Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tek yapmaları gereken şu an BF3'ü taze ve düzenli bir şekilde regüle etmeleri.

Arada klasik EA stayla DLC gömmeleri ve 3 sene sonraya BF4 çalışmalarına başlamaları ve kesinlikle ya futuristic yada 1942 re-make olması lazım.

Başka tema yok çünkü insanları gazlayan.

Biri bana premium alsın lan, Armored Kill oynamam lazım. Lath sen zengin bir bebeye benziyorsun.
Mesaj tarihi:
Ya şu Armored Killdeki tank savaşlarını görünce cidden BF1942deki tank savaşları geliyor insanın hatrına, özlem duyurtuyor lol
Tamam modern dönemler kadar çok modifiye şansı olmaz ama autoloader-zırh-duman-mgun-canister-zoom falan derken olur yinede baya
  • 3 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

daha oyunun trailerı bile meydanda yokken 4 maplik DLC'si hazır, microtransaction olacak falan deniyor ya vallahi yeter rezillik boyutunu aştı bu olay.

e serinin mevcut oyunu boyleyken, yenisinde farkli mi olucakti.
Mesaj tarihi:
çıksın, çok kral olsun yine almam şu oyunu. Adamlar deli gibi oyun satıyor, fixleri yalan, dengeler yalan, bugları düzeltmiyorlar. Halen para kazanma derdindeler.

kaç ay ağlamıştık irnv yüzünden. Snipera bile irnv kullanıyordu millet.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

topiği okumadım bir iki yerde f2p gözüme ilişti.

eğer böyleyse hayvanlar gibi hile alıp serverın oyunun içine edip banlanınca koşa koşa yeni account ile geri geleceğim.

işte içindeki hileci ortaya çıktı yine
Mesaj tarihi:
ben BF bir kere aldım o da BC2 idi. ne yapsam 20 dakikadan fazla oynayamıyodum göçüyodu direk. toplamda 10 saat oynamadan başkasına verdim çaresiz. o gün bu gündür el vuramıyorum.
Mesaj tarihi:
Deniz araclari ve hava kosullari olmasi coook buyuk ihtimal (yagmur kar tipi sis vs). Umarim gece gunduz gecisi de koyarlar Planetside2 gibi. Izleyelim bakalim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...