Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sword Art Online

Sam

Öne çıkan mesajlar

4-5

Oba sinon sawashiro imiş, diyorum çok tanıdık. +4 aldı bütün rollara. Kirito kimlik sahnesi ahah (tu)

helal ama silahtan anlıyor, dedim five seven seçer mi, çat onu seçti. Kirito da jedi master gibi takılır artık.

desu gan nereden ne çıktı ya enteresan. Güzel gidiyor.

Sosyal ağlarda paylaş

6

ya hadi ilkini kaçtı heyecandan anladık da bütün şarjörü boşaltıp vuramamak kısmı bayağı saçma olmuş.

ayrıca anti-material rifle ile melee duel devasa dezavantaj, jedi deflect gereksiz bile. çok anlamsız oldu, hiç gönül kaptırılmayacak bir durum. :/

Sosyal ağlarda paylaş

melee duel dedigin sey agzına sniper la sıkmak. normalde o mesafeden sıktıgında "minigun" ı olan herif yok olmustu daha onceki tum mermileri dodgelamasına ragmen. sniper mermisinin prediction line ını gormeden kesiyo mermiyi. cunku o mesafede prediction line ı gordukten sonra zaman yeterli degil. yine işte o oyunda para kazandıgı zaman "predict the prediction line" dedigi seyi gozunun baktıgı yere(ki sinon un nereye baktıgını scopetan gorebildigimizi gozumuzun icine soktular) ve parmagına gore yapıyo.

bence iyi gondermelerdi anime icindeki daha onceki olaylara.

Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

melee duel dedigin sey agzına sniper la sıkmak. normalde o mesafeden sıktıgında "minigun" ı olan herif yok olmustu daha onceki tum mermileri dodgelamasına ragmen. sniper mermisinin prediction line ını gormeden kesiyo mermiyi. cunku o mesafede prediction line ı gordukten sonra zaman yeterli degil. yine işte o oyunda para kazandıgı zaman "predict the prediction line" dedigi seyi gozunun baktıgı yere(ki sinon un nereye baktıgını scopetan gorebildigimizi gozumuzun icine soktular) ve parmagına gore yapıyo.

bence iyi gondermelerdi anime icindeki daha onceki olaylara.

YOU PLEB SHIT
önceki olaylara iyi göndermeymiş DAMN PLEB
Sosyal ağlarda paylaş

ben LN sini okudum orda daha detaylı anlatıyo herseyi o yuzden biraz daha farklı bakıyorum tabiki olan her olaya.

herkes bu ne peri online beah derken de benim hosuma giden bi animeydi. ama oyle oturup da "cok iyi anime tanrı parcacıgı" demiycem tabi de. bence izlenebilecek kadar iyi.

bi de mahouka koukou no rettousei yi izliyorum ben (so bad its good kategorisinden) ordan sonra kirito op falan degil gibi geliyo asdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...