Vargath Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Ben de pek susturucu kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Enginere default gelen ilk roketi tankın/zırhlının yakınına atsan bile gidip yapışıyor tanka, ama daha sonra açılan RPG gidip yapışmıyor, bunun mantığı nedir? Niye RPG veya daha ilerisini kullansın ki o zaman millet, eskiden Javelin sadece hedefe giderdi onun da kilitlenme süresi vardı, bu daha attığın an gidip yapışıyor lol Tankta önce açılan Night vision, daha sonra açılan Termalden bin kat iyi gösteriyor etrafı, Termalde her yer bembeyaz sürekli çıkmak zorunda kalıyorum Termalden etrafı görebilmek için, Nightta ise boncuk gibi belli oluyor infantry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Engineer'daki ilk roketatar çok fason. Hasarı çok düşük. Sonra RPG açılınca anlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Abi gtx780 taktım herşey kök sanırım 7500 fps alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Kro musun Kaan. Bi kart almissin gelmiş hava atıyorsun. Server aldık girip oynasana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 grats düde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 fiyatlar düşsün bende 780ti alıcam bunu kız arkadaşıma aldığım rige takıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 DA2019 said: Kro musun Kaan. Bi kart almissin gelmiş hava atıyorsun. Server aldık girip oynasana. Abi 32 kişilik değil mi? 32 kişilik serverda bf mi oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 yav client connection olayı bugdır iyi güzel fixlenir tamam anladık ta NİYE PERFORMANSIMIN İYİ OLDUĞU ROUNDLARDA KESİLİYOR LAN SADECE http://i.imgur.com/t3zxKaa.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 veritabanına yük olurr bunun statları diyip çökertiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 server'ı göremiyorum ben :/ sorun var sanırım hepi topu 20 tane server goruyorum hep aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Xaenin said: DA2019 said: Kro musun Kaan. Bi kart almissin gelmiş hava atıyorsun. Server aldık girip oynasana. Abi 32 kişilik değil mi? 32 kişilik serverda bf mi oynanır 48lik olm. 32lik diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Invadoria diye aratinca isimden cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 paticik isimli server varken Invadoria neymiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 çekiyorum şu an bakalım nasılmış 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 campaign oynamanın multi ye bi faydası varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 son oyunum 1651 SPM diyo şaka mı abi özel bişide yapmadım ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Active Radarli Anti-Air varsa ortalarda heliyle falan ugrasmayin derim. Free fire, guided, surface-to-air missile kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Osirix said: yav client connection olayı bugdır iyi güzel fixlenir tamam anladık ta NİYE PERFORMANSIMIN İYİ OLDUĞU ROUNDLARDA KESİLİYOR LAN SADECE http://i.imgur.com/t3zxKaa.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Editor said: paticik isimli server varken Invadoria neymiş ? Paticik serverı bulamadım ama Sereglin ile konuştum, Pati diye değiştiriyorum ismini. Maksat beraberlik. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paticik ranked server: :) http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/PC/7334d035-221e-4eeb-afce-f7cc9e7b9c88/Paticik-Conquest-Large-All-Maps/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 GOGOGGO JOIN http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/PC/7334d035-221e-4eeb-afce-f7cc9e7b9c88/Paticik-Conquest-Large-All-Maps/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 bingildak said: abiiii 15 tane falan ammo ribbon aldığım oyun göçtü 200 ticket kala.... expert bitmişti... şaka gibi ya. 3 kasım bu arada. 24 ribbon, 10k+ puan gitti <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Bende aranıza katıldım gençler originden ekleyiverin, nick custodem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 originden bf client inizi 64bite cevirin bu arada. mediumda 40 fps alirken ultrada 60fps aliorum 590 la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar