Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Teodor said: regular serverlara girmiş olabilir misin? Bu server sıralaması nasıl oluyor? Regular-Veteran sonra ne var? Ayrıca farkları nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Teodor said: regular serverlara girmiş olabilir misin? iyide karakter bütün serverlar arasında taşınmıyor mu zaten? öyle regular, veteran, expert fln farklı karakterler mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 her servera aynı karakter taşınır. 2 günlük epic bi hikaye yaşadık zaman bulursam yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 yarın aranızdayım gençler. six launcher'ın hangi sürümünü kullanıyorsunuz? okuduğum kadarıyla sürüm farklılıkları nedeniyle servera girememe durumu olabiliyor. en yaygını ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 sürüm belirtin babolar alow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 regular serverlar bildiğim kadarıyla kendi karakterinizle değil full silah+şarjör+donanım ile başlanılan serverlar oluyor ve oradaki karakter de kayıt edilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 eskiden silahla başlanılıyormuşda artık kaldırmışlar onu diye okumuştum ben. regularda başladığım zamanda aynı şekilde başladıydım hep ben öbürleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Regular: Nametags/crosshairs/3rd Person. Veteran: Crosshairs/3rd Person. Hardcore: First person Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Bunlar da değişken gerçi. Server admin kafasına göre spesifik şeyleri değiştirebiliyo. (GPS varken haritada kendinizi pinpointleyebilmeniz falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 ben girdiğim bir kaç regular serverda commando skin i ile birlikte bir kaç tam otomatik tüfek + cephane ile başladım ve karakter kayıt olmadı. veteranlara girince eski karakter ile devam etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Onlar DayZ official hub değil de başka bi şey kullanıyolar sanırım. İsimlerinde regular yazabilir ama official regular serverlarda yok öyle güzellikler =P Kaydolmaması da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 edit hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 alt tuşuna double tap yaptıysan sadece kafa döndürme olayı var onu kalıcı hale getirmişsindir. bi daha double tap yap edit: aferin sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Olum bu ne lan heryer DayZ serveri kayniyor, anca 3-5 tane ACE Mod serveri var, ben uber realistik simulasyon da oynamak istiyorum ayni zamanda be arkadas =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 mod un fikri güzelde daha alacağı çok yol var. zombi dediğin et gördüğünde tek çizgi üstünde ulaşmaya çalışır, sağ sol yaparak taktik uygulamak eğitimli asker işidir. zombilerin görüş alanlarının fikslenmesi lazım, hatta usain bolt gibi koşmamalılar. başka player öldürene penalty verilmeli çünkü şimdiki haliyle team deathmatch ten farklı değil. benim ilk aklıma gelen insanity olabilir başkalarını öldürdükçe ve zombilerden hasar aldıkça bu gittikçe artar. üst üste insanları öldürenler kalıcı pentalty alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 google benim en iyi arkadaşım da üşeniyorum şimdik. streamden oynuyor sanırım herkes. denemek için free mree trail bişiler var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 steam'den arma2+arma2 AO ek paketini aldıktan sonra dayzmod.com sitesinden six launcher isimli programı çekerek girebilirsin. ayrıca steam grubu var dayztr diye aratırsan bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 combined operations'ın dl boyutu ne kadar? 9 gb küsür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 7 gb arma 2 8 gb operation arrowhead olması lazım bundle 15 gb gibi birşey yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Hiç olmazsa bir levye veya su borusu ile başlatsınlar yahu, normalde ayak sürüyerek gezen zombiler it gibi koşuyorlar kilometrelerce peşini bırakmıyorlar, anca iskeleden denize atlayarak kurtuldum ama geri çıkacak merdiven yoktu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Zombiler suya girmiyo mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 kıyıda koşarlar heralde ama iskeleden atlamıyorlar, yüzüp yüzmediklerine de şahit olmadım henüz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 yüzebiliyorlar kapı açabiliyorlar merdivenden tırmanabiliyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 silah da kullansalar tam olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Zombilerin chase'i için bir limit olsa iyi olabilirmiş, resmen 10-15 km koşuyorlar durmadan atlatmak çok zor. Bir de çapraz koşma olayını kaldırmalılar ya da daha seyrek ve yavaş yaptıkları bir hareket olmalı. Umarım betaya geçişte bu tarz şeyleri dikkate alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar