df Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 benim ultradan high'a indirince bile 20 fps artıyor. oyunda sıkıntı yok o konuda. işlemcinin darboğazıdır büyük ihtimalle sizdeki. 4.5 ghz ile çalıştırıyorum ben i52500k'yı o yüzden her türlü yetiyor. alttan 6. sırada iken 4.5 te üstten 3 e çıkmış. sırf bu oc yüzünden seçmiştim 2500k yı. fiyat/performansın dibi oc ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Render speed in oyuna bi katkisi yok ki abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 aynı testteki oc'ye bağlı artış oranı önemli olan. onun için koydum testi. yoksa render speed için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ben de bi koşu gidip overclock yapayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 bende i7 2600k var ben de yapayım bari ama hayatımda yapmadım... kızartmam değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Abi gerek yok. 5 fps icin bin tane ayarla ugrasacaksiniz. Yani daha once yapmamissaniz iyi arastirin once. Ha ben bunu diyorum ama 4.0-4.2 bandinda calisiyodu benim desktop cpu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 valla ökküz gibi işlemci fanım var 3.4ten 4.0 hadi olmadı 3.8e çıkartayım diyorum. işlemciyi 1 yıldır kullanıyorum ama yeni bi model değil, olmadı yeni bi şey alırım zaten anakartım gayet sağlam yeni nesil işlemcileri destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Gpu overclock daha mantikli mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ama işlemci darboğaz yapıyor gibi gözüküyor şu durumda. ekran kartımdan şikayetçi değilim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Islemci darbogazi kadin masturbasyonu gibi bisey abi. Birakin bu myth leri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 neyse abi, herkes anasının karnında overclock yaparak gelmiyor nasılsa, ben de bir denemiş olurum. yaparsam before/after gözlemlerimi de yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 biraz eski bir benchmark ta sonuçta şunu kestirebilirsiniz cpu gamingte biyerden sonra pek bir işe yaramıyor http://www.anandtech.com/bench/CPU/59 (i5 ile i7 arası %5 ten fazla fps farkı zor gerçi modeline göre değişirde) oysaki gpu da mesala hd7870 alıcağına 2 kat paraya gtx770 aldığında nerdeyse 2 kat fps artıyor http://www.anandtech.com/bench/GPU13/583 ama bazı oyunlarda da ekran kartı belli bir yerden sonra pek bir performans artışı yaratmıyor ör: SC2 GW2 ben gidip 430tl ye cpu alıp 1.2k ya gpu aldım mesala yazın bence bu daha mantıklı. Kimisi illa i7 alıcam diye 600 liraya ekran kartı alıyor aynı bütçeyle sonra oyunlarda ağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 dün indirdim biraz oynadım da haritayı beğenmedim, yer yer texturelar çok kötü, kapalı alanların bi kısmı aşırı özensiz, genel olarak renk paletinde sıkıntı var beta olmasına beta da bf3'ün betasındaki zevki vermedi kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 valla ultra ayarlarda çok çok sağlam duruyor oyun crysis3 ten sonra en iyi grafikli fps denebilir. Haritada oldukça detaylı ama daha çok infantry ağırlıklı inanılmaz giriş çıkışlar var conquest bölgelerinde, reconların yatabileceği spotlar, rushlıyabileceğin alternatif yollar her noktaya 3-4 tane. Oyunu 3-4 gün hakkını vererek oynayınca acayip ısınıyorsun, ama fps problemi olmamalı o direk soğutuyor yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ben de ultrada oynuyorum o kadar beğenmedim özellikle uçarken gözüme batıyo beğenmedim derken de yanlış anlaşılma olmasın, kötü değil genel olarak gayet iyi ama bf3den pek bi farkı yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Adamlar resmen eski oyunu yeni engine i aktarıp engine i test ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Bu aral benden 108 lira çekmiş mail attım 1 haftadır geri dönmediler çok acayip tilt oldum, telefonlarını da açmıyorlar gereksiz yere buradan arayıp fatura yazdı, garantiye fax çekicem karşılıksız işlem diye, iade istiyourm. playstore'dan alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Bune la hergün update yapmaya başladılar çalışıyor adamlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Chemical'da 2 sayfada bir gelip yok araldı, yok 90 liraydı mesaj atıp kayboluyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Canı sıkılıyordur onunda napsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 çok garip sorunlar yaşıyorum ya gtx660 ti var. son beta driverını kuramıyorum. kurabiliyorum ama kurduğum zaman pc patlıyo. monitöre görüntü gelmiyor. haliyle betadan önceki son driver updateine dönüyorum. bütün ayarları low'a çekiyorum ama yinede deli gibi kasıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 320.18 cek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 LathspeLL said: Chemical'da 2 sayfada bir gelip yok araldı, yok 90 liraydı mesaj atıp kayboluyor sdf. afhds sabah 8:45 akşam 4-5 2 sayfa post atıyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ben bf3 maplerine göre daha çok beğendim valla şu map'i hem vehicle için hem infantry için çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 bingildak said: 320.18 cek o dediğin daha beter sikti attı pc'yi frame atlayarak oynuyosun her oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar