GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 şş normal arma2 mi gitsek bir ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ya düz OA oynarken de çok uzay zaman kıracak cinsten buglar vardı. arma3 gelse de onun motora yapsalar keşke. her türlü gideri var gerçi şu haliyle bile saatlerimi yiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 arma3'te de olacakmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ARMA 2 Operation Arrowhead açmaya çalıştığım zaman error creating direct 3d 9 graphical engine diyor internette bişeyler demişler de hatayla ilgili anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Normal arma2 yi açmaya çalıştığımda da bad serial given in setup diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 steam gostermiyorsa server'i en iyi olay dayzcommander. oyun ici nickleri direk ekleyince gosteriyo hangi server'da oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 sizde de serverlar kayboldu mu? http://i.imgur.com/bqaqs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 abi bi server seçin oraya girsin herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 patch gelmiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mount and Blade gibin Pati DayZ serverı olsun. Pati vuran Pati'de forumdan banlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 lol harbi bende shotgun revolver bi sürü ilaç glow alet edevat falan var gelin yanıma garantiye alın kendinizi dışarda kurda kuşa yem olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 beyler kamenkaya yardıma gelin plz ormanda bi kuledeyim aşağıda zombieler kuşattı mermide bitti sdfs kan kaybından ölüodum bandajla falan kurtardım painkiller falan da var dayanırım da yemek olrak bi coca colam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 düzgün bir server bulmak zor. veteran 3dp on/ch on +3 gmt en az 40 kişilik fena olmazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ahah hamsinin son iki mesajı arka arkaya okuyunca çok güldüm. :p oyunun flist filanı olmaması bayağı kötü olmuş ama. 1 saat çernogorsk sonunda yorumum: - inv hayatımda gördüğüm en kötü olabilir, zombilerden büyük düşman. arkada zombi kovalıyor ben tekerle boğuşuyorum yerden malzeme almak için, elimde balta sallıyorum invde levye gösteriyor. - 5 metre ötedeki zombi dönüp bakmıyor ama 1km öteden zombi binalar arkasından bir yerden koşup dibimde beliriyor. çektiğim zombilerin %75'i alakasız bir anda dibimde belirenler - çarpraz koşan zombiler salakça, havaya sallamaya başlarsam baltayı vuramadan iniyor ama tam dibime girerken çarpraz çizerse takır tukur saydırıyor. 70ms daha ne yapalım - karakter her yere takılıyor, kapılar bir kapanıyor bir kapanmıyor, önümdekini kapama emri veriyorum arkamdakini açıyor - çernogorsk'un 3/4'ünü filan tavaf ettim çıkan loot balta, flare, 3 soda, 1 fasulye, bolca alakasız lastik, bidon ve boş kola kutuları. her çeşit alakasız mermiler. bilmiyorum artık en büyük şehir böyle fakirse başka yerde ne yapılır. - 11 zombi baltaladım ama en çok dmg'yi ne zaman başladığını farketmediğim kanama verdi. merdiven çıkarken birden farkettim ki 4-5k hp gitmiş. alfa deyince ciddi alfa, beta filan değil yani. arma pakedi almayan varsa almasın, uzak dursun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 tek beğenmeyen benim sanıyodum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 sakın otobüslere binmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 bir kaç oyun oynadım 2 tanesi zifiri karanlıktı hiç bişi anlamadım çıktım. başka bir oyun aydınlıktı etrafta silah veya atraksiyon yapıcak bişi bulamadım daha çok kola falan var, bi süre zombilerden saklanmaca onlar geçtikten sonra binalara girmece oynadım sonra sıkıldım kasabanın içine koşup bütün zombileri topladım boşuna kastığımı farkettim :D tepemde zombiler birikse bile 2 kez w yaptıktan sonra kaçılıyor ki, durmadığın sürece yakalamıyorlar, zaten o zig zag çizerek yürüyüşleri tam bir facia atmosfer falan bırkamıyor. hatta bazen geri yanlarına falan dönüyorum yetişsinler bana diye. yaklaşık 10 zombi vardı peşimde.. zorluk seviyesi mi farklı? neyi yanlış yaptım, forumda ardinal banyosu yapanlar nasıl oynuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 eskiden kafede vardı bi çocuk uo da her kapışmada çığlık atmaya başlardı heyecandan klavyeyi mouseu fırlatırdı. öyle oynuyorlar sanırım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 sam haricinde aldığına pişman olan var mı? gift'lerimde duruyor hala açmadım. ona göre hazır revaçtayken satiim birine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 bu Arma 2 ve OA'nın single player'ı nasıl? ona göre alıcam ben, DayZ de sos olur üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Ben değilim ya fena eğleniyorum Bir adamla air base e girdik, 1 pompalı 1 pistol 2 balta 3 bandage 2 morfin 4 painkiller, bissürü ammo baya zengin olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Supradyn said: ya düz OA oynarken de çok uzay zaman kıracak cinsten buglar vardı. arma3 gelse de onun motora yapsalar keşke. her türlü gideri var gerçi şu haliyle bile saatlerimi yiyo. Düzelmez o buglar 10 yıl önceki Operation Flashpointte böyleydi, bundan önceki ARMA1 de. Hidden and Dangerous serisi de yine bolca buglıydı, yani Çekler kaliteli işler yapıyorlar ama bug olayını aşamıyorlar, tek Mafia da aştılar bunu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 GwindonSurion said: Ben değilim ya fena eğleniyorum Bir adamla air base e girdik, 1 pompalı 1 pistol 2 balta 3 bandage 2 morfin 4 painkiller, bissürü ammo baya zengin olduk Yanına aldırsana lan beni karpuz kamyonunda saklanarak gelecem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 koordinat verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 gruba gelin bu aksam 0'dan başlamak isteyen varsa . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar