Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 knoxville said: suBzer0 said: tamam http://forum.pat0cik.com/login.php?0,logout=1 şunu yapmak yasak bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 BAN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 oyun bende gg olmuş, frame by frame çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 patch falan mı geldi hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 maintenance vardı ama bilemiyorum neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 df said: hata buymuş =) "Gelen haberlere göre Battlefield 4'ün multiplayer modlarında QBU88'e susturucu takıldıktan sonra tek bir ateş edildikten sonra sunucudaki bütün herkeste oyunun sesi kısılıyor." Sis atma oç yerine susturucu takma olacak heralde asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ya benim susturucuda hiç susturuculu gibi değil hayvan gibi ses var aslşfkaslfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 susturucuyu yanlış anlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bingildak said: oyun bende gg olmuş, frame by frame çalışıyor. makineye reset + origin reset düzeltti ama ilk load 10 dk falan sürdü abartısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Assault olarak FAMAS kullanıyorum. Fire of rate 1000 olduğu için herhalde. Haraket etmeyi seviyorum ve yakından vurabilmek için ideal bi silah. Üzerinde Optic olarak Kobra (RDS), Accessory olarak Canted Ironsights, Barrel için Muzzle Brake, Underbarrel olarak Ergo Grip. Yakın mesafede affetmiyor fire of rate yüksek olduğundan, ama uzak ve orta mesafede pek birşey beklemeyin. Orta mesafede bi nebze ama uzak mesafede sıfır diyebilirim. Scoutta Damage ve Range 100 olduğu için SRR-61'i kullanıyorum. Bunun aksesuarlarını tam oturtamadım açıkcası ama idare açısından, Optic olarak JGM-4 (4X), Accessory olarak Green Laser Sight, Barrel olarak Muzzle Break, Auxiliar olarakta Straight Pull kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 sniper a niye laser takarsınız -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 lazerin tek artısı hip fire ama bf3te sağlam sniper montajlarında falan da görmüştüm. kullandığın optice göre tercih tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 şimdi en ucuz nerede var? playstore 96-tl diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Küçük optik kullaniyorsan 4x filan çok süper oluo lazerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 scar-h (angled grip + hb) 4x zoom kullanıyorum. şimdilik en iyi bu geldi bana. orta mesafede çok rahat oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ben hala hiçbir silahla sevişemedim ya :( LSAT QBB-95-1 RPK-12 şeklinde most killer ama hiçbirinden aman aman memnun değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 M249 denedin mi çok sevdim ben, AK5C ' de güzel bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 knoxville said: suBzer0 said: tamam http://forum.paticik.com/login.php?0,logout=1 ayıp gerçekten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 800 hızla deli gibi recoil olmuyor mu? automatic kullanman gerek, recoil düşürsen accuracy kaybediyosun bu sefer, accuracy zaten sürünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 La zaten adamlar zor ölüyor anlamadığım nasıl gelip tak diye öldürüyorlar aga halan anlam veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Buradaki ekip hardcore oynamiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ben rpk'ı single da kullanıyorum valla yoksa midde adam vuramıyorum resmen. hip fire'da her türlü pwd eziyor şansa denk gelirse alıyorum işte hip fire'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 şimdi bu heavy barrel acurrutyi artırıyor ama stability i düşürüyor diyor ya LMG ye takarsam recoil iyice coşucak mı ? accuruty artıyorsa recoil nası düşüyor mind fck :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Aral bugün yollucakmış da, tehey, evde kimse yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Bu arada bıngıldak sar i bi dene recoili az benim baya hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar