Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok güzel ölünce salona astık

aente

Öne çıkan mesajlar

Öğrenciler kayıt kuyruğunda kızlı erkekli beraber karışık sıra bekliyolardı bööle sevgilili tükmüklü kucaklı falandı yani, hatta el- ayak acayip haller sergileniyordu, bu çirkinlikler olmasın acaip işlerin önüne geçelim diye biz de erkekleri iki adım ötedeki okula kayıda yolladık, okulun namusu kurtuldu oh mis
http://www.cnnturk.com/2012/guncel/07/12/kiz.lisesi.mudurunden.kpss.adaylarina.erkek.yasagi/668678.0/index.html
http://www.ntvmsnbc.com/id/25366146
Sosyal ağlarda paylaş

Allahın izni ile 2023 te kemalist düzen yıkılacak ,bu güne kadar bizim ibatedimizi engelleyenler bu dünyada da öbür dünyadada cehennemle tanışacak.2023 te yine şanlı osmanlının devri başlıyacak inşallah ,I.Erdoğan ilk padişahımzı olacak ,taraf olmayanlar bertaraf olacak ,tek tek hepsi yakalanıp kafaları kesilecek .

Amerikalı arap ve kürt kardeşlerimizin yardımı ile pis kemalistlerin kaybettiği topraklarımızı tek tek geri alcaz karadenizi ve akdenizi türk gölü pardon osmanlı gölü haline getirecez

Bu arada sayın admin şu sağ tarafta göbeği görünen bacımızın resmini kaldırısanız sevinirim her foruma girdğimde boy abdesi almak zorunda kalıyorum parası neyse partiden versinler reklam filan önemli değil hatta AKP nin reklamını verelim siteye

Ayrıca nutella yiyen kadeşim öle göt filan yazmışsın hiç yakışmıyo bizim gibi dini bütün millyetci muhafazakar insanlara mabad demen daha uygun kaçardı ayrıca o göt yazısını görünce tekrar boy abdesi alma ihtiyacı hissettim birden
Sosyal ağlarda paylaş

bende devam edeyim çok hoşsunuz

CEHAPE DÖNEMİNDE CAMİİLERE MÜMİNLER DEĞİL, PATATESLER VE DOMATESLER GİRİYORDU. ARTIK AMBAR OLARAK DEĞİL CAMİİ OLARAK KULLANILIYOR.

CEHAPE ZAMANI HERKES İLKOKUL ÇOCUĞU GİBİ ELİNDE KARNEYLE GEZİYORDU, İNSANLAR AÇLIKTAN NE YAPACAĞINI ŞAŞIRMIŞLARDI.
Sosyal ağlarda paylaş

Bakınız sayın arkadaşlar sayın müminler bakınız! Size çok mühim bir gerçeği göstereceğim, gözünüzü açacağım!!'^13

Şimdi bu CEHAPE sözünün H harfini atın N koyun sonuna da bir T ekleyiverin nooldu? CENABET!!

Evet arkadaşlar cebir ve ilim yalan konuşmaz buyrun ispatıylan izahıylan bu cehapenin aaslında ne menem bişi olduğunu size ispat ettim, allah cc okuyanlardan razı olsun bi duanızı eksik etmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...