df Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 ben de henüz alışamadım aim'e fln ama en azından adam gibi assault ile capture için uğraşıyorum, squad'ı takip ediyorum ve kullanamadığım araçlara elleşmiyorum. geri kalan şeylerde yapacak bir şeyim yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 ben de genelde binmek için hızla koşuyorum, kimse binmiyor bir an dönüp herkes birbirinin suratına bakıyor. sonra ealllah diyip geçiyorum direksiyon başına ilk önce götü yere çarpıp yandan dalıyorum zemine. canın sağolsun diyo millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Esnaf said: helikopteri saçma sapan kullananlar çok komik oluyor ya ahah çabalarına hayran kalıyorum. birde içini doldurup daha kaldıramadan düşürenler çok komik oluyor asfljhafs.ben şahsen hiç bulaşmıyorum helikoptere. o kaldıramadan düşürenlerdenim ben de sdfs. bir de millet garibim bu produr diyip atlıyolar arkaya. ben baktım gene olmadı çakılıcaz, atlıyorum paraşütle 10m den sfsd. bunlar bi boktan haberleri olmadığından ölüyolar. o kadar anlayamıyorlar ki durumu saçmalığından, küfür bile etmiyolar sdfs. ama öğrenecem. daha yeniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 abi milyon tane server boş. girin tek başınıza uçurun alışın. ben dün yarım saat takıldım öyle. niye oyun ortasında öğrenmeye çalışıyosunuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 tek uçurunca zevkli olmuyor safjhafs 5-6 kişiyi kurban etmem lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 sağlam küfür yiyosundur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 kulaklarım ağrıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 türk serverına girdim geçen gün friend listen birinin oyununa katıldığımda, chatte atatürk ve kürt sorunu tartışmaları ve bu tartışma çevresinde ana bacı vatan küfürleşme, squad içi urfadan voice chat türküler, oyun içinde pusuda 64 kişi üzerinden 36 adam falan vardı. çok enteresan kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 ben geçen girdiğimde squad voip'de aygaz loopluyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 oyun gayet güzel gözüküyor. oyananış rahat, daha beta gerçi çıkana kadar toplarlarlar biraz daha ufak tefek bugları. i7 3770 16gb ram gtx660dcu2 ultra aa2x 50fps civari, patlama efektleri artinca biraz düşüyor gerçi 35 lere kadar. high settings de 65-75 arası fps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 sonunda girebildim biraz baktım, vallahi de billahi de bf3'teki gibi değil. o beta döneminde metro'dan aldığım keyfi alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 metrodan keyif aldiysan o senin problemin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 "metrodan aldığım keyfi alamadım" diyorum bak, ince gör, düşün yani onu bile alamadım. İNCE GÖR HOCAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 obliteration çok kıytırık gamemode olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 bu menüde dalgalanmalar var. efekt mi yapmaya çalışmışlar yoksa bende mi var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 onu yapan adamin gozlerini oyasim geliyo her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 obliteration geldikten sonra oyun kırıldı benim için bir roundda sadece tabanca kullanıp el bombası atabiliyordum. elim de ekranda gözükmüyordu, tabanca havada uçuyordu yani bir roundda da C binası yıkıldı ama benim ekranımda yıkılmamış olarak gözüküyordu. C civarında insanlar havada süzülüyordu falan. oyunun ikide bir kasması da cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 helikopterleri tankları falan tag leyemiyomuyuz? q ya baktım oyle bısı goremdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 q'ya bas çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 tagliyoruz herseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 haa ok tenk yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 YEni AMD beta driver i süper olmuş AKıyor BEta şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 bf4 yazmamışlar bile release notes'e. önceki driver'in neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Yine patch geldi. Hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 The update for the Beta Patch #2 for PC includes: Two fixes for the long/permanent loading times Various improvements in performance for users running quad core or six core CPU's Fixed a crash that happened for some dual core CPU users after loading Fixed a crash relating to DirectX10 graphics cards Various stability fixes Various crash fixes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar