Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 1. sezonu baştan izlemeye başladım geçen hafta, çok güzel ya, o umutsuzluk hissi çok hoş. keşke böyle devam etseydi, bikaç sezon oturup kuzu kuzu izlerdim yine de son bölüm fena değildi, düello filan çok iyiydi ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 son bölümünün ilk yarısı atladım direk zauhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 tam kiritonun tekelinden çıktı artık anime oh be demişitim ki süpriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 kirito art online zaten animenin ismi ben mi yanlış biliyorum? daha kiritonun ruhundan yardım falan alırlar ilerki bölümlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 ikinci sezonun ilk arkını bitirdim ikinciyi izliyorumda böle lamer lamer combatlar HADI ELEMENTAL ATACK KULLANALIM! YAYT!!!! falan diye mob kesiyolar, meanwhile in log horizon: Guard'lar playerlara dalarsa nolur. kuralalrı bozulmus bir oyında boss fightlar, goblin eventine karsı aylar süren lojistik mojistik kafalarında campaignler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Ikisini kiyaslamak mumkun degil zaten. Biri Dante, biri mahallenin sairi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 son bölümde bosstan swipe damage yemeleri jdf nub tank face the boss away from the group omg kick pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 10. bölümde felan bırakmıştım, izleyecek bir şey kalmadı devam edeyim mi buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Ya şimdi forced drama diye başlayacaktım ama bu bölümde iyi verdiler haklarını yememek lazım... Senaryo, kurgu iyiydi hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 i kry evrytim yok lan iyiydi cidden sdfs ama kirito'nun her şeyi bilmesi biraz tırt geldi onu da açıklarlar inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Kirito daha tedavi bulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Hayır, bulmayacak. Kız oyun içinde milyonlarca oyuncunu etrafında iken asuna'ya bakarak ölecek. Tüm oyundakiler yas tutacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 nie spoiler verdin hacı anı hissetsin asdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Önyargısını kırsın diye ya. Bu bölümde çok güzeldi. mom hype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 lan ben bunu unuttum ya, indiriym hemen tişikkirlir piticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Fena bitmedi de sezon bitti galiba. Gelecek mi devamı? Var mı başka sequel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Ağlattı ya hafiften. Şu an yeni sezon olayı yok ama light novel devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 LN deki "yan" hikayeleri islediler GGO dan sonra. baya guzel bir arctı bu. ggo yu kotu islemislerdi, yan hikayeler guzel toparladı son 7 8 bolumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 ağlattı ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Saeros said: ağlattı ak adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Saeros said: ağlattı ak +1 ak böyle olacağını biliyorduk yine gittik asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Guzel bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 ikinci oyunu http://www.youtube.com/watch?v=UVrrKSx3SPE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar