Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Bizim millet duş almıyo abi ne temizi. Bi taharet musluğuyla temiz filan mı olduğumuzu sanıyorsunuz, eskiden o musluk yokken nasıl olurmuş o iş:;)..Yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 diş fırçalamaya bende çok üşenirim ya sigara içmediğim için hep beyaz dişlerim.ama yinede fırçalamak lazım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Sotto said: Bizim millet duş almıyo abi ne temizi. Bi taharet musluğuyla temiz filan mı olduğumuzu sanıyorsunuz, eskiden o musluk yokken nasıl olurmuş o iş:;)..Yani... istisnalar kaideyi bozmaz ve duş almak nedir?hamam var kültürümüzde,büyükşehir bozdu insanımızı,o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Bekar yaşıyorum zor vallahi sahura kalkmak. Artık seneye 60 gün tutarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 taharet musluğu çok overrated türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 patide müslümanlığı savunmak, hitlere gidip yahudileri savunmak gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 hamsilipilav said: taharet musluğu çok overrated türkiyede Ben seviyom lam, yaz günlerinde böyle püfür püfür. Kışın biraz sıkıntı oluyo, o kadar olsun dimi : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Oruc diye geldim taharet muslugu ile karsilastim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Kate uptona gelse konu daha normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 oruç diye geldim oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 facebooka oruc status eklensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Red said: diş fırçalamaya bende çok üşenirim ya sigara içmediğim için hep beyaz dişlerim.ama yinede fırçalamak lazım sdfs Otur SIFIR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 copry şöle bşi aldım ben çok memnun kaldım, bayaa beyazlatıyor meret, zararı var mıdır? http://www.dogalecza.com/images_buyuk/f68/26021613053862649.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Sakin kullanma utku dis minene tecavuz edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 eed var onlari kullanmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Kullanmayi biraktiginda dislerin eskisinden sari olur, surekli kullanirsan da minen asinir hassasiyet olusmaya baslar. Umarim uzun zamandir kullanmiyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 ya sevinmiştim ben de işe yarıyor diye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 moralimi bozdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 kullanma, bunlar dişi zımparalayarak temizler, dişi zedeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 üstüme gelmeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 talaşlı imalat bu hacı,malzemeyi kestikce alttan taze tabaka geliyor ama nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 cagdaslik esiginiz got yikamak mi simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Nasıl kullanırsın öyle bir şey :/:/:/:/:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Fly said: cagdaslik esiginiz got yikamak mi simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 O değilde... http://4.bp.blogspot.com/_ZQnp7sfqIJc/SI8nLJWShwI/AAAAAAAAAdE/8U5p4BrkQwQ/s400/oruc-bozulurmu%2Bx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar