D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Günün yarısı ziyan oldu ozaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 mactan sonra save ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 oyun sound loop yapıp kitlenip duruyor, punkbuster update filan yaptım ama yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 oynanicak halde degil oyun, bosuna yorulmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 maşallah, çalışan oyunu alıp üstüne bi cila atıp çalışmayan hale getirip tekrar piyasaya sürdüler ve hepiniz koyun gibi aldınız. What a shame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 koyun gibi almadik, parasi olan sampiyonlar gibi aldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 zengin koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 aquila said: koyun gibi almadik, parasi olan sampiyonlar gibi aldik. ahahah şükrü her zamanki gibi haklı. Bide durun bakalım yarın europe serverlar açılsın hotfix lerde yakındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 çıkışta bir sendeleme bekliyordum da, oynanacak gibi değil ne demek abi o kadar kötü mü gerçekten? bir de buna 3.5 diyenler var, madem 3.5 niye o kadar sorunlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 serverlarda problem var galiba, hayvan gibi rubberband, kosamiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 bi sıkıntı yok ya, bazen oluyor lag problemi ama çözerler tez vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 acilen sesle - serverları düzeltmeleri gerek. rubberband + seslerin gitmesi oynanmaz hale getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 bu arada 32 kişiliklerde rubberband yok 32 kişi domination oynuyorum ben pfff, sabah 1 saat oynayım dedim çalışmaya başlamadan önce. 4 tane load ekranında patlayan oyun, 2 tane patlayan server. totalde 5 dk falan oynayabildim onun dışında server ekranı ve server load ekranlarında geçti. BAYA PATATES release. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 4 maç yaptım hiçbirinde sıkıntı olmadı. vsync açıkken sabit 60 oynadım hatta binalar yıkılırken fln bile. betaya göre çok stabil. grafik sorunu, lag fln olmadı hiç. bi kere üye için yer açılacak diye kick yedim o kadar =) (farkeder mi bilmem ama kart ati) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Bahsettiğiniz sorunların hiçbirisini bende yaşamadım. Superonline kullanıyorum belki o yüzdendir. Takılma, rubberband, ses sorunu, mermi sorunu yoktu. Hatta bi map var adını hatırlayamadım fırtına çıkıyor ortalarına doğru o bile dehşet vericiydi benim için. Bir tane de Türk server var. Orada da 0-10 arası ping aldım. Avrupa sunucularında klasik 40-50 arası, Amerika sunucularında 100-120 arası. Sizleri bilmiyorum ama FPS konusunda Call of Duty oynamak yerine Battlefield oynamak daha iyi geliyor bana veya daha gerçekçi. O yüzdende premium aldım. Şu anda gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 server sorunları end-user taraflı değil arkadaşlar, bf4 serverların genelinde var sorun. yani serverdaki herkes yaşıyor sorunu tek bir kişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 bf4'ü ben 3'den daha çok sevdim. server sıkıntıları pek yaşamadım. ama squad ile hareket etmek şart oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 bingildak said: server sorunları end-user taraflı değil arkadaşlar, bf4 serverların genelinde var sorun. yani serverdaki herkes yaşıyor sorunu tek bir kişi değil. evet, ara sıra tüm sunucular çöküyor. Bu tarz problemler halledebilir sonuçta user veya client taraflı değil server taraflı sorunlar. Battlefield 3 multiplayer almamıştım. Para verilmez diye ama o konuda da hatalymışım. O yüzden iki oyun arasındaki benzerlikleri veya farklılıkları söylemem ama bu olayda iki tane oyun ön plana çıkıyorsa (Call of Duty ve Battlefield) eminim ki seninde tercihin Battlefield olacaktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 aquila said: mactan sonra save ediyo. nereye save ediyo olm server disc oldu gitti 1 saatlik fıstık gibi progress:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Tespit ettim ben, eğer server çökerse statlar gidiyor. Client çökerse gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 "Tatar Ramazan" said: aquila said: mactan sonra save ediyo. nereye save ediyo olm server disc oldu gitti 1 saatlik fıstık gibi progress:( oyuna girerken soruyor serverdan mi aliyim senin makinandanmi progresss i diyor sormadımı sana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 gene her zamanki gibi bıngıldak yaygara mı yapmış şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Editor said: "Tatar Ramazan" said: aquila said: mactan sonra save ediyo. nereye save ediyo olm server disc oldu gitti 1 saatlik fıstık gibi progress:( oyuna girerken soruyor serverdan mi aliyim senin makinandanmi progresss i diyor sormadımı sana ? Artık orda bir server yok dedi, tekrar girmek isteyince asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ben gördüğümü deneyim ettiğimi yazıyorum arkadaş. yorumlaması sana kalmış. çok da silkimdeydi yani sen oyunu almışsın almamışsın. benim yaşadığım şey evrensel olarak deneyim ediliyor diye bir şey yok. ses problemi şu an herkeste mevcut, serverlardaki problem genel olarak mevcut onun dışında performans zımbırtıları rigden rige driverdan drivera değişir. ben, benim donanımdaki performansı beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ses problemi dedigin olay bende yok yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar