Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 mükemmel oluyor tören, yarın tam düşsün de başlarını da izleyeyim. Geçidin yarısında yetişebildim, bu bile yetti gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Odeon said: mesale olayi baya iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 baştan sona çok iyiydi. Danny Boyle acayip bir iş çıkartmış ortaya gene. Bazı ülkelerin kıyafetleri çok güzeldi. Muhammad Ali'i görünce sevindim ama daha sonra kötü oldum ya. Çok büyük adam, unutulmayacak bir insan keşke sağlığı yerinde olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Bu TRT spikerleri kanser etti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 eurosport izleseydin abi. TRT çekilir mi hiç. her an Üründül fırlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Olimpiyat halkalarının sahada dövülerek birleştirilmesinden tutun da katılan tüm ülkelerin meşaleyi hep beraber oluşturması falan bir daha erişilemeyecek güzellikte bir görsel şölendi. Biz almayalım olimpiyatları falan. Eziliriz bildiğin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Ayrıca insan boşuna kraliçe olmuyormuş. Konuşma sırası kendisine geldiğinde kısa kesti. Halden anlıyor, halka yakın. Kraliçe çok yaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 ahmedinejad said: Bu TRT spikerleri kanser etti beni. Eurovision tadında olimpiyat Teretede... Gerizekasızlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 ahmedinejad said: Bu TRT spikerleri kanser etti beni. şölen ne kadar mükemmelse bu spikerlerde bu kadar rezaletti. şahane ötesi bir şey yapmış adamlar helal olsun rule britannia! durduk yere rte'yi öven ÇOK SPORTİF BASBAGANIMIZ SAOLSUN 100 SPORCU GİDİO ONUN SAYESİNDE diye embesil spiker mi istersin, hiçbi konuşmayı çevirmeyi beceremeyen yetolar mı istersin... 2002 londra diyen mal mı istersin her türlüsü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Muhteşemdi ya. Aşılamaz böylesine güzel bi gösteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 motogp'de yarış boyu pistte birebir at yarışı tonlamasıyla çığıran adamdan sonra herşey standartlar içerisinde benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Yarım yamalak çevirdi tüm konuşmaları yeto spiker ahah. Durduk yere başbakanı övmesi sırasında /facepalm yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 trt'den uzak durun abi eurosport'ta caner eler var tum trt kadrosunu tek basina 10la carpar gel gelelim, toren harkuladeydi ozellikle muzikler, underworld diskograpiyi yapistirmis danny boyle :) ama gecmisten gunumuze muzik bolumunde gozlerim bi iron maiden bi led zeppelin aramadi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Allah'tan arada Brezilya var. Onları geceriz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 güzeldi tören (gerçi ara ara bu ne alaka dedirten kısımlar oldu) ama özellikle müzik potpurisiyle ezdiler, ingiltere gibi popüler müzikte ezecek ülke bir de abd olur ancak heh. bir pekin olmasa da müziğin sayesinde akıcı gitti. sonunu cidden alkışladım ama meşalelerin yakılmasını, helal olsun. güzel düşünmüşler, güzel uyguladılar. (tu) bizim türkiye'nin geçişinin beautiful day ile olması ayarlasan olmaz, öyle bir talih. eurosport spikerleri de güzel sundular, cayman adalarını tanıtırken koptum ama lol: "offshore para kaçırmalarla meşhurlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 trtdeki de bi ada için küçük müçük bi ada ama helal olsun 2 kişilede olsa gelip katılıyorlar afferin lan tarzı bi şekle girdi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Phelps yine saliselerle ilk yarışını kazandı. Macar yüzücü ile aynı anda vurdular ellerini ama Phelps'e verildi birincilik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Sam said: eurosport spikerleri de güzel sundular, cayman adalarını tanıtırken koptum ama lol: "offshore para kaçırmalarla meşhurlar" ayrıntıları açıklamaları güzel de 2 saniye susmadılar abi, adamlar yemin etmiş aralıksız konuşmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Yüzme baya ilginç yalnız ya, Phelps ucundan girdi birinin finallerine güzel olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Bu mayolarda gene mi glitch var ya, neredeyse WR kırılacaktı kadınlar 100m butterfly'da, OR kırıldı daha Heat'lerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 http://www.eurovisionsports.tv/london2012/ oyunları izlemek için mükemmel bi kaynak. altta emu members live seçince bbc'den falan izleyebiliyorsunuz oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 400 metre serbestte son olimpiyat şampiyonu 1. geldi seçmede gene ama diskalifiye edildi of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 BBC'den izleyebiliyorsanız süper... Diskalifiye çok pis oldu yalnız..Tae-Hwan Park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 aksama gelir dunya rekorlari yuzmede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 bisiklet yarışında kaza oldu yaa yarısı gitti adamların yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar