Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Sezonu açtık, güzel haber said: Miles Jacobson @milessi A few years ago I stated when we reached a sales milestone in Turkey, we'd add Turkish language to FM PC/Mac. We finally hit it on Friday. Miles Jacobson @milessi Therefore #FM13 will ship with Turkish language - people of Turkey, please don't let me down. #Buy FM13, don't pirate it. birazdan "FM İNGİLİZCESİNİ BİLE ANLAMAYAN OYNAMASIN OYUNU"cılar summon olur gerçi, neyse geri kalanı için mükemmel bir haber. Korsan almayın diye eklemesi de süper olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 oo güzel. türkçe iyi olmuş. birileri paradox'a parası neyse versin de onlar da türkçe yapsın oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Ooo iyiymiş, her ne kadar burda çoğumuz gerek duymasakta değer verilmek umursanmak güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Guzel haber, sonunda belli bir kitle olustu. Ozellikle son yaz indiriminin etkisi oldugunu dusuyorum satislarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 fm 2012 aldım ben ondan yapmıslardır benı beklıyordu edios adgdasdarsg kesin alıcam 13'ü de hatta pre-order yapıcam helal olsun. darısı paradox'un başına. ekleme : cuma almıstım hemde fasdsadfada kesın sınırı ben aştım. öpün elimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 gratz artı orjinal alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 ooo bizi sonunda adamdan saydılar orj akar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Abi millet olarak ciddiye alındığımızda nasıda hoşumuza gidiyo ssdfs.En çok türkiyede orjinal satıcak oyun bakın görün:D edit:ilk sene böle ama ikinci sene korsan dayar herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Şimdi DH'de falan milli mesele yaparlar, en çok orj FM bizde satılacak ulen diye asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 bence geç kalınmış bir haber... türkiye artık ekonomik açıdan avrupa'da ki bir çok ülkenin önüne geçti (sosyal durum hariç). bizi göz ardı etmeleri onların hatası olur. umarım ileride sağlam oyun fuarları da ülkemizde yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 sandığın kadar orjinal oyun satılmıyor türkiye de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 kutusuyla neredeyse hiç satılmıyor zaten. anca diablo sc2 gibi büyük oyunlar satılıyor. geri kalan hepsi digital alınıyor. maliye bakanlığı steam'i patlatmazsa yakında iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Glascow, Beşiktaş, PSG bu sene alınası takımlar özellikle ilk 2'li Psg bildiğin film fln izle ŞL maçı olunca oyunu aç şeklinde geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Sevilla'da oynanabilir, tahminen hiç transfer bütçesi verilmeden başlanacak. Verilse de çok az :D onlarda çok büyük krizde, öz kaynağa döndüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Sevilla'da Perotti, Navas, Rakitic falan baya bi 20şer milyon avrodan satabileceği adamlar var kadrolarında, satsınlar madem battılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 kritik soruyu soruyorum. İyide ne zaman çıkıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 yine ekim de çıkar heralde gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Değişik birşeyler var mı !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 yine ekimin son haftası çıkar. türkçe olması türkiye'de kutulu versiyonunun ucuza satılacağı anlamına da gelebilir bu arada. ilki d&r'da 75 tl idi, steamde 50$ idi, rusçularda 45 tl falan idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ruscu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Oyunların ucuz rus versiyonu keylerini satan şahısların kod adı rusçu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 oho olaylar olaylar oldu hiç konuşulmamış steam'de türkçe versiyonu ön şiparişte, yalnız oyunu Türkçe oynamak için Steam'den Türkiye'ye ait bir IP adresi ile oyunu satın almanız gerekiyor. Çok mantıklı bir girişim olmuş bence :D Bu sene oyuna bayağı şey eklenmiş, geçen okumuştum hepsini ama yazamayacağım çıkmam gerek dışarı, aklımdakilerden en güzel detay vergi olayıydı. Bir futbolcu transfer ederken ülkelerdeki güncel vergi paylarına göre tercih yapabilecek oyuncu, atıyorum Amerika, İspanya vs. yerine Türkiye'ye getirmek daha rahat olabilecek parasını verdikten sonra vs. Oyundaki bütün ülkelerin aldıkları vergiler vs. güncel bir biçimde oyunda olacak, TD etkileşimleri çok geliştirilmiş, basın toplantıları daha önemli ve detaylı bir hale getirilmiş. Basın toplantılarında ses tonunu bile seçme imkanı varmış artık vs. 3D maç motoru çok geliştirilmiş, geçen oyunlara göre bayağı seviye atladık vs. demişler. Son olarak 2012 sonu deniyor, Ekim'in sonunu göreceğiz sanırımç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 DarKRideR said: oho olaylar olaylar oldu hiç konuşulmamış steam'de türkçe versiyonu ön şiparişte, yalnız oyunu Türkçe oynamak için Steam'den Türkiye'ye ait bir IP adresi ile oyunu satın almanız gerekiyor. Çok mantıklı bir girişim olmuş bence :D Bu sene oyuna bayağı şey eklenmiş, geçen okumuştum hepsini ama yazamayacağım çıkmam gerek dışarı, aklımdakilerden en güzel detay vergi olayıydı. Bir futbolcu transfer ederken ülkelerdeki güncel vergi paylarına göre tercih yapabilecek oyuncu, atıyorum Amerika, İspanya vs. yerine Türkiye'ye getirmek daha rahat olabilecek parasını verdikten sonra vs. Oyundaki bütün ülkelerin aldıkları vergiler vs. güncel bir biçimde oyunda olacak, TD etkileşimleri çok geliştirilmiş, basın toplantıları daha önemli ve detaylı bir hale getirilmiş. Basın toplantılarında ses tonunu bile seçme imkanı varmış artık vs. 3D maç motoru çok geliştirilmiş, geçen oyunlara göre bayağı seviye atladık vs. demişler. Son olarak 2012 sonu deniyor, Ekim'in sonunu göreceğiz sanırımç basın toplarındaki ses tonu zaten yok muydu assertive passionate calm falan seçiyoduk konuşurken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ben her zamanki gibi oynamyacak olsam da koyayım: http://www.youtube.com/watch?v=GaPcae2MWJU said: afferım lan hırpolar guzel gozukuyo gecen seneye gore daha olmus gıbı oguzfbfb1 1 minute ago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 40$ nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar