Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok saçma pahalı abi gtx 680 üstü şu an

kurdan sapıttı herhalde fiyatlar.

3 bin e kart mı alınır lan.

american dream yaşayanlar lütfen başlıktan dışarı çıksın, burası paticik, merkez ankara, teşekkürler katılımınız için.
Mesaj tarihi:
http://www.novabilgisayar.com/urunler/GIGABYTE_GTX-770-WINDFORCE.jpg

http://tpucdn.com/reviews/Gigabyte/GeForce_GTX_770_WindForce_OC/images/perf_oc.gif

Pc golddan 1020 tl ye almıştım 2 ay önce normal gtx770 lere göre %10 falan daha performanslı soğutması da aşırı iyi. Heralde ultrada oynanır 40-60 fps de aa falan yalan
Mesaj tarihi:
eğer ben betada 1920 resolutionda ortalama grafiklerle 35-50 fps falan alırsam satın almam, çok rahatsız oluyorum fps oyunlarında fps'nin 60 altına düşmesinden. baya böyle enrage falan oluyorum.

o yüzden preorder yapmadığıma bir nebze sevinerek kendimi avuttum.
Mesaj tarihi:
bf3'ü rahat oynayanların yine oynayabileceğini düşünüyorum ben. öyle fantastik bir değişim olmaz. ha oyun ilk çıktığında klasik optimasyon problemleri olur o ayrı.
Mesaj tarihi:
Oyunun optimize edilmemesi ya da normale göre düşük fps vermesi neredeyse imkansız. BF serisi nerdeyse tamamen multi için satılıyor benim tahminim 3-4 senelik sistemler bile medium-high arasında rahat oynıycaktır. Grafiklerde leş falan olmaz. Zaten bf3 motorunun enchanted versiyonu değil mi bu motor ?
Mesaj tarihi:
Red said:

bf3'ü rahat oynayanların yine oynayabileceğini düşünüyorum ben. öyle fantastik bir değişim olmaz. ha oyun ilk çıktığında klasik optimasyon problemleri olur o ayrı.

kaldı ki bf3'e de 2 TANE EN ÜBER CİFORS KART LAZIM, SÜPER İŞLEMCİ LAZIM UF ÖYLE OYUN YAPTIKKİ ACAYİP SİSTEM LAZIM dediler, skindirik pclerde bile medium'da falan rahat çalıştı lel

1 tane gtx 560'ım var, ultrada rahat oynuyorum
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

Red said:

kaldı ki bf3'e de 2 TANE EN ÜBER CİFORS KART LAZIM, SÜPER İŞLEMCİ LAZIM UF ÖYLE OYUN YAPTIKKİ ACAYİP SİSTEM LAZIM dediler, skindirik pclerde bile medium'da falan rahat çalıştı lel

1 tane gtx 560'ım var, ultrada rahat oynuyorum

gel 760 alalım olm, benim 560 ti da patlayacak 4'de.
Mesaj tarihi:
yalan değil lan. phenom x2 55

kart 5770

betadan beri oynuyorum. ilk dönem bi takılma oluyordu. vsync açınca düzelmişti. shadow hariç hepsi high'da bende. 1920 1080'de oynuyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...