Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 3. bölümü sevmedim ben. 2. bölüm ne kadar iyiyse bu da o kadar kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 deth gun kızın travmasının canlanmış haliymiş aslında. det ganı kız öldürürse travmasını da yenmiş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Hızlı geçebilirlermiş, fena değildi. Haftaya dananın kuyruğu kopar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 ggo ya girdik hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Nihahahaha en sevdiğim guild çıktı meydana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 DESU GUN laughing coffin'denmis, iyi oldu PK guildinin donmesi. kirito'nun lightsaber'la mermileri savurdugu sahnede force kullanmasini beklerdim euuheuhe. swo degilde sanki star wars animesi izlemis gibi oldum bu bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 güzel olmuş bu sao ya. ilk sezondan daha güzel gibime geldi şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 saonun girişler hep güzel, dünyayı tanıtma olayı da hoş ama karakterler aşırı kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 kılıcın herşeyi aynı bir adı farklı :d kirito ilerde ellerinden tekini kaybedecek mi? tıhıhıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 5. bolum daha iyiydi, akici olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 5 Logoyu gördüğüm gibi adı aklıma geldi direk. Laughing coffin. Guild liderini görememiştik oyunda bakalım kim çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 chromeun açılış sayfasındaki /a/ kısayoluna opu şu resim olan bir thread yapıştı NSFW http://www.emptyblue.it/data/wallpaper/SwordArtOnline/asada_shino_rar.jpg sonumuz hayrola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 edit yerine alıntı meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 O resimden sonra normal karşılamak lazım. Bunda da olacak mı acaba bikini episode? Neyse haikyuu izleyeyim. Geçer. sdfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 o resimi gorunce aklima http://i.imgur.com/RkOnwrB.png bu geldi ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 çocuk haklı ben de berry'lerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 4-5 Oba sinon sawashiro imiş, diyorum çok tanıdık. +4 aldı bütün rollara. Kirito kimlik sahnesi ahah (tu) helal ama silahtan anlıyor, dedim five seven seçer mi, çat onu seçti. Kirito da jedi master gibi takılır artık. desu gan nereden ne çıktı ya enteresan. Güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 kirito saplıyodu nerdeyse kıza ışın kılıcını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 bişi saplıcaktı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 spo ya direk ergen animesi bu ne amk ÖRRRĞĞĞHHHH diye bağırıyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 6 ya hadi ilkini kaçtı heyecandan anladık da bütün şarjörü boşaltıp vuramamak kısmı bayağı saçma olmuş. ayrıca anti-material rifle ile melee duel devasa dezavantaj, jedi deflect gereksiz bile. çok anlamsız oldu, hiç gönül kaptırılmayacak bir durum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 melee duel dedigin sey agzına sniper la sıkmak. normalde o mesafeden sıktıgında "minigun" ı olan herif yok olmustu daha onceki tum mermileri dodgelamasına ragmen. sniper mermisinin prediction line ını gormeden kesiyo mermiyi. cunku o mesafede prediction line ı gordukten sonra zaman yeterli degil. yine işte o oyunda para kazandıgı zaman "predict the prediction line" dedigi seyi gozunun baktıgı yere(ki sinon un nereye baktıgını scopetan gorebildigimizi gozumuzun icine soktular) ve parmagına gore yapıyo. bence iyi gondermelerdi anime icindeki daha onceki olaylara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 op is OP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 madcow said: melee duel dedigin sey agzına sniper la sıkmak. normalde o mesafeden sıktıgında "minigun" ı olan herif yok olmustu daha onceki tum mermileri dodgelamasına ragmen. sniper mermisinin prediction line ını gormeden kesiyo mermiyi. cunku o mesafede prediction line ı gordukten sonra zaman yeterli degil. yine işte o oyunda para kazandıgı zaman "predict the prediction line" dedigi seyi gozunun baktıgı yere(ki sinon un nereye baktıgını scopetan gorebildigimizi gozumuzun icine soktular) ve parmagına gore yapıyo. bence iyi gondermelerdi anime icindeki daha onceki olaylara. YOU PLEB SHIT önceki olaylara iyi göndermeymiş DAMN PLEB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 ben LN sini okudum orda daha detaylı anlatıyo herseyi o yuzden biraz daha farklı bakıyorum tabiki olan her olaya. herkes bu ne peri online beah derken de benim hosuma giden bi animeydi. ama oyle oturup da "cok iyi anime tanrı parcacıgı" demiycem tabi de. bence izlenebilecek kadar iyi. bi de mahouka koukou no rettousei yi izliyorum ben (so bad its good kategorisinden) ordan sonra kirito op falan degil gibi geliyo asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar