Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Teodor said:

regular serverlara girmiş olabilir misin?

iyide karakter bütün serverlar arasında taşınmıyor mu zaten?

öyle regular, veteran, expert fln farklı karakterler mi oluyor?
Mesaj tarihi:
yarın aranızdayım gençler. six launcher'ın hangi sürümünü kullanıyorsunuz? okuduğum kadarıyla sürüm farklılıkları nedeniyle servera girememe durumu olabiliyor. en yaygını ne?
Mesaj tarihi:
regular serverlar bildiğim kadarıyla kendi karakterinizle değil full silah+şarjör+donanım ile başlanılan serverlar oluyor ve oradaki karakter de kayıt edilmiyor.
Mesaj tarihi:
ben girdiğim bir kaç regular serverda commando skin i ile birlikte bir kaç tam otomatik tüfek + cephane ile başladım ve karakter kayıt olmadı. veteranlara girince eski karakter ile devam etmiştim.
Mesaj tarihi:
Onlar DayZ official hub değil de başka bi şey kullanıyolar sanırım. İsimlerinde regular yazabilir ama official regular serverlarda yok öyle güzellikler =P Kaydolmaması da ondan.
Mesaj tarihi:
Olum bu ne lan heryer DayZ serveri kayniyor, anca 3-5 tane ACE Mod serveri var, ben uber realistik simulasyon da oynamak istiyorum ayni zamanda be arkadas =(
Mesaj tarihi:
mod un fikri güzelde daha alacağı çok yol var. zombi dediğin et gördüğünde tek çizgi üstünde ulaşmaya çalışır, sağ sol yaparak taktik uygulamak eğitimli asker işidir.

zombilerin görüş alanlarının fikslenmesi lazım, hatta usain bolt gibi koşmamalılar.

başka player öldürene penalty verilmeli çünkü şimdiki haliyle team deathmatch ten farklı değil. benim ilk aklıma gelen insanity olabilir başkalarını öldürdükçe ve zombilerden hasar aldıkça bu gittikçe artar. üst üste insanları öldürenler kalıcı pentalty alır.
Mesaj tarihi:
steam'den arma2+arma2 AO ek paketini aldıktan sonra dayzmod.com sitesinden six launcher isimli programı çekerek girebilirsin.

ayrıca steam grubu var dayztr diye aratırsan bulabilirsin.
Mesaj tarihi:
Hiç olmazsa bir levye veya su borusu ile başlatsınlar yahu, normalde ayak sürüyerek gezen zombiler it gibi koşuyorlar kilometrelerce peşini bırakmıyorlar, anca iskeleden denize atlayarak kurtuldum ama geri çıkacak merdiven yoktu lol
Mesaj tarihi:
Zombilerin chase'i için bir limit olsa iyi olabilirmiş, resmen 10-15 km koşuyorlar durmadan atlatmak çok zor.

Bir de çapraz koşma olayını kaldırmalılar ya da daha seyrek ve yavaş yaptıkları bir hareket olmalı.

Umarım betaya geçişte bu tarz şeyleri dikkate alırlar.
  • Yeni Oluştur...