuncunun bir alternatifi de var kadroda. Tek transferim hilttriger norvecli. ilk5 maç inanılmaz küfür ettim takıma ama sonra toparlandı ve çıkışa geçti. Özellikle kanat agırlık oynarsanız bu kadro ile holosko ve olcay çoşuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 4-1-2-2-1 dizilişinde güzel bi taktik yaptım, işler baya yolunda gidiyo ama büyük takımlara karşı zorlanıyorum. bu haliyle test edip yardımcı olmak isteyen varsa sevinirim. eksik yönlere beraber karar verip geliştirebiliriz. özellikle taktik oturtmakta güçlük çekenlerin denemesini istiyorum. backlere çok iş düşüyo taktikte, gökhan gönül tarzı sürekli ileri çıkıp orta yapabilen backler şart. edit: bi yere upload edebilecek biri varsa öm atsın pls :) şurdan indirebilirsiniz amclerden birini treq. veya inside forward olarak değiştirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 beşiktaşta mesela orta sahada necipin alternatifi olarak oguzhan ve hasan da gayet iyiler. erken kaş olcaya iyi alternatif oluyor. Birde antreman çok önemli. antremanları düzgün ve iyi yaptırırsanız takim oturuyor. Ben ilk maçlarda savunma yerleşme ve savunma duran toplar üzerine hiç özel antreman yaptırmıyordum. bu ikisine 2-3 hafta yüklendim takımın defansı toplandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ohara kesinlikle deneyin derim fenerle 3. kez başladım dehşet başladım bu sefer :D defansa albiolu alıp gökhanla hasan aliyi satmayı düşünüyorum iyi de gelir getirir kbeklerden kurtulmak. http://www.fmscout.com/a-fm13-tactic-3-5-2-antonio-conte.html 3-5-2 juventus taktiği ilk resmi maçım fc vaslui ye karşı 5-1 aldım genel olarak ağır bastığım bir maç oldu.hazırlık maçlarında da oldukça iyi skorlar aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 manudaki anderson ve realdeki callejon kiralık geliyo. faydalanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 andersonu çok sevdiğim için direk aldım öteki iki oyunumda ama resmen yok gibi sahada herif.bir kez daha denesem mi acaba şu yeni taktikte çok ihtiyacım olucak gibi ona. bu arada taktik hileli gibi sanki çok fena gidiyorum bakalım devam edecek mi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 beşiktaşın hakkı yenmiş yine http://b1211.hizliresim.com/13/k/fzu9q.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 bende de gs aynı duruma düştü de son hafta düşmekten kurtuldu :D tabii ben o aralar işssizdim, ikinci oyunumda sdfs bjk ne olacak diye takip ediyordum. Şuan Gençlerbirliği ile oynuyorum. Herşey iyi güzel hoş ama bir duraklama dönemine girdim burada da, takım kazanamıyor. Moraller tavan ama Buca'ya bile yetemiyorum. Öncesinde ise bir tek Bursa ve FB sıkıntı oluyordu, geri kalan bütün maçları kazandım. Şu Bursa oyunda bug gibi ya, çok iyi kadroları var adamların ve taktik yapmadan bile domine edebilirsin ligi... Gençlerde Azo çok şey katıyor takıma ama sezon sonu sözleşmesi bitiyor. 750k istiyordu vermedi Cavcav baba, Kayseri'ye kaçtı :( Serdar Kurtuluş'u istedim Cavcav babadan, 5.5 milyon euroya bağladı hemen asdfsda transferi yönetimden istemek hoş ama bazen de kolay sözleşmeleri karışıklaştrıp sıçabiliyorlar. Coritiba'daki Rafinha mesela almak istedim, taksitli alma imkanım varken para vermediler. LAN KENDİNİZ alın o zamn dedim peşin parayla almaya çalışıp anlaşamadılar falan, hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Bu oyunun türkçe çevirilerini hangi kuruluş yaptı bilen var mı ? iki çift lafım varda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar