Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

benim ultradan high'a indirince bile 20 fps artıyor. oyunda sıkıntı yok o konuda. işlemcinin darboğazıdır büyük ihtimalle sizdeki. 4.5 ghz ile çalıştırıyorum ben i52500k'yı o yüzden her türlü yetiyor.

alttan 6. sırada iken 4.5 te üstten 3 e çıkmış. sırf bu oc yüzünden seçmiştim 2500k yı. fiyat/performansın dibi oc ile.

Mesaj tarihi:
Abi gerek yok. 5 fps icin bin tane ayarla ugrasacaksiniz.

Yani daha once yapmamissaniz iyi arastirin once.

Ha ben bunu diyorum ama 4.0-4.2 bandinda calisiyodu benim desktop cpu
Mesaj tarihi:
valla ökküz gibi işlemci fanım var 3.4ten 4.0 hadi olmadı 3.8e çıkartayım diyorum. işlemciyi 1 yıldır kullanıyorum ama yeni bi model değil, olmadı yeni bi şey alırım zaten anakartım gayet sağlam yeni nesil işlemcileri destekliyor.
Mesaj tarihi:
neyse abi, herkes anasının karnında overclock yaparak gelmiyor nasılsa, ben de bir denemiş olurum.
yaparsam before/after gözlemlerimi de yazarım buraya.
Mesaj tarihi:
biraz eski bir benchmark ta sonuçta şunu kestirebilirsiniz cpu gamingte biyerden sonra pek bir işe yaramıyor http://www.anandtech.com/bench/CPU/59 (i5 ile i7 arası %5 ten fazla fps farkı zor gerçi modeline göre değişirde) oysaki gpu da mesala hd7870 alıcağına 2 kat paraya gtx770 aldığında nerdeyse 2 kat fps artıyor http://www.anandtech.com/bench/GPU13/583

ama bazı oyunlarda da ekran kartı belli bir yerden sonra pek bir performans artışı yaratmıyor ör: SC2 GW2

ben gidip 430tl ye cpu alıp 1.2k ya gpu aldım mesala yazın bence bu daha mantıklı. Kimisi illa i7 alıcam diye 600 liraya ekran kartı alıyor aynı bütçeyle sonra oyunlarda ağlıyor.
Mesaj tarihi:
dün indirdim biraz oynadım da
haritayı beğenmedim, yer yer texturelar çok kötü, kapalı alanların bi kısmı aşırı özensiz, genel olarak renk paletinde sıkıntı var
beta olmasına beta da bf3'ün betasındaki zevki vermedi kesinlikle
Mesaj tarihi:
valla ultra ayarlarda çok çok sağlam duruyor oyun crysis3 ten sonra en iyi grafikli fps denebilir. Haritada oldukça detaylı ama daha çok infantry ağırlıklı inanılmaz giriş çıkışlar var conquest bölgelerinde, reconların yatabileceği spotlar, rushlıyabileceğin alternatif yollar her noktaya 3-4 tane.

Oyunu 3-4 gün hakkını vererek oynayınca acayip ısınıyorsun, ama fps problemi olmamalı o direk soğutuyor yoksa.
Mesaj tarihi:
ben de ultrada oynuyorum o kadar beğenmedim
özellikle uçarken gözüme batıyo

beğenmedim derken de yanlış anlaşılma olmasın, kötü değil genel olarak gayet iyi
ama bf3den pek bi farkı yok sdf
Mesaj tarihi:
Bu aral benden 108 lira çekmiş mail attım 1 haftadır geri dönmediler çok acayip tilt oldum, telefonlarını da açmıyorlar gereksiz yere buradan arayıp fatura yazdı, garantiye fax çekicem karşılıksız işlem diye, iade istiyourm.
playstore'dan alıcam.
Mesaj tarihi:
çok garip sorunlar yaşıyorum ya
gtx660 ti var.
son beta driverını kuramıyorum. kurabiliyorum ama kurduğum zaman pc patlıyo. monitöre görüntü gelmiyor. haliyle betadan önceki son driver updateine dönüyorum.
bütün ayarları low'a çekiyorum ama yinede deli gibi kasıyor oyun.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...