FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 2 ay gibi kısa bir sürede sıkılmam pek hayra alamet değil. Sorun bende mi acaba. Yoksa artık vücüt fonksiyonlarım farm yapmaya yeterli gelmiyor mu? Yaşlandım kabul etmem gerek... Yok yok sadece bende sorun olduğunu sanmıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 full oynuyorsan normal. oyun uzun soluklu tasarlanamamış. bliz ekipleride kabul etti burdaki problemi. lack of purpose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Kişisel konusu sanıp sevgili sandım. oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 İlk hafta gunde 10-15 saat oynadimda simdi yarim saat ah icin giriyorum gunluk arada az farm yapiyorum o kdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 sorun sende değil bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 olaya tamaman duygusal bakmak lazım bi noktadan sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 İyi bari tek başıma değilmişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 bizde baydik herkez baydi oyle millet ah icin giriyo sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 barbariandan sıkıldım, wizard açtım. inferno act3 bitmek üzere. bitsin monk yada wd sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 geç bile kalmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 infernoya kadar geldim de devam edesim yok. gear kasmaya filan üşeniyorum. belki bi ara monk veya wizard kasmaya başlarım da ona da hevesim yok, aynı şeyi tekrar tekrar oynayıp durmak baydı beni, biraz ara verip öyle devam ederim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 inferno bayağı sıkıcı, keyifli build değil mmo-styla cookie cutter build oynanıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 3 gündür hiç giresim bile yok diabloya benimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Çok sıkılmadımda grup olmayınca sıkıyor yoksa arkadaşlarla eğlenceli epeyce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 geç bile kalmışsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Sam said: inferno bayağı sıkıcı, keyifli build değil mmo-styla cookie cutter build oynanıyor çünkü. witch doctor hariç diğer classları az çok biliyorum sayılır. her class için en az 3 farklı build çıkar. cookie cutter build ile oynamak zorunda değil kimse. barbarian için dualwield, throw, doubletornado, 2h cleave/frenzy/bash, 1h+shield tank/dps. dh için de aynı şekilde değişik buildler var. tank dh bile var yani. wizard için de aynen geçerli bunlar. wd oynamadım daha en ufak bi fikrim bile yok. monk için de vardı en son 2 hafta önce farklı buildler. mesela doubletornado fotm şu an, op build. sevemedim ben, oynamıyorum o yüzden. frenzy dualwield gayet yeterli geliyor bana, öyle takılıyorum. ama haklısın inferno baya sıkıcı, gear olmayınca hatta baya baya sıkıcı. diablo 2 ile kıyaslanamaz o açıdan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 valla 50 milyonluk gear varsa min-max'tan biraz kısılıyordur belki de o kadar oynatamadı oyun kendini. keyif almaya başlamadan önce haftalarca hamallık yapmak istesem o iş için mmo'lar var zaten heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Katılıyorum. İşte dün rage'e girdim. Oyunu bırakıp tüm itemlerimi RMAH'a koydum. Uninstall etmedim. İtemler satılmazsa belki act 3'e geçebilmek için yeniden denerim.O zaman eklicem seni auriel. Şuan farmı dropu kendilerine göre ayarlıyorlar. Birde zamanında bot ile kutu kırarak milyonlarca gold kasanlar keyfini sürüyor. Bunları düşündükçe soğuyorum. Birde hep söledim.. Diablo bana aşırı single player hissi verdi. Parti limit olması, PVP olmayışı vs Ayrıca pvp bence expansion ile gelecek. Bu da en az 1 yıl demek. Sanki skyrim oynuyorum. Sürekli save / load yaparak bi boss kesiyorum. Tek farkı single playerda çıkardıgım itemleri gerçek dünyada satabiliyorum. Fark bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 1 haftadır doğru düzgün oynamıyorum bende sıkıldım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Sam said: valla 50 milyonluk gear varsa min-max'tan biraz kısılıyordur belki de o kadar oynatamadı oyun kendini. keyif almaya başlamadan önce haftalarca hamallık yapmak istesem o iş için mmo'lar var zaten heh. 50 milyonluk gearim falan yok. satmaya kalksam 10m etmez üzerimdeki itemlar. dün infernoya geçtim bugün azmodana gelmek üzereyim. melee wizard oynuyorum, tank. hamallık da yapmadım öyle, barbarian ile oynarken düşen itemlardan para etmeyip satılmayanlar var sırf üzerimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 oyun kötü zaten, devam edenler rmahtan para kaldırma umudu olanlarla, fanboylar. ha birde çinlilerin botları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Birde rmahta para harcayanlar. Arkadaşıma cd key aldırana kadar canımız çıktı. Oyunuda bilmiyordu. Ezildi büzüldü gitti rmahda 500 tl harcadı. Şimdi diyor blizzard server fişini çekene kadar oynicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 stormeagle said: Katılıyorum. İşte dün rage'e girdim. Oyunu bırakıp tüm itemlerimi RMAH'a koydum. Uninstall etmedim. İtemler satılmazsa belki act 3'e geçebilmek için yeniden denerim.O zaman eklicem seni auriel. Şuan farmı dropu kendilerine göre ayarlıyorlar. Birde zamanında bot ile kutu kırarak milyonlarca gold kasanlar keyfini sürüyor. Bunları düşündükçe soğuyorum. Birde hep söledim.. Diablo bana aşırı single player hissi verdi. Parti limit olması, PVP olmayışı vs Ayrıca pvp bence expansion ile gelecek. Bu da en az 1 yıl demek. Sanki skyrim oynuyorum. Sürekli save / load yaparak bi boss kesiyorum. Tek farkı single playerda çıkardıgım itemleri gerçek dünyada satabiliyorum. Fark bu. Yani d2 konusunda çok pro birisi değilim ama d2 de farklımı farm profili vardı yani bu baal yada mephisto filan kesenler 1 kere mi kesip bütün gear dizip oynuyordu yapmayın bu oyunun bir problemi değil senden kaynaklı bir problem yaş yada başka şeylerden kaynaklı bende önceden menejerlik oyunlarını severdim şimdi 15dk oynayamam bayar =) Pvp konusuna gelirsek exp ile gelmicek söylendi hatta siteye bakarsan pvp hakkında bilgiler bile var çoğu kişi şuan one shot DH lara karşı ne yapacaz filan konusunu tartışıyor istersen takip et. Kutu kırarak para kasma yada act2 de chest abuse olayı doğrudur ama çoğu düzeltildi yapan adamlar seni neden bu kadar ilgilendiriyorki oyununu direk etkileyen birşey değil çünkü ortada bir yarış ortamı yok. Senin 500k dps sahip olman yada benim 15k dps ile act3 temizlemem ne önemi var bunların =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 @lind Herkes aynısını söylüyor. Ama şunu unutuyorlar. Diablo 2 10 yıl önce çıkmıs bir oyun. 10 yıl önce ben UO oynuyordum. O zamanın MMO ları şimdi ki gibi mi ? Şimdiki MMO lar çok gelişti. O zamanlar piyasada starcraft fırtınası falan esiyordu. Sonra wow geldi ortalığı alt üst etti. Takip eden tonlarca mmorpg. Lot gw gw2 vs. Diablo bunların çok gerisinde kalmış (gerçi farklı tip oyunlar ama yinede çağın gerisinde). Alel acele çıkartılmış bir oyun gibi. Baktılar wow düşüşte kan kaybediyor. Toplanmış 20 genius tip hadi diablo 3 yapalım go go. yani act 2 çölde geçiyordu diablo 3'de de çölde geçio. Bu bile batmıştı bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Flassh said: oyun kötü zaten, devam edenler rmahtan para kaldırma umudu olanlarla, fanboylar. ha birde çinlilerin botları Ben blizzard fanboi bir insanım ama rmah ile işim olmuyor keza ordan gelecek paraya ihtiyacım yok ben onlara para verim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar