Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Havluyu yere atmamıştır o havlu fırlamıştır üstünden zaten zor sarıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 diğer kızı da koy da. bari neden öyle yapmışlar anlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Z kız değil abi Z adam. sevgilisini aldatan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Ren said: Z kız değil abi Z adam. sevgilisini aldatan adam. İMk ve N dışında oda da bir kız daha vardı ondan bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 fake atıyor abi Seele, gerçek N bu değil!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 AHAHAHAHAH 29 ssayfa yazılanlara yazık.keşke resim gelmeyeydi de görmeseydik şişkoyu topik tam bir hayalkırıklığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Seele said: Efendim haftasonu Hollanda macerasinda istenmeyen seyler yasandi. Hemen konuya gireyim. Ev iki katli ve bircok odasi var. her odada 3 yatak var ikisi birlesik. kroki koyiyim hatta. paint terk http://img535.imageshack.us/img535/1306/unbenanntovk.png sag tarafta pencere sol tarafta kapi var. krokiye göre yukardaki yatakta iri memeli kiz. asagida soldaki yatakta ben yanimda da o naneyi yiyen kiz yatiyor (N diyim buna). cok gec olmustu saat 3 gibi gece bisikletelerle sahile indik. N ve Z sehire bara gitmeye karar verdiler. Z'nin kiz arkadasi var ve N ilede samimiler. Benim hepsiyle aram iyi. Sahilde yagmur yaginca biz eve dönmeye karar verdik. yorgunluk ve alkolun etkisi ile ben ve iri memeli kiz yataklara uzanip yattik. sabaha karsi bizim bu cilgin ikili geldi. benim yüzüm kapiya dogru dönük kapi acilinca uyandim gözlerimi actim acmaz olaydim. Z anadan dogma ciplak. kiz seele'nin yanina uzan ben geliyorum dedi o.O dedim simdi boku yedik. Z zil zurna sarhos. Kiz 10 dakka sonra geldi havlu sarmis kendine(dusa girmis sanirim). iki eliyle tutup havluyu yavasca iki yana dogru acti. sonra sakince vücudundan süzülmesine izin verdi. Artik havlu yerdeydi. Z'nin yanina gelip uzandi. Sevismeye basladilar. Ben duvarlara artik terlikle vurucam o seviyeye geldim. Anlasinlar diye yatakta bi iki dönünce kiz tedirgin oldu. salona inelim dedi. Simdi haftasonu dogum günü var ve Z'nin kiz arkadasi da gelecek N eger isvecten gelirse oda orda olacak. Ben pek bi vicdan yaptim. Z'nin kiz arkadasina olanlari söylesem. Z'yi arkadan vurucam. Söylemesem kiza yazik olacak. N'ye gidip benlede sevismezsen olanlari anlatirim diyebilirim sfdsdfadfsf. yada Z'nin kiz arkadasina gidip onlarlardan öcünü al diyerek yardim mi teklif etsem sdfadsf buna ne diyorsun peki? bence gerçek resim değil beyler. "Tatar Ramazan" said: fake atıyor abi Seele, gerçek N bu değil!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 abi İMK -ya da artık sadece K- biraz daha güzel çıkmazsa yalnız adam berbat kızlarla takılıyor achievement ı alacak =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Olm bana pm lenen fotolar ile foruma konanlar bir değil pmdekiler gayet giderliydi hatta gayet değil bayaa bayaa giderliydi valla. İMK yide bana yapsana selee sana bi dürüm çalışır nakit vade filan yok gel al dürümü o derece ben peşin çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 neden N neden IMK degil o sorunun cevabi icin kitap'i alip okuyacaksiniz. ayrica resimsiz daha iyi olacak tabi. herkez hayalinde o pürüssüz ipek gibi yumusak vücutdan kayan havluyu düsündü. o Z'ye verilen öpücükleri terli popoyu düsündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 abi çok kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 N'ye gidip benlede sevismezsen olanlari anlatirim diyebilirim sfdsdfadfsf. pis pis gülmüsüm. allah askina N iste abi N ne yapilarbilirki bu kizla, top diye yuvarliyayim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 petrol borusu gibi bacak düşünen kimse bir adım öne çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Akhlaur said: Havluyu yere atmamıştır o havlu fırlamıştır üstünden zaten zor sarıyordur. HAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Seele said: N'ye gidip benlede sevismezsen olanlari anlatirim diyebilirim sfdsdfadfsf. pis pis gülmüsüm. allah askina N iste abi N ne yapilarbilirki bu kizla, top diye yuvarliyayim mi? Amerikan güreşi yapabilirsiniz mesela, seni hoplatır zıplatır falan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Seele said: o bir n. http://img217.imageshack.us/img217/3476/38984443.jpg http://prinsesamusang.files.wordpress.com/2012/03/nothing-to-do-here-template.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 kündeye alır lan pis bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Z nin köpek gibi pişman olma sebebi de böylece ortaya çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Durun abi belki herifin kız arkadaşı bundan da beterdir? adamın chubby chaser falan gibi bir olayı olma ıhtımalı olabilir, şimdi bu durumda bu aldatma eyleminde bulunulan kız , bize imk ve z'nin kız arkadaşı da lazım elbette bu durumda tam bir yorum yapabilmek için :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 gideri yok bunun, direk götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 30 sayfa hype bu foto için mi döndü şimdi allah kahretsin böyle topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 gideri olmadığı için böyle zaten. gider koymayı unutmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 sipeyskeyk said: o süzülen havlular falan. hepsi boşa gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 fede said: gideri olmadığı için böyle zaten. gider koymayı unutmuşlar HAHAHAHAH. abi çok ince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 bu kadar yeter baska bir hikayede görüsürüz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar