Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 gmler afk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 iyi bölümdü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 fena degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Niye bu kadar uzun sürdü anlamıyorum. Bunun oyununu japonlar neden hala yapamadı? Hatun bafileme oyunu yapacaklarına buna odaklansalar ps4'e yetişirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 var psp oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 cenneti delecek olan tokmak bende titititi demedigi kaldi garyto kardesimizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 GEÇİLMEK İÇİN YAPILMAMIŞ BU KISIMMM ÇOK ZORRR :((((( diyip 3 kişi girmek neyin nesidir ya asdfişl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bi arkadaşımızın değimiyle 1500 frame önceden belliydi o yardımın geliceği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 glitch'le dağların ötesine geçip "burada mekan devam etmiyor :( " diyen oyuncu gibisin kirito lol bop atacaklardı, zıplayarak ae basa basa gideceklerdi. leroy'u unutmuşlar o devirde, yazık. süper bölümdü ama, aksiyon da iyiydi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 10-13 arasi cok sims'e bagladilar da, toparliyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 10 15 bolum naruto filler'ina maruz kalmis kadar baydim 23 bolumde. one piece falan gitseydim keske diyorum sunu izleyecegime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 e biz uyardık ama dinlemediniz mmo tropelarına MEHHEHEHEH diye gülmek dışında birşey beklerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız adamlar AŞK VE DOSTLUĞUN GÜCÜYLE sistem kodlarını falan kırıyor lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 eglence amacli guldugum tek sey ilk bolumde bazi kizlarin erkek cikmasiydi fsdjlkfjds. onun disinda o bahsettigin sacmaliklara guldum. fatso mmo'cu yoktu abi. sacmalik resmen fdjslkfjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 daha az evvel izlemeye başladım baya sardı. 3.bölüm spoiler sachi ölünce çok üzüldüm ya gözlerim doldu resmen. nasıl da destansı bir son yapmışlar öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Darklight1903 said: fatso mmo'cu yoktu abi. sacmalik resmen fdjslkfjsd. ahah gogo accel world http://static.zerochan.net/Accel.World.full.1193929.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 gfdghdsfagd hepsinin yanaklar kirmizi? iyi besleniyolar herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bu accel world nasıl yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 hitap ettiği yaş kitlesi sao'dan daha aşağılarda. code geass izle abi sen :( 6. deyişim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bir sölüm daha sket dance izleyip 2 ve 3 ü izleyeceğim valla, ya ilk bölüm konusu sarmadı d bakalım işte 5 bölüme tamamlayayım kesin kararımı vereeğim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 code geass'a ben de baslamak istiyorum da, 2 versiyonu mu var? yoksa 2. kismi mi var? tam bakamadim ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 2 sezon var. Bir de 6 bölümlük OVAsının ilk bölümü çıktı yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 sanki boyle 150 bolumluk daha bi' code geass gordum? yoksa cok mu atiyorum ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 r1 25 bölüm r2 25 bölüm bi lulanny wonderland var birde son çıkan ova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 aa iyiymis ya. ona da abanayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Izlemiycem bu hafta. Haftaya son bolumle birlikte bitiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar