Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 asasdffds is yerindekiler salak salak bana bakiyorum. lan z allah belani versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 bilim teknik konusuna ortalama 2 saatte 1 mesaj gelirken bu konunun böyle ilgi görmesine çok üzülüyorum. avrupada google da en çok aratılan şey küresel ısınma iken bizde seks. çok üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 küresel ısınmanın iri memesi olsaymış ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 iri memelerine rağmen açıkta bırakılan üstüne boğazını kesmekle tehdit ettiğin kızın dramı varken hala z diyorsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 memeye olan ilgi ödipal dönemden kaynaklanır. süt emme dönemine döner kişi büyük memeyle iletişime geçtiğinde kısmen. güven hissi verdiği için büyük memeye karşı bir sevgi, ulaşı, sahip olma hissi barındırır er kişi. bunu bu kadar odak hale getirmeyip, çözümleyip kenara bırakmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Seele said: asasdffds is yerindekiler salak salak bana bakiyorum. lan z allah belani versin. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 alman bilader o, dili dönmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 sanssizsansli said: PLASTİK ELEKTRİĞİ İLETMEZ, SOKUNCA ELEKTRİK ALMADIKTAN SONRA İSTİYOSA NANO İNCELİKTE OLSUN AGA ET ETE DEĞECEK. Orası gerilim seviyesi ile alakalı aşırı gerilim var ise izolasyonu delip geçer tam limitlerinde ise kısmi boşalmalar yapar, yok öyle elektriği iletmez diye bir şey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Laorx said: küresel ısınmanın iri memesi olsaymış ozaman. Narius said: iri memelerine rağmen açıkta bırakılan üstüne boğazını kesmekle tehdit ettiğin kızın dramı varken hala z diyorsun ya. +1 büyük memede huzur var sevgili imanlı kardeşlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 SOKMALI MOKMALI MESAJLARI ŞİKAYET ETCEM HABENİZ OLSAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ŞİMDİ SORUYORUM SİZE!!! BU MU DAHA ÖNEMLİ? YOKSA KÜRESEL ISINMA MI?? EY TÜRK! TİTRE VE KENDİNE GEL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Chaotic said: ŞİMDİ SORUYORUM SİZE!!! BU MU DAHA ÖNEMLİ? YOKSA KÜRESEL ISINMA MI?? EY TÜRK! TİTRE VE KENDİNE GEL! bu iri memeli deil bu inek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ineklovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Chaotic said: ŞİMDİ SORUYORUM SİZE!!! BU MU DAHA ÖNEMLİ? YOKSA KÜRESEL ISINMA MI?? EY TÜRK! TİTRE VE KENDİNE GEL! cevap veriyorum.. meme kanıt1: http://forum.paticik.com/read.php?20,5658230,6166485#msg-6166485 Forumdaki Yazıya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?20,5658230,6166485#msg-6166485 dasaaa said: copry said: barbu said: daha az deodorant kullan küresel ısınmaya katkıda bulunma. mevsimler daha da sapıtmasın. deo kullanmıyorum roll-on parfüm kombosu olur mu? valla ben kışı tamamen bitirecek kadar küresel ısınmaya destek vermek için çinlilere para veriyorum. şu anda kutuplarda deodorant sıkarken, buzulların altına da çakmak tutuyorlar. o delik büyüyecekimza: dasaaa emilian; (kyoto'ya hayır, yaşasın küresel ısınma paktı tr. temsilcisi kanıt2: http://forum.paticik.com/read.php?62,5675691,5676084#msg-5676084 kanıt3: http://forum.paticik.com/read.php?20,3985939,5071532#msg-5071532imza: kyoto'ya hayır, yaşasın küresel ısınma paktı başkanı; dasaaa emilian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ideal göğüs ve et için ingiliz seksçi syren sexton'u araştırınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 PEKİ O ZAMAN!! BU MU ÖNEMLİ YOKSA KPSS SORULARININ ÇALINMASI MI? BU MU ÖNEMLİ YOKSA HALA UZAYA SIKTIĞIMIZ LAZERİ YABANCIDAN ALIYOR OLUŞUMUZ MU? BU MU ÖNEMLİ YOKSA HALA ASGARİ ÜCRETİN 700TL LERDE SÜRÜNMESİ Mİ? BU MU ÖNEMLİ YOKSA ÜLKEDEKİ KAOS ORTAMININ GİDİŞATI MI? BU MU ÖNEMLİ YOKSA EĞİTİM SİSTEMİNDEKİ DEĞİŞİKLİKLERE KARŞI NE DENLİ HAZIR OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYOR OLUŞUMUZ MU? dostum! siz o memelere baka durun. işine gücüne bakanlar işi götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 abi adam aradi. z- abi ben bi bok yedim. ben- ee tadi güzelmiydi bari z- abi yoksa ... b- aynen hd kalitesinde izledim... aferim sana ne dicen simdi kiz arkadasina? z- cok sarhostum belkide bisi olmamistir? b- oha yanimda sap sup oglum az kalsin üstüme cikiyordunuz. lan utancindan olsa gerek kiz yurt disina cikiyor haftasonu dogumgünene gelse V'nin ne yapacaktin. z- bilmiyorum. kurtar beni bisiler yap. yardim et. b- cocukmusun oglum anlat kiz arkadasina affederse ne ala. z- yapamam seviyorum 4 senedir beraberiz. b- onu gec daha kötüsü var. z- nedir? b- iri memelide görmüs herseyi. z- hassss ... (ahaha kötü adam kahkasi attim) b- korkma tehdit ettim. anlatmaz bisi, yani insallah. z- abi hayvanlar gibi pismanim. köpekler gibi pismanin. gercekten bak. b- bana ne anlatiyon. M' duyunca sicacak zaten agzina. z- ... b- ... z- ... b- neyse is yerindeyim cikinca ararim konusuruz. almancadan anca bu kadar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 abi kadın programlarında eline mikrofonu alıp dışardan yorum yapanlar gibisin, bir ucundan dahil olsana işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 abi bence çocuğun sevgilisine karşı çok ayıp olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Almanca bi bok yedim nasıl oluyor acaba? Ich habe eine scheisse essen mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 4 yıllık ilişkiyse keşke yapmasaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 sen bence iri memeliyle öpüş abi. eğer ikinizinde hoşuna giderse çıkmaya başlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Ki hoşuna gitmezse boğazını kesme gibi bir opsyonun da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar