Editor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 AMD driver da sorun var yeni haritalarda hep patliyor http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx sonuncuyu kurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Patinin server var. Komün konusunda milleti ekle, görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Vargath said: Patinin server var. Komün konusunda milleti ekle, görürsün. ekli ordaki çoğu kişi ama server nerede adı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 pati server'ları son 5 yıldır hep dandik oldu, vaktinizi boşa harcamayın. topluca oynamada sıkıntı olmaz da, server işini unutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 bkz. cs go serveri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Turkiye BF4 Server Paticik/OCZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 bu playstore key mi gönderiyor? alsam hemen gönderirler mi aceb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 25 dk'a geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 aral kopyam gelmemiş benim ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 benim geldi de "game disconnected. client closed down connection" hatası alıyorum oynayamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Arkadaş almıştı da benim, bir sorunu çıktı. Oyunun cd'si takılı olmasına rağmen origin serverlarından download mı yapıyor kurulumda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 genel olarak crash problemi var, bende olmuyor ama birçok kişide oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Osirix said: conquest large battlefield'ın olması gerektiği hâlidir, yedirmeyiz Aynen ya, yok domination yok tdm oynanmaz abi battlefield, erkek olun. Battlefield dediğin 64 kişi large conquest maplerde oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Xaenin said: Osirix said: conquest large battlefield'ın olması gerektiği hâlidir, yedirmeyiz Aynen ya, yok domination yok tdm oynanmaz abi battlefield, erkek olun. Battlefield dediğin 64 kişi large conquest maplerde oynanır. Doğru diyon da ben mapleri beğenmedim valla, BF3ünkiler daha geniş ferah tank-uçak mapleriydi, bunlar dar dar içim daraldı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 adalı bir map yapmışlar baya baya kötü yaa.. jet ski'yle suyun altına dalıp dalıp duruyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 64 kişi çok pahalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 yok driver update falanda yemedi. rastgele zamanlarda 1-2 sn takılıyor şansa da hep karşımda adam oluyor. hilemi yapıyolar lan (: sd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 valla hilesi çıkmış çoktan, sana den gelmişmidir bilmem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 bariz hile kullananlar var ya, heriflerde ne cesaret valla tebrik etmek gerek asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Abi oyunu açtım, millet onca performans problemi falan deyince suratım asık girdim. Bir açıldı oyun, akıyor resmen. Acaip hızlı ya, şaşırdım yani. Nasıl bir optimizasyon yaptılarsa artık. Biraz daha kurcalayacağım. Sound Fix'ini de yazıyorum birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 oyun baya göçüyor. bazen serverdan random dc. sonra tüm puanlar gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 2 kere çok kötü oynadım iki kere çok iyi. iyiler son dk da uçtu. kötüler sıkıntısız bitti. stat ağlıyo o yüzden. server uçtu direkt benim netle de alakası yok. haftaya toparlarlar inş şu serverleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 abi oldukten sonra silahin ozelliklerini kurcalarken birisi revive ederse mala bagliyo oyun yerin dibinde kaliyosun redeploy da kapali falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Abi oyun kaymak gibi çalışıyor şuan. 1 kere crash yedim o kadar. BF3 gibi çalışıyor resmen. Audio içinse C:UsersXXXXXXDocumentsBattlefield 4settings klasöründe PROFSAVE_profile dosyasını text editor ile açın, 2. sırada GstAudio.AudioQuality ayarı var, onu 4 yapın ve save edin. Ben de ses problemi çözüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ben de 2 kere ard arda crash'ten sonra brightmist punkpusterı sildirtip baştan kurdurdu, şimdilik başka crash almadım çok oynamadık da 5 6 map oynadık rahat. Seslerdeki problem ne Lath? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar