S-H Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 sapphire var bende de rahatsız edici gelmiyor ama dikkat ederim iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 gtx 560 ti kullananlar ne alemde grafikler, fps falan? 3 için 560ti almıştım, 760a yöneleyim olmazsa ufaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 bende 560 ti var, eve gittiğimde kaç fps aldığımı falan yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 şu an nvidia da sorun var ve 560 gibi kartlar olması gerekenin altında performans veriyor. o yüzden hemen karar vermeyin bence kasıma kadar düzgün driver'ler gelir. ps4 fln arifesinde yeni kart alınmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 atide de sorun var. partical effect ler çok kastıyor. yeni driverlar çıkar 2-3 güne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 nvidia driver çıkardı abi sorun yok şu an nvidia'da beta driverı çekin oynayın çatır çatır çalışıyor oyun ati her zamanki gibi fakir. bekleyin driver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Sereglin said: biri şöyle opsiyonlarımızı listelesin ve fiyatları yazsın karşısına ya :D Aral 90TL - Hardcopy - Kargo bekleme sorunsalı Origin 70€ - 163TL Playstore 96TL - Hardcopy vpn ile olmuyor herkes için sanıyorum? Ben denedim olmadı mesela. Yok değil mi bunun ötesi. Digital olarak çözüm bulunmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 türkiye lokasyonlu sunucular olacakmış. pingler belki o yüzden çokgzl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 yok benim yazdığım pingler almanya ve netherlands 40-50 arası fiber istanbul, türkiye olursa zaten 5-10 oluyor. cs:go da tr serverları 3 ping oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 moriQ said: türkiye lokasyonlu sunucular olacakmış. pingler belki o yüzden çokgzl hmm ben bi trusted partner olayım ozamaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ati beta 13.10 http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst13-10WINBetaDriver.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 nvidia oyunun betası başlamadan önceki gece özel bf4 driverı çıkartıyor, bu kadar iyi. pis ati. fakir ati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 daha amd almam betaya giremedim 2 gündür abv amd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 o trajedi yıllardır aynı mmorpg'lerde de aynı problem vardı hep, amd sürekli aylar sonra optimize oluyordu hele böyle darkfall veya ne bileyim poe gibi milyonlarca oyuncusu olmayan oyunları oynuyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 akşam beraber aksiyon yapsak keşkem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 20-30 fps ile oynamaktan midem bulanıyor 1 oyun sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 bugün loading de kalmaya basladı oyun ala ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Osirix said: bende 560 ti var, eve gittiğimde kaç fps aldığımı falan yazarım nedir hocam durumlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 sorun varsa bf4 forumun a feedback yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 bingildak bizim server'a niye gelmedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 -Deno- said: Osirix said: bende 560 ti var, eve gittiğimde kaç fps aldığımı falan yazarım nedir hocam durumlar ? Bende 2 tane 560ti var, Bf3'den çok bir farkı yok performansın, dikkatimi çekmedi yani. Tek kart için de çok farklı bir durum olacağını sanmıyorum canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 bazen deploy'a basıyorum soldaki kucuk ekranda deploy olduğüm gorunuyor ancak tam ekran olmuyor ve hareket/ateş edemiyorum. Çözüm bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 bu arada dominaion oynayın daha hızlı puan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 yunusemre said: bugün loading de kalmaya basladı oyun ala ala pb güncelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 -Deno- said: Osirix said: bende 560 ti var, eve gittiğimde kaç fps aldığımı falan yazarım nedir hocam durumlar ? abi önerilen beta sürücüyle medium ayarlarda 30-50 fps alıyorum bir senedir format atmıyorum belki onu da hesaba katmak gerekir işlemci i7 2600k, 8 gb ram var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar