Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 housing filan olursa sanirim bu defa olucak http://www.youtube.com/watch?v=KxJTsq2XeKY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Sam said: yalnız kuzenine de helal olsun, asuna ve kirito gibi hayalgücü sıfır değilmiş, axedice gibi kendini oynamıyormuş rpg'lerde. bomba char yapmış. takdir ettim. yaniliyorsun http://i.imgur.com/GMe1O.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Viktor said: housing filan olursa sanirim bu defa olucak http://www.youtube.com/watch?v=KxJTsq2XeKY Tek server olayı ne kadar başarılı olcak acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Battleshout, jaggernaut açıp yardırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 olm ilizyon combatlarda dandik diyolar kendini farklı bi yerde göstersen falan çok kolay formasyon bozarsın yada bosuna spell attırırsın adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 çok iyi bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 off tam ben http://c1211.hizliresim.com/13/c/fuu5h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 şu olay biraz saçma kirito bu oyuna kızı kurtarayım diye girdi, kardeşi ile takılıyor şu an. Birden oyun içerisinde dramalar çıktı yok işte o adam şunlarla işbirliği yapiomuş da aman tanrım falan. Hani geçen oyunda ölünce GG idin de burada öle bi sıkıntı yok yani. Bu olaylara katılması komik, ulan benim manita hastanede yatio beni beklio diyen yok, herif kızın peşine takıldı gidio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 İnsan arada bir girer bakar kız kardeşinin odasına, napıyor lan bu manyak diye. Nası ev lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 hödö işte o ölünce bitmeme gerçeğini kirito kavrayamadı henüz. bundan daha bayağı ekmek yerler hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 aion ile uo kirmasi lan buda direk, localar arasi savas, toplantilar ve entrika vs direk uo LORDUM 3 CIPI PLIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 special çıkmış bi tane. sword art offline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 gloping noise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 19 bolumu bu gun izledim. oyhs demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 kuş kafesten kaçtı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 adminin kapiya keypad koyacak kadar angut olmasi neyle aciklanacak merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 o elemanın programlama konusunda hiç bir fikri yok. sadece SOA'nın base kod'unu komple yürütüp yeni oyun çıkarmış CEO yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 adam bildiğin kotick işte... para bürümüş gözünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 hadi yukarıya dogru mesafe problemi var assagı inerken salsın kendini en assagı gelmeden versin kanatlara kuvveti olsun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 uçmayı biliyomuki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 öğrenir hemencecik, kirito kadar iyi olmasa da üst seviye bi oyuncuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 kiritoda tek başına öğrenmedi işte biri gösterdi. e bu kızın insan teması oberonun dili ve mıncıklamaları kadar. daha kapıyı yeni açtı işte görcez netçek yolda birinden görür belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 kafesin içinde ögrenmisitr bisiyler duvardan duvara uçmuştur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 İntihar etsin en yakın graveyarda çıkar :D yanlız oberon admin hertürlü track spawn summon yapar dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Kizi buyuk ihtimalle traking listlerin filan disinda tutmustur kendi cabasiyla kimse farketmesin diye. Kacinca kaybolur bence. Kurtulacaklar, shonen tanrilarinin emri, nasil kurtulacaklar ama bilmiyorum. Bir de kuzen rl kritoyu birakip vl kirito'ya sardi ya. Buyuk travmalar bekliyor u=onu ogrenince bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar