Marty Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 12 sayfayi okudum, o iri memeli cilekli bagyani affedene gey derler bizim burda. bizim burasi dedigim de dunya. saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 abi ama adam cok zarhostu. gercekten bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Aldatılan tiplerde bir zaman sonra aldatan taraf oluyorlar örnek çok var etrafımda bir nevi intikam güdüsü müdür nedir? Ayrıca nereye kaydı lan topic iri memeliye odaklanın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ADAM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Seele kırbaçlar hijyenik miydi? Kontrol ettin mi sldkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathdream Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 her kadın her zaman uzun süreli seksten sandığın kadar ya da sesinin çıktığı kadar zevk almaz. hatta çoğu kadın ilk orgazmından sonra tahriş olmayı da istemeyebilir. bazen insanlar sahiplenme ve bağlılık duygusunun sonucu olarak da sevişir, ve bunu sadece bu sebeple yaparak sonucunda zevk almasının çok ötesinde bir huzur ve ferahlığa ulaşabilir. cinselliği sanat,zanaat yahut ekmek su falan gibi görmek, hayatın temel akışına egonuzu sokmanız manasına gelir ki, böylece asla gerçek tatmine ve iç huzura ulaşamazsınız. partneriniz mutlu olsa da onu mutlu eden siz olamazsınız. OP, herkes kendi bacağından asılır. işin içine girersen sana gelecek lafları asla bertaraf edemeyeceksin ve hep zan altında kalacaksın. en güzeli hiç bulaşmamak. ben olsam (x+y) parantezinde bir işlem yapar z'nin sevgilisi güzel değilse hiç bulaşmazdım. güzelse ve sinirliyse parantezin dışına bir de z koyar işlem sırasını bozarak z den başlar içeriye doğru ilerlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 copry said: ADAM? Z iste. gerci kiz ondan daha cok icmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 abi ne sanatı lan? ne alaka olm sanatla. iki dakika gittik, peçeteye attırıp "işte sanat" deme kıvamına gelmişsiniz. olm memeli ile aksiyon döndü mü dönmedi mi? kıza yazık ya.. oda da seks dönüyor. kızın önünde havlular iniyor, kırbaçlar şaklıyor. birbirlerine dokanıyorlar, birbirleri ile şakalaşıyorlar, o kız yatak örtüsünün altından bakıp "benim de bi sevişmem olsa, orgazmım olsa.. bize niye yok" diyor , "bana yine vermiyorsunuz" diyor.. burada mağdur iri memeli kızdır. bakın.dikkat edin, Z var N var iri memeli kızın adı bile yok! mağdurum, iri memelim.. T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 hikaye git gide karmaşıklaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Terlikle duvara vurma kadar olmasa da son zamanların efsaneleri arasına girecek bu başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 hikayede zenci eksik bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 z zenci'nin kısaltması abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Zaten popüleritesinin altında anlatımda kullanılan "Terlikle duvara vurmak" eylemi epey yer tutmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 BİR DAKİKA YA, BEN İRİ MEMELİ İLE Z SEVİŞTİ DİYE OKUMUŞUM, HAVLU FALAN GİRİNCE KAPANDI BENİM BİLİNÇ SEN DİYORSUN Kİ ŞİMDİ İRİ MEMELİ İLE KİMSE SEVİŞMEDİ?! YAZZZZIKLAAAAAR OLSUN.... My faith in humanity is now dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 haydaaa, ben kankanın iri memeli olduğunu düşünmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ben bi an iri memeliyle dier kız sevisti sende birinin kız arkadası war zannettim ulan diyorum nasıl bi cennete dustu ne intikamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 iri memeden sonra benim gozun dondu bayılmısım sogan koklatıp ayılıttılar zaten kafamı kalorifer peteğine vurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Laorx said: z zenci'nin kısaltması abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Seele said: abi ama adam cok zarhostu. gercekten bak. Bahane ama söyleyip kızı kurtarabilirsin hala. Adam olacak Z kişisiyle önce konuşman daha iyi olur ama. Boşver, ben neden bu kadar içerlediysem. Hiç de konuşmasan iyi olur aslında. Kendi hikayen sadece bizim aramızda yaşatılır böylece. Aldatmayan adam zaten aldatmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 abi Z yi bi kenara alalım şimdi.. memelinin durumunu merak ediyor herkes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ayrıca abi sarhosluk aldatma nedeni deil 6 ay erasmuda almanyaya gittim bak erasmus diyorum almanya diyorum öttinger bira 20 sent lan 50 kurus erdinger hefeweiseni kasayla alıyorum jager dediğin meretin 70liği 10 euro ki en pahalısı 5 euroya jagerfirst war ole bi ortamda aldatmayan aldatmıyo irade meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Bir hayal kırıklığı daha...Sen de mi Bone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Z dur allahını seversen zaten ortalık karışık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ya o bahane zaten "sarhojdum" falan kılıf "çok canım çekiyordu, kılıf hazırdı abi.. çıkartıp taktım ben de kılıfı. oyeah" demek o olay. salla şimdi onu.. memeliye dönelim. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ahaha durun lan Z ariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar