bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 beta açılmıyor ne demek, sorunlarını bu seviyede dile getirirsen hiç kimse yardımcı olamaz zaten, bira muhabbetin iyiyse direkt ordan gir sen en azından iyi lak lak edersiniz asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 burcunu filan da soraydın support'un belki iş çıkarırdın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 hadi ben giriyorum gelin sevişelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 joining server barı çıkıyor browserda alttan sonra kapanıyor ve oyun açılmıyor. nvidianın beta ve en son stabil sürümlerini yükledim. vcredistlerim tam yüklü. punkbuster da sorun yok. ie, chrome ve firefox ta denedim. format attım windows8 64 bit kullanıyorum. betayı bir kaç kez sıfırdan yükledim. gerekli tüm portları açtım. firewall'ı kapattım, antivirüs kullanmıyorum. windows8 kullanıcı izinlerini tamamiyle açtım. admin modunda açtım, compability modlarının hepsini denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 dün düzgün full screen oynuyordum bugün mal oldu. sadece windowed oynanıyor full screen olmuyor. ne oldu durduk yere anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 google'da arama yaptın mı aynı problemi yaşayan başkaları var mıymış? exe'yi mi çalıştırmıyor join dediğinde? izinlerle ilgili bir şey olmasın windows'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 evet exe açılmıyor. o kadar çok kişi varki bu sorunu yaşayan forumda her gün okuyorum belki bir çare bulunur diye ama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Bu 10k post limitine yaklaşan herkez neden trolleşme yolunda da aynı ivmeyle ilerliyor acaba çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 kaşarlanıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bir peç gelir herhalde yakında ya bir sürü bug var zaten şu an oyunda, onlarla birlikte belki senin probleminde çözülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 spacebar'i kiracam yakindir..objelerin uzerinden atlama konusunda bf3'de ki akicilik yok, hani ya algilamiyor space tusunu, yada takiliyor atlayamiyor ufacik tumseklerden. Cok fazla olmuyor, ama oldumu en kotu zamanda oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 oyunda herşey sloppy olmuş heli kontrolünden tut, medkitin yere düşüşüne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 meh origin password recovery maili gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 o gelmio ya tr üyelere. vpn falan dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 spacebardan bende çok şikayetçiyim ya paraşüt fln açılmıyor çoğu zaman salak saçma yerlere takılıyosun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 abi oyunu nerden aldınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 almadım personally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=reTIPh7sxys nvdia kullanıcılarına yardımcı olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bende ve birçok başka oyuncunun da sıkıntısı loading screendeki patlama bu konu altında birkaç yönteme gidiyor bende hiçbiri fayda etmedi edenler oldu, etmeyenler oldu isteyen denesin. answers.ea.com/t5/Battlefield-4/BF4-PC-Beta-is-crashing-during-loading-screen/td-p/1606671/page/100 ben büyük ihtimalle patch gelmedikçe giremicem gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bende henuz almadim...yani hos iyi oyun, levellution falan filan... ama bf 3.5 eder benim gozumde..3un sunumu, muziklerinden eser yok. Hani bir Caspian Border trailerinda ki gazi vermedi bana.. Hatirlayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 battleloga giremiyorum ne iş? yazdıktan 2 saniye sonra girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 mono said: bende henuz almadim...yani hos iyi oyun, levellution falan filan... ama bf 3.5 eder benim gozumde..3un sunumu, muziklerinden eser yok. Hani bir Caspian Border trailerinda ki gazi vermedi bana.. Hatirlayalim. Şakamısın ? hahah Bu beta daha yeni çıktı ve Caspian Border haritası daha tanıtılmadı... Caspian Border 4 tede olacak ozaman gör sen actionları haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 adam %100 haklı. Çünkü hep söylediğim şey, bf2'den bf3'e olan geçişte oyun çağ atlıyor, efsane yenilikler, kaymak gibi grafikler vs. lakin bf4, bf3'ün polishlenmiş hali. o heyecanı yaşadık bi kere, aynı heyecanı yaşatması için yine devrim niteliği taşıyan yenilikler gerekirdi. benim gördüğüm tek yenilik commanderlık ki onu da bf2'den biliyoruz zaten, yine devrimsel bişey değil. o yüzden de bf4 benim kanımı çok kaynatmıyor. Ha alsam oynar mıyım, hayvan gibi oynarım ayrı konu ama BF3 oynarken aldığım tattan çok acayip farklı olmayacak. Sadece insanlar yeni oyun olmasının heyecanı olduğundan bf3'ü bırakıp bf4'e geçecek, o yüzden de bf4 oynanacak. yoksa şu bf4'e başlayan paticik halkı deseydi ki hadi beyler hep beraber tekrar bf3 oynuyoruz, herkes de katılsa yine aynı oranda keyif alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Yeni modlar ? bf3 e gelseydi yeterdimi diosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar