_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 üst üste blokları içeri almayaydık iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Zaten çin maçı haketti gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 bi de filenin sultanları ne saçma bi tabir yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 bundan sonra abd'yi yenmek de baya zor da, bari güney kore ve sırbistan'ı yenelim de 4. olarak falan çıkma şansımız olsun. diğer gruptan gelecek olanlar bi nebze daha rahat sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 çin duvarı çekti valla. ne great wall of china mış arkadaş. Bariz bi şekilde amatörce takıldık o blocklara. Üst üste gaza gelip hadi bu sefer diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 takım kotu ya. konsantrasyon eksikligi ve psikolojik sebepler tamamen. kafa olarak hazırlanma konusunda cok gerideyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 kalkmıştı bir tarafları iyi oluyor. Kendilerine gelirler biraz bu yenilgilerle umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 durmak yok yola devam işte ileri spor takımı böle bişi. zinisim adnikraf ninekilhet canım sıkılıyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Kadın basket var şimdi 2. çeyrek bitiyor 19-29 öndeyiz... Çok az değil mi la skor:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 kadın basketbolunda normal ya o skor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 38 de takildi plak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Işıl top çaldığında sevinemiyorum bile ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 yine zora sokuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 antrenor olsam ben suan bizimkilere saglam bi firca atmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 mola sonrasi bi guzel hucum ve iyi defans yaptik. hemen sonrasinda berbat bir hucum ve 0 defans. yok yerden zora soktuk maci heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Birsel tam bir Teodosiç.. Neyse aldık güzel oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 atletizm.. http://www.youtube.com/watch?v=1TGTm9HBKH0 işte spor budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 peki ya organizasyonun türkiye'de olması ve kameramanın muhtemelen türk olması. başka kimse o göte öyle zoom yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 kim çekmiş acaba? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Biri bana tramplen ve kule atlamada neden taharet bezi boyunda havlu kullanildigini ve cocuk havuzunun işlevini anlatabilir mi ltf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Çocuk havuzu dediğin jakuzi tarzı şey değil mi. Ben sıcak kalsınlar kaslar rahatlasın diye oraya giriyorlar diye düşünmüştüm. Masajla açılsın diye... Tekrardan baktım da jakuzi gibi değilmiş. Ama muhtemelen sıcak sudur, rahatlatıyordur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 yüzlerce kocaman havlu masraflı. depolama ve çöp hacmi düşük oldugundan da tercih sebebi kullan at.iş görsün yeter. neyi anlatiyoruz sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Voleybol kadınlarda ABD - Brezilya maçı var şu an, ikisi de bizden bariz daha iyiler. Yargılarlar bizi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 tekrar eskrime başlicam galiba, çok gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 woniacki'yi izliyorum ben. bebegims. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar