GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 singleda oyunu bitirdim az önce sonda o karıyı öldürttüm ne kafa açtı bütün oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 o hit register olayi insani cileden cikariyo ya 20-30 pingle oynuyorum yine de oluyo videodaki kadar kotu olmasa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=SsqIPZRfuqo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 hardcore modu ne güzel ya minimap yok kill alanın yerini ölen adama göstermiyor falan. gerçi ff açık bazen insanlar birbirini şişliyor ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 kermit said: http://www.platinhaber.com/d/news/3313.jpg Sağdaki ay biraz daha mı büyük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 k1nJo said: hardcore modu ne güzel ya minimap yok kill alanın yerini ölen adama göstermiyor falan. gerçi ff açık bazen insanlar birbirini şişliyor ama olsun. aynen, bayadir hc oynuyorum ama teamkill bazen insani delirtiyor. kendi squadindan olmayanlarin ustune mouseu tutunca gosteriyor friendly oldugunu ama bazi erken bosalmacilar sarjoru bosaltiyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 emblemi yapmak kolayda, avatarı nasıl değiştiriyoruz? gravatar falan bir şeyler istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 RedallHoor said: http://www.youtube.com/watch?v=SsqIPZRfuqo ben oyunu oynarken daha bir kişiyi göremeden 3 tane adam bana ateş etmeye başlıyor ake. bu adam sanki dolaşırken invisible kimse görmüyor, hep böyle birilerinin arkasında, hep böyle birilerini başka birileriyle çatışırken vuruyor. ben ola ki bir spot olayım 4 taraftan mermi yağıyor. adam çok iyi tabii orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 e herif paso arkadan yandan ordan burdan olduruyo. ben de yapayim bi montaj madem bu bile bu kadar ragbet gorduyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 avatarı nasıl değiştiriyoruz bu konu hakkında aydınlanma bekliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Abi saatlerce video çekip nitpick killeri koymakta bir sıkıntı yokki :) Bu arada adama lafım yok ama rakiplerinin lvlları baya düşük dikkat ettiyseniz :) BF3'te bende birkaç video yapmıştım. Birleştirince izlemesi zevkli oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 cempostaci said: avatarı nasıl değiştiriyoruz bu konu hakkında aydınlanma bekliyorum :( burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 hip fire stability accuracy bunların arasındaki fark nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 hip fire nisan almazken bodozlama atis stability recoil miktari sanirim (silahin tepmesi) accuracy attigin hedefe gitmesi merminin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 cjs-cdkey de premiumu 110tl var mı daha ucuzu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 burda 100 civari ama arastir bi, daha ucuzu varsa ordan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Playstore yazıldı 55bin kere, 70tl mi neydi kodlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 55001 oldu o zaman bu. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 10TL indirimi her hesaba veriyo zaten playstore. 80 lira şu an. 100 liraya almanıza gerek yok. 80 in altına bulan haber etsin sadece =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 yalnız şöyle bi olay var premiumu mu düzü mü 90? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 düz 96-10 = 86 lira premium 90-10 = 80 lira 10 lira indirimi her türlü verdiği için -10 yaptım. daha fazla indirim bulan varsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 premium düzden nasıl daha ucuz? ayrıca prem üyelik için asıl oyun gereklidir gibi bişi yazmışlar playstore a . kafaları mı güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Abi sana kötü bir haberimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Xaenin said: Abi sana kötü bir haberimiz var. hahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 az kaldı olm hepinizi zımbalıycam en sikko sniper rifle la da, önce bi şu durumu acıklığa kavuşturalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar